black logo resized small

Travelon Anti-Theft Rygsæk Anmeldelse

At være sikker, mens du rejser, er en topprioritet. Turist-hotspots, offentlige transport-stationer og restauranter er ofte tilholdssted for lommetyve og tyve, som forgriber sig på intetanende rejsende, mens de laver lette mål.

Travelon tilbød mig chancen for at anmelde en af ​​deres Anti-Theft Rygsække, og naturligvis blev jeg glad. De tilbyder et varieret udvalg af rygsække, men jeg valgte Anti-Theft Classic Rygsækken, simpelthen fordi den mindre størrelse passer mig bedre, og stilen virkede lidt mere feminin. Det betyder ikke, at det er en pigetaske, da Sam også er perfekt tilpas med den! Jeg har brugt rygsækken i et par uger nu på mine rejser i Vietnam, og den er fantastisk – læs videre for at finde ud af hvorfor. Tjek priser på Amazon nu.

Ansvarsfraskrivelse : Selvom jeg modtog produktet i bytte for en anmeldelse, har dette alligevel ikke påvirket mig, og disse meninger er alle mine egne – jeg elsker virkelig denne taske!

2014 11 21 15 54 31 e1416582269951 300x300 1
wpid img 20141121 215339 e1416581998561 300x300 1
380da12408f14ca8ff60aa8cdfe650e3

Anti-tyveri funktioner

Så hvordan kan en rygsæk være tyverisikring? Travelon-tasker har flere fantastiske funktioner, der hjælper med at beskytte dine værdigenstande, og selvom Anti-Theft Classic Rygsækken ikke garanteres at være tyverisikret, gør den et rigtig godt stykke arbejde med at beskytte, hvad der er indeni.

Låse hovedrum : Dette er en af ​​mine yndlingsfunktioner ved Travelon på tasker; det er så enkelt, men så effektivt! På et overfyldt sted som en bus- eller togstation, ønsker du ikke konstant at skulle se på lynlåsen på din taske i tilfælde af vandrende hænder – især ikke når tasken ligger på ryggen. Classic rygsækken har en genial løsning; en lille, låsende karabinhage spændes fast på tasken ved siden af ​​lynlåsen, så du enkelt klipper lynlåsene fast på denne og låser den. Ingen vil snildt kunne lyne din rygsæk ud og glide noget ud uden en masse besvær, hvilket du bør bemærke, så du kan bære din rygsæk uden at bekymre dig om hovedindholdet.

Den eneste ulempe er, at de låste lynlåse selvfølgelig gør det sværere at komme ind og ud af din rygsæk, men det er det værd at opbevare dine værdigenstande sikkert, og selvfølgelig kan du, hvis du ikke tror, ​​du er i fare lad altid lynlåsene være ulåste. Vil du have endnu bedre beskyttelse, kan du altid bruge en lille hængelås til at låse lynlåsene, hvilket jeg især anbefaler at gøre på natbusser.

Snitsikker konstruktion : Ligesom meget af Travelon-serien er den klassiske rygsæk smart lavet af et skråsikkert materiale. Mange tyve vil snigende skære materialet af en taske og gribe hvad der er indeni, selvom tasken er lukket med lynlås. Jeg har været vidne til denne teknik ved Baranquilla-karnevallet i Colombia, selvom heldigvis alle tyvene formåede at få fat i min vens solbrilleetui. Kropspanelerne på min nye rygsæk indeholder et internt trådnetsystem, som forhindrer dette og holder værdigenstande sikkert.

Justerbare, skæresikre rygsækstropper : En anden almindelig teknik, især med håndtasker, er, at en tyv skærer remmene på en taske, uden at du bemærker det, så de kan køre afsted med hoveddelen af ​​din taske, før du bemærker, at den bliver fjernet . Ligesom de skråstråsikre kropspaneler er stropperne på Classic Rygsækken skæresikre, hvilket betyder, at rygsækken forbliver sikkert på ryggen!

