black logo resized small

Extrarejser.dk har skiftet ejer

Mit navn er Anna, og jeg har pr. 30. oktober 2023 overtaget extrarejser.dk, da tidligere ejer ikke længere har mulighed for at føre sitet videre. Det er en stor ære, men også en smule skræmmende, da min erfaring med hjemmesider er ret begrænset.

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2023. Udover at være glad for at skrive, har jeg også en stor interesse for at rejse og opleve nye steder. Min seneste rejse gik til Brasilien og Caribien, hvor jeg var gast på en sejlbåd. Det var en fantastisk tur, som jeg gerne vil skrive mere om senere.

Min plan med sitet er at føre det videre i dets nuværende form, men på sigt vil jeg også gerne sætte mit personlige præg på det. Første skridt bliver at rette nogle grammatiske småfejl hist og her, og derefter vil jeg løbende tilføje nye artikler og rejsetips til sitet.

Jeg håber, at I har lyst til at læse med.

IMG 6892

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!