black logo resized small

Top 8 ting at gøre i Arucas På De Kanariske Øer

Besøg en historisk by på Gran Canaria

Arucas kommune er beliggende i den nordlige del af Gran Canaria, der strækker sig fra havoverfladen til op til foden, i en højde på over 1.800 fod.

Arucas er et must-see, når man udforsker den nordlige del af øen, da den er rig på historie og er omgivet af smukke naturlige vidundere, som Arucas vulkanen, der er det vigtigste naturfænomen i kommunen.

Hvad man skal gøre og se i Arucas?

De fleste af bygningerne i Arucas stammer fra anden halvdel af det 19. århundrede og begyndelsen af ​​det 20. århundrede, og de har smuk arkitektur, hvorfor den gamle bydel i Arucas er et besøg værd, mens du er på Gran Canaria.

top 8 ting at gore i arucas pa de kanariske Oer 5

1. Johannespladsen

San Juan Square ligger i centrum af Arucas, og du kan starte dit besøg her, ved at beundre de smukke bygninger i den gamle bymidte, især St John kirken, som er Arucas’ symbolske bygning.

top 8 ting at gore i arucas pa de kanariske Oer 4

2. San Juan Bautista Kirke

Denne storslåede kirke blev bygget mellem 1909 og 1917, helt i hånden, med mange ofre fra de mennesker, der arbejdede i dens konstruktion. St. John’s Church er Arucas’ ikon og grunden til, at mange mennesker stopper for at besøge denne historiske by på Gran Canaria.

Kirken rummer et enestående liggende nøgenbillede af Kristus af den lokale billedhugger Manolo Ramos (1898-1971).

top 8 ting at gore i arucas pa de kanariske Oer 3

3. Besøg Arehucas Romdestilleri

Et must at prøve på Gran Canaria er Arehucas rom, produceret lokalt i Arucas i over et århundrede siden 1884. Du kan tage en guidet tur og besøge faciliteterne for et mindre gebyr på €3,50 (gratis for børn).

Besøget inkluderer kælderen og aftapningslinjerne og også en smagning af forskellige rom og likører. Hvis du er i området, skal du ikke springe et besøg til Arehucas Distillery over , da det virkelig er det lille gebyr værd, og du vil støtte en lokal virksomhed og et vigtigt mærke, som er repræsentativt for De Kanariske Øer og især for Gran Canaria.

top 8 ting at gore i arucas pa de kanariske Oer 2

4. Grundlovspladsen

Plaza de la Constitución huser to vigtige kommunale bygninger: byrådet (1875) og det tidligere kommunale marked (1882).

Det er nemt at komme hertil ved at gå fra Plaza San Juan.

top 8 ting at gore i arucas pa de kanariske Oer 1

5. Kommunalt museum og park

Hovedparken i Arucas optager et areal på omkring 2,5 acres med flere brolagte og træbeklædte områder. Arucas er også kendt som ” Blomsternes By”, og parken er også kendt som Parque de las Flores (Park af blomster).

Arucas kommunale museum ligger ved en af ​​indgangene til parken. Museet viser i øjeblikket en permanent udstilling af værker af Santiago Santana, Manolo Ramos, Guillermo Sureda og Abraham Cárdenes.

top 8 ting at gore i arucas pa de kanariske Oer

6. Leon y Castillo gaden

Dette er en gågade, hvor du kan beundre flere gamle og historiske bygninger.

Du kan også starte dit besøg i Arucas her ved at gå til turistinformationen for at få information om, hvad du skal se i byen.

 
Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!