black logo resized small

Ultimative Guide Til At Finde Billige Fly Billetter

For de fleste rejser er flybillet den dyreste del af rejsen. Selvom priserne for transatlantiske flyvninger er faldet i de seneste år, kan de stadig sætte et stort indhug i ethvert rejsebudget. Uanset om du er en billig solorejsende eller en familie, der ønsker at holde ferie i udlandet, kan det at finde et billigt flytilbud være det, der gør eller ødelægger din rejse.

Når alt kommer til alt, hvis dit fly er for dyrt, vil du sandsynligvis blive ved med at udsætte turen. Jeg har set det ske gang på gang.

Og alligevel har flyselskaber hver dag tusindvis af fantastiske tilbud – fra fejlagtigt offentliggjorte billetpriser til særlige kampagner til at sænke priserne for at konkurrere med et andet flyselskab. Billige priser er derude, og de kan gøre din drømmerejse til virkelighed – hvis du ved, hvor du skal lede.

I dag skal jeg hjælpe dig med at mestre kunsten at finde en billig flyrejse. Dette er de nøjagtige trin, jeg har fulgt i et årti for at få den billigste flybillet, hver gang jeg flyver. Hvis du også følger dem, vil du aldrig være den person på et fly, der har betalt mest for deres billet!

Ultimative Guide Til At Finde Billige Fly Billetter

Sådan finder du en billig flyrejse, uanset hvor du vil hen i verden:

1. Ignorer myterne

Den første ting at vide om at finde en billig flyrejse er, at der ikke er nogen magisk kugle eller et hemmeligt ninja-trick til at gøre det. Der er mange myter på nettet om, hvordan man finder billige flybilletter. Faktisk er du sikkert stødt på et væld af dem på din søgning for at finde det bedste flytilbud!

De er alle løgne. De vil føre dig på afveje.

De fleste websteder ansætter forfærdelige journalister, der genbruger almindelige og forældede myter. Her er de mest almindelige, der er 100 % ikke sande:

  • Det er IKKE billigere at købe flybilletter på en tirsdag (eller en anden specifik dag for den sags skyld).
  • Der er INGEN bevis for, at søgning i inkognito fører til billigere tilbud.
  • Der er INGEN nøjagtig dato eller specifik tidsperiode for at bestille din flybillet.
  • Du kan ikke forudsige flyselskabers priser, og websteder, der gør, er dybest set et kvalificeret (men sandsynligvis forkert) gæt.

Flyselskaber brugte avancerede computer- og prisalgoritmer til at bestemme priser og køre salg baseret på tidspunktet på året, passagerernes efterspørgsel, vejret, store begivenheder/festivaler, tidspunkt på dagen, konkurrentpriser, brændstofpriser og meget mere. De såkaldte “tricks” virker ikke længere. Systemet er for smart. Smid dem ud. Lad dem dø.

Lyt ikke til nogen, der fortæller dig noget andet. Enhver, der fortæller dig, ved ikke, hvad de taler om. Disse myter vil 100 % føre dig på afveje. 

2. Vær fleksibel med dine rejsedatoer og -tider

Priserne på flybilletter varierer meget afhængigt af ugedagen, tidspunktet på året og kommende helligdage, såsom jul, nytårsaften, Thanksgiving eller den fjerde juli. August er en stor måned for at rejse rundt i Europa , og alle ønsker at tage et varmt sted om vinteren eller rejse, når børnene er ude af skole.

I en nøddeskal, hvis du skal flyve, når alle flyver, så kommer din billet til at koste mere.

Prøv at være fleksibel med dine datoer. Hvis du er helt vild med at besøge Paris , så tag til Paris om foråret eller efteråret, når færre mennesker besøger, og flybilletpriserne er billigere.

Men hvis du vil afsted i midten af ​​august? Du er ude af held. Hawaii over jul? Held og lykke! Priserne vil være på deres højeste.

Løsningen er at flyve uden for sæsonen. Søg efter alternative datoer, så du kan udnytte den bedste dag. Jo mere rigide dine planer er, jo mindre sandsynligt er det, at du finder en aftale.

Desuden er det næsten altid billigere at flyve midt på ugen end i en weekend, fordi de fleste rejser i weekenden, og flyselskaberne hæver deres priser derefter. Priserne er også billigere, hvis du flyver efter en større ferie, ligesom fly tidligt om morgenen eller sent om natten er billigere, fordi færre mennesker vil rejse derefter (hvem vil vågne tidligt?!). Fredage og mandage er også dyre, fordi det er når de fleste forretningsrejsende flyver.

