black logo resized small

Tag Afsted På Din Næste Ferie & Nyd Livet

Vores uovertrufne tilbud på flyrejser til nogle af de mest populære feriedestinationer.

Uanset om du planlægger en ferie i sidste øjeblik eller en familieferie fuld af sjov i solen, vil vores pris sammenligningsmaskine nedenfor hjælpe dig med at finde den absolut billigste pris der ikke sprænger banken.

Tjek Rejse Tilbud Nedenfor!

Escapada romantica micros

Med hotel + fly søgemaskinen, kan du finde de bedste priser og slippe for besværet med at lede efter fly og hotel separat.

anywhere

Rejs hvor som helst

Det er din verden, og jeg prøver igennem ExtraRejser.DK at hjælpe dig med at udforske den.

simple

Super Nemt

De firmaer jeg arbejder med, har Ingen skjulte gebyrer. Du ved du altid præcis, hvor dine penge går hen. Så du kan slappe af, før din rejse overhovedet begynder.

travel

Rejs På Din Måde

Ved du, hvor du vil hen? Se det bedste tidspunkt at booke. Føler du dig fleksibel? Få tilbud på alt fra hurtige pauser til episke eventyr.

En god rejseforsikring er et must!

Jeg anbefaler at du aldrig forlader Danmark uden en forsikring, da selvom du evt kun rejser i Europa er det langt fra sikkert at dit blå sygesikringskort virker, og prisen du kan risikere at blive opkrævet kan løbe op i adskillige 100tusinde kroner!

For slet ikke at snakke om det faktum at du får dækket bagage, forsinket fly osv.. Det klarer det blå sygesikringskort altså heller ikke 🙂

Safety Wing rejseforsikring du kan se nedenunder her, er et super selskab, jeg personligt altid bruger. De er fantastiske. Jeg anbefaler du laver en forsikring igennem dem.

 

error: Content is protected !!