black logo resized small

Samsonite Spark SNG ECO Anmeldelse

Med grønne akkreditiver, en kabinevenlig profil og praktisk indbygget er den nye Samsonite Spark sng eco spinner muligvis det oplagte valg for dem, der ser på bagagemuligheder designet med miljøhensyn. Vi har testet en for at se, om det er en klar landing.

Design

Samsonite Eco-etuiet fangede vores opmærksomhed med sin usædvanlige materiale makeup.

Uden at blive fortalt ville du bestemt ikke vide, at det ydre faktisk er 95% genanvendte plastikflasker (PET); 37 af dem for at være helt præcis.

Den har en robust, stilfuld og væsentligt robust konstruktion (respektable 3,1 kg, når den er tom) med solide vægge på bagsiden og siderne. Til reference måler den 67 x 44 x 31 cm – så er kabinevenlig med de fleste flyselskaber.

Du undrer dig måske over, hvad de andre 5% af Spark SNG Eco er lavet af?

Nå, det er en let korkprop, og denne bruges på de attraktive trimstykker. Inde i posen hylder alle foringer (også lavet af PET) den ydmyge plastikflaske via et diskret design med flasketryk.

Det er værd at nævne, at denne foring er tyk og ikke har den skyld, at den kradser, så fibre osv. klæber ikke på.

Lynlåsene er positive at bruge, og en indbygget TSA kabellås sikrer alle rum med en trecifret kode.

Desuden er det teleskopiske udtrækshåndtag med 4 højdeindstillinger glædeligt smertefrit at betjene og solidt i brug (der er også et top-, side- og bundhåndtag). En ting Samsonite gør rigtig godt, er deres hjuldesign – de er silkebløde i håndteringen.

Disse multidirektionelle hjul har også rigeligt med gummi, så rejser er bestemt uanfægtet på glatte lufthavnsgulve, men på vej længere væk over klumpet beton og milde terrænforhold (selv brosten) vil hjulene kæmpe med de fleste terræner, vi har prøvet dem på.

Unitone er det ord, som Samsonite bruger til at beskrive etuiets sort på sort på sort design, og for ethvert opbevaringsrejseprodukt, der sandsynligvis vil se tusindvis af kilometer, er det ikke en dårlig skygge til at skjule snavs fra dine verdslige eventyr.

Når dette er sagt, fjernes skrammer og snavs nemt med et fugtigt stykke køkkenrulle.

Samsonite Spark SNG ECO closeup

Opbevaring

Hvad kunne vi lige proppe…. vi mener selvfølgelig pænt at pakke ind i vores Samsonite Spark ECO med 92L tilgængelig samlet lagerplads?

Nå, en uges tøj, inklusiv et ekstra par jeans, 3 T-shirts, 2 sweatshirts, en jakke og undertøj er lykkeligt let at komprimere ind i hovedrummet, takket være Smart Fix Buckle rem-designet, der tillader alle disse beklædningsgenstande til at komprimere til en tynd sandwich.

Dette efterlader masser af plads til at pakke en iPad, DSLR, hovedtelefoner og Nintendo Switch, og den indvendige mesh-sidelomme med lynlås er en perfekt krog til vores mange kabler. På bagsiden af ​​døren til dette hovedrum er der en mesh-sektion med lynlås, som er det ideelle sted at opbevare en 17″ MacBook Pro-stil bærbar computer eller en mindre lignende genstand.

Den næste sektion med lynlås i midten er ideel til at opbevare A4-litteratur og andre stykker, som du vil have øjeblikkelig adgang til uden at skulle trænge igennem dine verdslige ejendele.

Samsonite Spark SNG ECO front

Rummet med lynlås foran er også den perfekte størrelse til en 15″ MacBook Pro-stil notebook. Men på grund af den anstændige bredde af dette midterrum, kan det også være et dejligt overløbsområde til tøj og toiletartikler. 

Dom

Det er beundringsværdigt, at Samsonite har lavet en række bagagemuligheder med strenge øko-legitimationsoplysninger. Der er ingen ulemper ved brug af genbrugte plastikflasker implementeret i topkvalitetsfinish og overordnet konstruktion.

Det er en praktisk kabinevenlig mulighed, som en solorejsende vil finde har masser af brugbar plads og rum til at holde tingene organiseret og let tilgængelige.

Hvis du er interesseret i denne kuffert kan du bestille den på Amazon lige her. AMAZON

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!