Flyselskaber er ikke dumme. De ved, hvornår en festival, ferie, større sportsbegivenhed eller skoleferie er på vej – og de hæver priserne i overensstemmelse hermed.

Vær fleksibel med dine datoer og tidspunkter, og du vil spare dig selv nogle store penge. 

3. Vær fleksibel med dine destinationer

Hvis du ikke kan være fleksibel med , hvornår du flyver, så vær i det mindste fleksibel med , hvor du flyver. Det er bedst at være begge dele, men hvis du virkelig vil spare flest penge og få en billig flyrejse til din rejse, skal du i hvert fald være fleksibel med det ene eller det andet.

Flyselskabernes søgemaskiner har gjort det virkelig nemt at søge i hele verden for at finde den billigste billet. Du behøver ikke længere at søge manuelt, by for by, dag for dag. Websteder som Skyscanner , Momondo og Google Flights tilbyder alle udforskningsværktøjer, der giver dig mulighed for at placere din hjemmelufthavn og se et kort over verden med alle flyafgange på. Dette giver dig mulighed for nemt at sammenligne flere destinationer uden at skulle brainstorme alle mulige muligheder. Du vil sandsynligvis endda finde nogle interessante destinationer, du heller ikke engang havde tænkt på!

Jeg anbefaler dig at prøve at lege med forskellige datoer, med mellemlandinger osv for at se om det evt er billgiere. Det er det normalt.

4. Flyv budgetselskaber

For år siden, hvis du ønskede at flyve mellem kontinenter, var du for det meste fast med traditionelle dyre flyselskaber. Det er ikke længere sandt. Budgetflyselskaber betjener nu korte og mellemdistanceruter over hele verden, mens de fleste langdistancebudgetselskaber skrottede deres ruter under COVID, forestiller jeg mig, at nogle af dem vil vende tilbage, når rejsebranchen er kommet sig.

AirAsia tilbyder vanvittigt billige tilbud rundt om i Asien og Australien – inklusive fly fra Australien til Thailand for under $150 USD!

Indiske og mellemøstlige flyselskaber tilbyder billige flyrejser til hele subkontinentet og Afrika.

I disse dage kan du flyve det meste af vejen rundt i verden med et lavprisflyselskab. Sikker på, de er måske ikke så behagelige, og du skal muligvis betale for premium-opgraderinger som indtjekket kuffert og måltider, men de bringer verden til dit dørtrin uden at bryde penge.

Her er en liste over de største lavprisflyselskaber i verden:

Prof tip: Hvis du ikke er sikker på, hvilke lavprisflyselskaber, der flyver hvorhen, kan du besøge din afgangslufthavns hjemmeside for at få en liste over flyselskaber, der flyver dertil.)

At flyve lavprisflyselskaber er et godt alternativ til at flyve “the majors”, når det er muligt. Du får færre frynsegoder, men du kan spare et bundt i pris.

Bare vær opmærksom på gebyrer. Sådan tjener de penge! Lavprisflyselskaber opkræver ofte gebyrer for indtjekket kuffert, håndbagage, udskrivning af dit boardingkort, brug af et kreditkort og alt muligt andet, de kan slippe af sted med. Sørg for at lægge prisen for billetten OG gebyrerne sammen for at sikre, at prisen er lavere end et større luftfartsselskab.

5. Flyv ikke altid direkte

Det hjælper ikke kun at være fleksibel med datoer og destinationer, men at være fleksibel med den rute, du tager, er en anden måde at få en billig flyrejse på. Nogle gange er det for eksempel billigere at flyve til London og tage et lavprisflyselskab til Amsterdam end at flyve direkte til Amsterdam fra din afrejseby.

Det gjorde jeg netop, da jeg skulle til Paris. Flyet fra København var 1900 kr, men jeg kunne flyve til Dublin for 600 kr og få en 350 kr fly til Paris. Det betød mere flyvetid, men de 950 kr, jeg sparede, var det værd for mig.

For at bruge denne metode skal du finde ud af, hvor meget det er at gå direkte til din destination. Åbn derefter Google Flights, og skriv destinationens kontinent for at se priser til nærliggende lufthavne. Hvis forskellen er mere end 500 kr, ser jeg efter, hvor meget det er at komme fra den anden lufthavn til min primære destination (enten med budgetfly eller tog, hvis der ikke er for langt).

Du kan også gøre dette for at forlade. Det kan være billigere at flyve ud fra en nærliggende lufthavn. Jeg søger ofte i andre lufthavne for at se, om det er billigere at flyve/køre/toge dertil og så flyve til min endelige destination. For lange internationale flyvninger kan det være den ekstra tid værd!

