black logo resized small

Tips til at drikke alkohol på fly: Derfor flyver jeg aldrig ædru

Som en, der aldrig flyver ædru, kan du her se, hvordan du drikker på et fly uden at gøre dig selv til grin.

Det har længe været min faste regel at aldrig nogensinde flyve ædru. Ikke engang på et kort hop eller ved daggry. Jeg er en af ​​de mennesker, du ser i en lufthavn kl. 05.00 og ammer mindst et glas risikable cava, før du går ombord. Det var engang, fordi jeg var en nervøs flyver (cava er nemmere at få fat i end valium). I dag er det en vane, der er lige så indgroet i mit hyppige flyveregime som at tage sikkerhedsselen på, når jeg sætter mig ind i bilen.

Der findes masser af os ikke-ædru flyers – flyrejser er bizart nok den eneste omstændighed, hvorunder det er socialt acceptabelt at drikke før morgenmad. Alkohol er forbudt i offentlig transport, men der ville være totalt mytteri, hvis et flyselskab indtog samme holdning. Det er et kontekstuelt særpræg, der svarer til, at det er fint for en kvinde at bære bikini på stranden, men ikke blondelingeri, selvom begge viser den samme mængde hud.

Uanset hvad, så længe du kan indtage sprut med det formål at flyve uden at opføre dig som en tøs, er alle ligeglade. 

I lyset af dette ville jeg dele mine tanker om hvordan man drikker alkohol på et fly uden at gøre sig selv til grin. Jeg betragter ikke mig selv som en autoritet på mange emner, men da jeg har fløjet fuld hundredvis af gange i løbet af min 15-årige karriere som voksen – nogle gange i erhvervslivet, for det meste i økonomi – uden at have forårsaget en scene, burde jeg vide det. Og det er ikke specielt kompliceret.

Den allerbedste måde er selvfølgelig helt at undgå sprut. Dette er, hvad enhver selvglad, lysøjet og busket hale berømthed vil fortælle dig, er deres ‘top flyvende tip’. Hvilket selvfølgelig er vrøvl. Deres bedste tip er egentlig, at de altid flyver business class, hvor vinen er af overlegen kvalitet, og de kan altid sove den ud bagefter i en dejlig vandret seng.

Men ingen skulle være nødt til at forblive ædru under en langdistanceflyvning, spændt bolten oprejst bag i et fly, skohornet midt i en legion af snorkere, pruttere og babyer, det gjorde jeg kun én gang i min voksenlivet – helt tilfældigt for mange måner siden, fra London til New York med et obskurt arabisk flyselskab, der overholdt det islamiske forbud mod alkohol – og jeg anbefaler det ikke.

Så du har forpligtet dig til en anæstesi under flyvningen. Hvor mange genopfyldninger er det rimeligt at bede om? 

Det kommer an på, om du er en pæn drukkenbolt eller ej. 

  • Får alkohol dig til at blive grinende? 
  • Ekstra medgørlig?
  • Søvnig? 

Fremragende, dit fly vil være bedre for det, og meget sandsynligt for dem omkring dig.

  • Udløser det på den anden side et alter-ego, der bliver irritabel? 
  • Fjendtlig? 
  • Sjovt? 

Så drop alkohol på flyet og drik kun i privatlivets fred på dit hotelværelse senere.

Den anden faktor, der åbenbart er værd at overveje (selvom mange ikke gør det) er, hvor god du er til at maskere dine symptomer, når du blæser i et alkoholmeter. At blive kørt ud af flyet i en kørestol er en pålidelig indikator på, at du har fejlet. Jeg talte med en ven som er ​​stewardesse, som fortalte mig om “trafiklyskoden”, der blev brugt til at vurdere, om man skulle blive ved med at servere en passager mere alkohol.

Sød og venlig opførsel vil placere dig i den grønne kategori; at blive mere højlydt og animeret sætter dig i gult (på hvilket tidspunkt personalet vil klokke dig og muligvis tilbyde dig noget vand); og rød betyder, at det er cut-off tid. Så uanset hvor meget du tuder, skal du i det mindste lade som om du holder dig inden for grønt territorium.

Spar endelig en tanke til kabinepersonalet – som skal beskæftige sig uendeligt med gule og røde lovovertrædere – og bestil ikke en Bloody Mary om morgenen, når du flyver økonomi. Ifølge den tidligere British Airways-stewardesse Andy Sparrow er det den mest irriterende drik at tilberede.

“Det var den ordre, vi frygtede,” sagde han til mig. “Det tager for evigt at ordne alt tilbehøret, og det er smitsomt. Så snart en person beder om en, har halvdelen af ​​kabinen lyst til deres egen.” Yderligere bevis på, at det kræver meget lidt overtalelse for alle at hoppe ombord på 37.000 fods spruttkrydstogt, uanset tidspunktet på dagen.

Tre-trinsplanen for at drikke på fly

Hvad skal man drikke

Rødvin, på baggrund af, at grim rød aldrig er så slem som grim hvid, og bedre til snoozing formål. Men vær advaret om, at flyrejser midlertidigt ændrer din krops kemi og ændrer dine smagsløg. Vin kan smage mere syrligt, men talrige undersøgelser har vist, at Bloody Marys smager meget bedre i krydstogthøjde, når sødmen forstærkes (selvom stewardesserne ikke vil takke dig for at bestille den).

Hvad skal man spise

Den vegetariske mulighed, på grundlag af, at risikable grøntsager aldrig er så farlige som risikable kød. Vælg pastaen, spis det forældede brød, den firkantede svampebudding og ostekiksene, som alt det vil hjælpe med at fore maven.

Hvornår skal man drikke

Gør fløjten våd før boarding (beroliger nerverne og sætter tonen), og kom så ind i din løveandel omkring spisetid, før du nikker afsted for resten af ​​dit fly.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!