black logo resized small

Hvordan er der egenligt i portugal?

Landet med fantastiske strande, eventyrslotte, Spændende byer og djævelske små vanillecreme-tærter!

Portugal er en absolut perle af et land, en levende blanding af gammelt og nyt. Hvis du er knust AF, men stadig ønsker at ramme Europa til sommer, så har Portugal alt, hvad du behøver. 

Ikke nok med at maden er utrolig og billig, vandrerhjemmene er blandt de bedste i verden og kommer konsekvent trumf ved vores årlige hostelpris baseret på dine anmeldelser. Og med så mange fantastiske strande og vandreture vil du næsten ikke bruge en krone, når du er der.

Så hvad er de bedste steder at besøge i Portugal? 

Fra fastlandet, der omgiver Atlanterhavskysten til Azorernes fjerntliggende øer, er der virkelig et utroligt stykke Portugal for alle, som du uden tvivl ender med at blive forelsket i. 

Så spænd op, det er tid til et episk vanillecreme-crawl –  eventyr rundt i Portugal.

Søg efter de bedste & billigste fly billetter lige her

Bedste & og billigste overnatningsmuligheder

Aveiro Portugal

Besøg Aveiro Portugals Venedig

Aveiro  er en by og en kommune i Portugal, og den næstmest befolkede by i Centro-regionen i Portugal, efter Coimbra. Det ligger på kysten af ​​Atlanterhavet

Porto Portugal

Porto Rejse Guide

Porto, der ligger ved mundingen af ​​Duoro-floden, er Portugals næststørste og næstmest populære by. Det er hjemstedet for portvin, som blev populær efter det 17. århundrede,

Amarante Portugal

Portugal Rejse Tips

Portugal er et land velsignet med fantastiske strande, en barsk kystlinje, kosmopolitiske byer og utroligt vejr. Smid god mad, rigeligt vin og billige priser ind, og

Middelalderborge, brostensbelagte landsbyer, fængslende byer og gyldne strande: Portugal-oplevelsen kan være mange ting. Historie, god mad og idyllisk natur er kun begyndelsen...

Fortidens spøgelser

Keltere, romere, vestgotere, maurere og kristne satte alle deres præg på den iberiske nation. Her kan du se på 20.000 år gamle stenudskæringer i Vila Nova de Foz Côa, se solnedgangen over mystiske megalitter uden for Évora eller fortabe dig i de kunstfærdige korridorer på Unescos verdensarvssteder i Tomar, Belém, Alcobaça eller Batalha. Du kan overveje opkomsten og faldet af antikke civilisationer i den keltiske Citânia de Briteiros eller den antikke romerske Cidade de Ammaia, og udforske Portugals mest fortryllende omgivelser i paladser, der ligger over tågeklædte skove, forrevne slotte på klippetop og forbløffende bevarede middelalderbycentre.

Det portugisiske bord

Friskbagt brød, oliven, ost, rødvin eller sprød vinho verde (ung vin) , grillet fisk, cataplana (gryderet med skaldyr), røget kød – portugiserne har perfektioneret kunsten at lave enkle, lækre måltider. At sidde til bords betyder at opleve rigdommen ved Portugals bugnende kystlinje og frugtbare landskab. Men du behøver ikke sidde; du kan tage din rygende varme pastel de nata (cremecreme) stående på et konditori fra 1837 i Belém, eller vandre gennem naturskønne vinmarker og nippe til de fløjlsbløde havne i Douro-dalen. Du kan shoppe på de råvarefyldte markeder eller bestille bord i en af ​​Portugals bedste spisestuer.

Filmisk sceneri

Uden for byerne udfolder Portugals skønhed sig i al sin opsigtsvækkende variation. Du kan tage på vandretur blandt granittoppe i Parque Nacional da Peneda-Gerês eller nyde det uberørte landskab og historiske landsbyer i den lidt udforskede Beiras. Over 800 km kyst byder på flere steder at nyde pragten. Se ud over dramatiske klipper fra den sidste verden, surf stjernernes afbræk fra klitdækkede strande eller dase fredeligt på sandede øer ud mod det rolige blå hav. Du finder delfinsafari i den frodige Sado-munding, sejlads og kajaksejlads langs den bugtende Rio Guadiana og mindeværdige gå- og cykelture over hele landet.

Rytmer af Portugal

Festivaler pakker Portugals kalender. Drik, dans og nyd dig gennem fester hele natten som Lissabons Festa de Santo António eller Portos Festa de São João. Der er kick-up-your-heels countrymesser i baglandet og rock- og verdensmusik-fester langs hele kysten. Når som helst på året er det rigtigt at høre fado-musikkens sørgelige musik i Alfama, deltage i dansefesten i Bairro Alto eller gå på barerne i Porto, Coimbra og Lagos. Landdistrikterne i Portugal har sine egne ældgamle musiktraditioner, fra den polyfoniske kante Alentejana i Alentejo til pauliteiros (stavdansere) i Miranda do Douro.

error: Content is protected !!