Hvis du booker separate segmenter, skal du sørge for at have mindst tre timer mellem tilslutningerne. Dette vil give dig plads, hvis der er en forsinkelse, da dit andet fly ikke vil vente på dig (du har reserveret hos et separat flyselskab, så de er ligeglade med, om du er forsinket eller ej).

Hvis du efterlader en tre-timers buffer, vil du også dække et forsikringskrav, da de fleste forsikringsselskaber kræver, at du har mindst 3 timers forsinkelse, før du kan gøre et krav.

Denne metode er mere arbejde, da du skal finde ud af mange forskellige ruter og tjekke forskellige flyselskaber. Men det kan sænke prisen på din flyrejse, hvilket er den ekstra indsats værd, hvis du ender med at spare et par hundrede kroner.

6. Hold øje med særlige tilbud

Før du begynder at lede efter specifikke lys, skal du sørge for, at du har tilmeldt dig nogle nyhedsbreve. Hvis du tilmelder dig mailinglisten for flyselskaber og websteder med sidste øjebliks aftaler, får du adgang til de absolut bedste tilbud derude. Sikker på, at 99 % af dem måske ikke passer til din rejseplan, men at holde øje med tilbudene vil sikre, at du ikke går glip af en fantastisk mulighed.

Oftere end ikke er billige flyrejser kun tilgængelige i et begrænset tidsrum (normalt 24 timer). Hvis du ikke altid gennemsøger nettet for salg, vil du sandsynligvis gå glip af de bedste tilbud.

Jeg ville have gået glip af en returbillet til Japan for 4000 kr (normalt 7000 kr) samt en 5500 kr flyrejse til Sydafrika, hvis jeg ikke var tilmeldt flyaftalewebsteder.

Derudover tilbyder flyselskabernes nyhedsbreve ofte bonusser med hyppige flyvere. Hvis du er en rejsehacker, kan disse point og miles tilføje op til gratis flyrejser og fantastiske opgraderinger.

7. Husk ikke alle søgemaskiner er lige

For at finde det bedste tilbud skal du søge på flere websteder. Mange større søgewebsteder viser ikke budgetselskaber eller skjuler udenlandske selskaber, fordi disse flyselskaber ikke ønsker at betale en reservationskommission. Andre angiver ikke bookingsider, der ikke er på engelsk. Og andre viser stadig kun priser hentet direkte fra flyselskaber.

Kort sagt, ikke alle flysøgningswebsteder er skabt lige, og alle har deres fordele og ulemper.

Da der ikke er nogen perfekt flyselskabssøgemaskine, skal du ikke søge efter et par stykker for at sammenligne. Selv de bedste har deres fejl. Når det er sagt, har jeg et par favoritter, jeg altid starter med, da de har en tendens til konsekvent at vise de bedste resultater. For mig er de bedste websteder til at finde en billig flyrejse følgende:

  • Skyscanner – Den bedste bookingside derude. De har en fantastisk brugergrænseflade (og en fantastisk app til mobil )
  • Momondo – De søger blandt de fleste flyselskaber og websteder i verden og vender tilbage med billigere fly 92 % af tiden. Brug dem hånd i hånd med Skyscanner.
  • Google Flights – Fantastisk søgemaskine, der lader dig se priser for flere destinationer.

Typisk starter jeg alle mine søgninger med Skyscanner , fordi den søger i alle større OG lavprisflyselskaber, ikke-engelske hjemmesider, engelske hjemmesider og alt derimellem. 

Jeg har brugt dem siden 2008, og de undersøger alle de sider, de linker til, da de har strenge kriterier for, hvem de opererer med. Det er en af ​​de mest omfattende bookingsider derude, de har den laveste pris 99 % af tiden, og det er søgemaskinen, som alle de andre rejseeksperter, jeg kender, også bruger. 

8. Drag fordel af studierabatter

Hvis du er studerende (eller under 26), er der mange, mange rabatter tilgængelige for dig. Du kan normalt finde priser på 20-30 % rabat på standardprisen. Rejsebureauer som Flight Center kan hjælpe med at finde en billig billet til dig. Overse dem ikke!

9. Mix and Match Airlines

Når du bestiller direkte hos et flyselskab, vil du kun være i stand til at flyve det pågældende flyselskab og eventuelle partnerflyselskaber, det har. Det betyder, at dine muligheder vil være begrænsede, når det kommer til at finde den perfekte rejseplan eller spare flest penge.

