black logo resized small

Nye eventyr i sigte

Der har været lidt stille på linjen de sidste par måneder, men rejseplanerne har bestemt ikke stået stille. Den 25. marts drager jeg ud på nye eventyr, denne gang til Sicilien, hvor jeg skal være gast på en katamaran. Jeg glæder mig til at komme ud at sejle igen, og jeg lover at opdatere jer med rejsetips, spisesteder og spændende seværdigheder fra Middelhavets største ø.

I skrivende stund er jeg i gang med at pakke alt, hvad jeg har brug for til fem uger på havet. Vandet er muligvis ikke så varmt på denne årstid, men jeg håber at komme ud at snorkle igen. Koralrevene i Caribien var fantastiske, og det var enormt spændende at udforske livet under havets overflade.

På Sicilien håber jeg at se vulkanen Etna, at vandre i smuk natur og opleve de gamle historiske byer. Indtil da vil jeg ønske jer alle sammen en rigtig god påske. Måske I også skal ud at rejse i påskeferien?

IMG 9758
Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!