black logo resized small

Stewardesse afslører nøglen til at komme sig over jetlag

Kufferterne har samlet støv. Vaskeposer er blevet glemt, skubbet bagerst i badeværelsesskabet. Hawaii-skjorter sygner hen i garderober. Og pas? Hvor fanden er de?

Bliv organiseret

Det er toppen af ​​svewardessen Carincis liste over ting at gøre. 

Det vigtigste at huske er at være organiseret. Mens Sydney-baserede Carinci bruger en løbetur eller en rask gåtur et par timer før han skal i lufthavnen til at gennemgå vigtige detaljer, anbefaler han det rejsende publikum at foretage et grundigt sidste tjek aftenen før af billetter, rejseplaner og andre vigtige dokumenter.

“Jeg anbefaler at medbringe papirkopier af alt, især for en passager, der ikke har rejst i to år. Hav en papirkopi og derefter sammen med din rejsepartner eller hvem du skal med, vurder rejseplanen og sæt dig ind i den .”

Tid det vigtige

Den 25-årige understreger også vigtigheden af ​​rettidighed. “Diskuter timing. Jeg er meget speciel med hensyn til timing; i mit arbejdsliv er det sent at komme til tiden. Så vær altid tidligt. Du får travlt med at tænke på flyvningen, og du vil være for spændt. Så gennemgå alt aftenen før og vær tidligt.”

Begræns dine lure

Den første og business class-stewardesse siger, at der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at håndtere jetlag på.

“Men det, jeg er kommet frem til, er, om det er en seks-timers flyvning til Jakarta, eller jeg er kommet fra et 14-timers Los Angeles-ben, når jeg lander tilbage i Sydney, eller hvor jeg nu skal hen, mit trick er Jeg sover i tre timer. Jeg er ligeglad med, om klokken er seks om morgenen, middag eller to om eftermiddagen. Jeg sover altid tre timer.

“Jeg anbefaler ikke mere end det rent, fordi så begynder du at gå i en dyb søvn. Og så når du vågner bliver det hårdt. Så efter den tre timer lange lur, skal du virkelig vække dig selv og så Jeg finder ud af, at det hjælper mig med at tilpasse mig tidszonen, men det får mig også igennem resten af ​​dagen. Så når jeg går i seng, har jeg en god nats søvn, uanset hvilken koordinat jeg er i.”

Hold dig hydreret

Med hensyn til sundhed ombord går den selverkendte “flymadmisbruger” ikke ind for at undgå alle de gode ting, der tilbydes på cateringvognen, uanset rejseklassen. Men han går ind for portionskontrol og hydrering.

“Jeg drikker meget vand. Jeg prøver at drikke en liter hver anden time. Det er en meget tør, kold atmosfære. Du skal virkelig holde dig hydreret.” Det er også vigtigt at flytte. “Der er ikke noget værre end at stå af flyet med hævede ankler, fordi du ikke har haft den tid til at gå rundt under flyvningen.”

Og som en, der har brug for at se fabelagtig ud, uanset hvor besværlig flyveturen er, anbefaler Carinci brug af en god fugtighedscreme og øjencreme ombord.

Og hendes sidste tip?

“Tag aldrig rejser for givet igen.”

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!