Normalt vil det være tilstrækkeligt. Men hvis du jagter større besparelser, kan du prøve at bestille dine billetter hos separate flyselskaber. Hvis du for eksempel flyver fra København til Nice, har du måske et stop i Paris. Det vil være nemt at bestille begge etaper som én billet, men det vil sandsynligvis ikke spare dig penge.

Tjek Kiwi.com gør. De sammensætter rejser ved at bruge de fly, de kan finde, for at sikre, at du får den billigste pris.

Hvis du leder efter den lavest mulige pris og ikke er tilfreds med det, du finder på flyselskabets hjemmeside, så prøv at booke separate segmenter. Du kan bare falde over en hel del! 

10. Søg billetpriser for individuelle rejsende

Hvis du rejser med venner eller familie, skal du ikke søge efter eller købe flere billetter i et enkelt køb. Flyselskaber viser altid den højeste billetpris i en gruppe af billetter, hvilket betyder, at du ender med at betale flere penge.

Flyselskaber har tonsvis af forskellige prisniveauer for billetter (disse er baseret på en række faktorer). De ønsker at sælge billetter i den højest mulige billetpris, og når de samler billetter, skal de altid angive priserne i den højeste billetpris.

For eksempel, hvis du er en familie på fire, og du søger efter fire sæder, vil flyselskabet finde fire sæder sammen og vise din billetpris baseret på den højeste billetpris. Så hvis sæde A er 200 kr, plads B og C er 250 kr, og sæde D er 300 kr, vil det prissætte disse billetter som 300 kr hver i stedet for at lægge de individuelle billetpriser sammen. Hvis prisforskellen er stor, udmønter det sig i en betydelig merudgift.

Af den grund skal du altid søge efter billetter som en enkelt person. Bagefter kan du i kasseprocessen vælge dine pladser, så du og din familie sidder sammen. Og selvom I ikke ender ved siden af ​​hinanden, er det en fair handel for at spare et par hundrede kroner mindst. 

11. Se efter billetter i andre valutaer

Hvis dit lands valuta i øjeblikket er stærk sammenlignet med andre i verden, skal du søge efter flybilletter i et land, hvor valutaen er svagere.

For eksempel, da den amerikanske dollar var stærk og den newzealandske valuta svag, fandt jeg en envejsflyvning fra Danmark til Australien for 7400 Kr. Men da jeg søgte på den newzealandske version af flyselskabet, fandt jeg den samme billet til $700 USD.

Det var det samme flyselskab, samme fly og samme bookingklasse – det var bare booket i en anden valuta. Dette tip virker ikke altid, men det virker ofte nok til, at det er noget, der er værd at prøve, hvis din valuta i øjeblikket klarer sig godt.

Tip : Brug altid et gebyrfrit betalingskort for at undgå at betale et tillæg .) 

13. Book tidligt (men ikke for tidligt)

Flypriserne bliver ved med at stige, jo tættere du kommer på afgang, men der er et godt sted, når flyselskaberne begynder at enten sænke eller øge priserne baseret på efterspørgsel. Vent ikke til sidste sekund, men bestil heller ikke langt, langt i forvejen. Det bedste tidspunkt at booke dit fly er omkring 2-3 måneder før din afgang, eller omkring fem måneder før, hvis du skal til din destination i højsæsonen.

Dette er dog ikke en hård og hurtig regel, så brug den som en guide. Jeg kunne blive ved for evigt med flyselskabernes prismodeller, men flyselskaberne hæver priserne tættere på afgang, fordi de mennesker, der booker i sidste øjeblik, har tendens til at være prisufølsomme forretningsrejsende, så de vil betale hvad som helst. Så bestil ikke i sidste øjeblik!

At finde en billig flyrejse handler om at være fleksibel og være kreativ. Det kan tage en indsats, men tilbuddene er derude, hvis du er villig til at kigge. 

Følg tipsene ovenfor for at komme i gang, men spild ikke timer og timer på at jage efter en billig flyrejse. Hvis du bruger mere end en time på at booke en flyrejse, bruger du for meget tid.

Brug tipsene ovenfor til, hvordan du får en billig flyrejse for at få bolden til at rulle. Gør det, og du vil altid få et godt tilbud!

Find dine billige flybilletter i dag

Jeg starter alle mine søgninger med Trip.com, fordi de søger i alle større OG lavprisflyselskaber, ikke-engelske websteder, engelske websteder og alt derimellem. Selvom du ikke er sikker på dine planer, er det bedst at begynde at søge efter fly i dag. Folk, der venter med at bestille, er folk, der ender med at bruge mest.

Brug denne widget til at planlægge din næste rejse!

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!