black logo resized small

- Rejse Ressourcer -

At have gode rejseressourcer, du altid kan stole på, er altid nyttigt, når du rejser meget. 

Selvom jeg er mere tilbøjelig til at følge strømmen, i stedet for at planlægge tungt, når det kommer til at kortlægge mit næste eventyr, er der stadig alle mulige former for forskning og forberedelse, der skal gøres før og under enhver rejse.

At scrolle gennem rejseressourcer, lister over bedste tips og relevante bookingwebsteder kan i bund og grund være det kedelige element ved rejser, men du ved aldrig, hvilke nyttige oplysninger og pengebesparende tips du kan falde over.

Uanset om det handler om at sikre de bedste flyaftaler, planlægge tog- og busrejser eller se på ture, der dækker mere, jo vanskeligere til rejsedestinationer (eller hvor du ikke kan rejse til selvstændigt), er disse rejseressourcer, mine regelmæssige informationscentre til planlægning og reservation. alt hvad der er nødvendigt forud for din tur.

Table of Contents

Hvor finder jeg fly billetter?

Flybilletter er langt fra billige, og kommer i alle prisklasse. På vores fly side, kan du sammenligne fly fra over 5000 selskaber, og finde den billigste pri, og dermed undgå at blive snydt. Du kan finde vore side lige her.

Hvor finder jeg hoteller?

Hoteller kommer i alle kvaliteter, og pris klasser.  Jeg  anbefaler at du tjekker vores Hotel side, der sammenligner hotller over hele verden, i alle prisklasser, så du får det bedste og det billligste.

Kan du anbefale en go sikker form for lufthavn & hotel transport?

Jeg bruger stort set ALTID Kiwi taxi service, og anbefaler dem konstant. Jeg syntes de er super gode, og deres chauffører er hjælpsomme og opfører sig professionelt. Du kan finde dem her.

Hvor meget må min bagage veje?

Du kan finde en guide til din bagage lige her

Hvilken rejseforsikring er den bedste, som ikke koster en million?

En god rejseforsikring er et must!

Jeg anbefaler at du aldrig forlader Danmark uden en forsikring, da selvom du evt kun rejser i Europa er det langt fra sikkert at dit blå sygesikringskort virker, og prisen du kan risikere at blive opkrævet kan løbe op i adskillige 100tusinde kroner!

For slet ikke at snakke om det faktum at du får dækket bagage, forsinket fly osv.. Det klarer det blå sygesikringskort altså heller ikke 🙂

Safety Wing rejseforsikring du kan se nedenunder her, er et super selskab, jeg personligt altid bruger. De er fantastiske. Jeg anbefaler du laver en forsikring igennem dem.

 

Hvordan overfører jeg penge internationalt?

Når du rejser, pstår der jævnligt den u-undgåelige situation at du skal have overført penge. Og banken er grotesk dyr, så det nemmeste og billigste alternativ er at bruge Wise (Transferwise hed det tidligere).

Ud over det, plejer jeg at bruge et debit kort, og der skal du huske altid at betale i lokal valuta!

Hvordan holder jeg kontakt med familien imens jeg rejser?

Jeg sørger altid for at få et lokalt simkort når jer er ude at rejse, specielt hvis det ikke er i EU.  I EU er det generelt ret nemt, da der på de fleste abbonemter er inkluderet x GB data, så det er ikke noget problem, men ellers køb et lokalt turst sim kort.Også bruger du simpelthen blot Facetime eller Facebook messenger. Virker perfekt!

Hvad med alle mine ferie billeder?

Min go-to er Google fotos. Download appen på din tlf, så vil den automatisk uploade alle dine fotos til Google fotos. Det gør dit liv markant nemmeres. Der er dog et lille kaveat, og det er at man skal indstille sin galleri app så denikke sletter de billeder du har uploadet i Google fotos, når du sletter dem i din tlf. 

Hvis du syntes dette er for kmpliceret, kan du altid erstatte Google fotos med Gogle drev 🙂

error: Content is protected !!