RFID-blokeringsteknologi : Tilsyneladende har visse mere højteknologiske tyve teknologi, som de kan bruge til at swipe dine personlige oplysninger fra dit ID, kreditkort og pas – uden selv at skulle fjerne dem fra tasken. De kan simpelthen løfte informationen elektronisk ved hjælp af scannere – så du ikke ved, at du er blevet bestjålet, før alt for sent. Den klassiske rygsæk inkluderer pas- og kortpladser med RFID-blokeringsteknologi, der forhindrer dette forfærdelige elektroniske tyveri – perfekt!

Bageste smartphonelomme med lynlås : Da jeg er superorganiseret, kan jeg godt lide tasker med masser af lommer og opbevaringsplads for at holde tingene pæne og ryddelige, så jeg elsker alle de ekstra lommer på Anti-Theft Classic Rygsækken. Især den utroligt diskrete baglomme, som næsten ikke kan mærkes, når først rygsækken er på ryggen, hvilket gør den perfekt til at opbevare kontanter eller min telefon, mens hovedrummet er låst.

Stil og ekstra funktioner

Ikke alene er dette en rigtig smart rygsæk, men jeg elsker også, at den ikke ligner bare endnu en fornuftig rygsæk. Stilen er enkel, men meget lækker, og jeg elsker det silkebløde materiale, som gør denne taske til en meget flot taske. Hvem siger, at det ikke kan være stilfuldt at være sikkerhedsbevidst?

På  11″ x 18″ x 6″ er det en ganske lille rygsæk, men Anti-Theft Classic Rygsækken er ideel som en dayback og rummer nemt min bærbare computer, Kindle, to notesblokke, en flaske vand og – selvfølgelig – en pose slik, som jeg plejer at rejse med. Der er også masser af plads til flere. Rygsækken er også temmelig vandtæt – den modstod fantastisk tre dages konstant støvregn i Sapa – og det silkebløde materiale er stort set aftørrende , hvilket gør dette til et godt valg for smudsmagneter som mig.

Da den er en mindre størrelse, med tyndere stropper, end min tidligere rygsæk, er denne langt mere komfortabel. Bagsiden af ​​tasken er tykt polstret , hvilket ikke kun beskytter det, der er indeni, men gør den også virkelig behagelig at have på, og stropperne er også polstrede og justerbare. Jeg har allerede båret denne rygsæk i et par lange perioder, mens jeg skynder mig til og fra tog og busser, og den har vist sig lige så let som den mest behagelige rygsæk, jeg har båret. Perfekt til rejser!

Det vigtigste, jeg ville have i en ny rygsæk, var plads til min nye bærbare computer, som ikke kun er meget bedre end min gamle Chromebook, men også er meget større. Travelon Anti-Theft Classic-rygsækken er perfekt, fordi den har en polstret lomme på bagsiden af ​​hovedrummet, der er stor nok til min 15,4″ bærbare computer , som er lige op ad den polstrede bagside for ekstra sikkerhed. Der er også en anden, mindre polstret lomme til tablets, som er perfekt til min Kindle Fire, så jeg kan holde alle mine værdigenstande beskyttet mod tyveri og beskadigelse. Alt sidder rigtig godt og føles virkelig sikkert, og de let polstrede lommer gør en stor forskel.

Det er måske lidt fjollet, men en af ​​mine yndlingsfunktioner er det forbundne LED-lys ! Det er så simpel en idé: inde i toppen af ​​rygsækken er der en lille nøglering med et lille LED-lys fastgjort til. Du klemmer bare på lyset for at få det til at tænde, og det lyser fantastisk op indersiden af ​​tasken. Så mange gange på mørke natbusser, har jeg fundet mig selv i at lede mig igennem min taske for at prøve at finde noget, så at inkludere et lille lys er en genistreg!

Jeg elsker virkelig min nye Anti-Theft Classic Rygsæk, og da alle rygsækkene fra Travelon er lavet efter lignende standarder, tror jeg, at jeg roligt kan sige, at enhver af deres rygsække ville være et ideelt tilbehør til sikkerhedsbevidste rejsende.

Hvis du er interesseret i at få denne fantastiske taske, kan den købes igennem Amazon lige her.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!