black logo resized small

Rygsæk vs kuffert – Hvad er bedst og hvorfor?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kuffert eller rygsæk? Dette er en gåde, som alle rejsende står over for på et tidspunkt og er et længe omdiskuteret spørgsmål blandt rejsende. Nogle mennesker er diehard rygsæk fans og ville aldrig drømme om at bruge en kuffert.

Andre mennesker sværger til kufferter og tror, ​​at folk, der bruger en rygsæk, er skøre. Hvis du er på vej ud på en længere rejse, vil du blive konfronteret med denne gåde, og spekulerer på, hvilken du skal have. Denne beslutning kan være meget svær, tro mig, jeg ved det, så det er vigtigt at finde ud af, hvad der virker i forskellige situationer.

Hvor længe skal du rejse?

Omfattende rejser er forskelligt for alle. For mig vil dette være at rejse i en længere periode, mens du måske tænker på dette som at rejse til en række lande uanset tidsrammen. Uanset hvad du tror, ​​at omfattende rejser er, skal du overveje, hvor længe du skal rejse.

Jo længere du rejser, jo mere udstyr og tøj skal du pakke. Når alt kommer til alt, skal du igennem et par sæsonskift, hvis du rejser i 6 måneder.

Du vil også ramme forskellige klimaer, når du hopper fra det ene land til det næste. At købe tøj, når og når du har brug for det, kan virke som en god måde at komme rundt på, men hvor skal du lægge det hele?

Hvis du skal pakke et par sæsoner, skal du bruge en større taske, og det kan gøre backpacking til et mareridt.

Du kan sagtens købe en stor rygsæk, men vil du gerne have noget med, der næsten har samme højde som dig? Hvad med vægten af ​​alt, hvad du skal tage? At bære tøj til forskellige årstider bliver tungt, og hvis du går meget med din taske på ryggen, skal du være i form til at bære den vægt.

Det betyder heller ikke, at en kuffert vil være den bedste mulighed. Igen skal du bruge en stor kuffert til alt dit sæsonbeklædning, og det kan være svært at håndtere.

Store kufferter kan nemt komme væk fra dig, når du går ned ad gaden, eller endda i lufthavnen, fordi de ser ud til at have deres eget liv. Du kan være på vej i én retning, når din store kuffert, som er lidt for tung på den ene side, beslutter sig for, at den virkelig vil i den modsatte retning.

Hvordan vil du komme rundt?

Når du ankommer til landet, hvordan kommer du så til det sted, hvor du bor? Hvordan vil du rejse fra det ene punkt til det næste?

Faktisk, hvordan skal du komme til landet til at starte med? Det er alle spørgsmål, som du skal besvare for at hjælpe dig med at afgøre, om du har brug for en rygsæk eller en kuffert.

Skal du med taxa til og fra lufthavnen, kan du sagtens bruge en kuffert. Faktisk, hvis du flyver, vil en kuffert generelt være nemmere end en rygsæk.

Flyselskabets personale og lufthavne er ikke rygsækvenlige, fordi alle stropper kan blive fanget i transportbånd og blive flået af. Hvis du vil undgå alle disse potentielle problemer, skal du anskaffe dig en rygsæk, der er lille nok til at blive betragtet som håndbagage.

Hvis du har besluttet dig for at leje en bil på dine rejser, kan du sagtens bruge en kuffert. Du kan selvfølgelig også bruge en rygsæk, hvis du kan lide dem mere. Med en bil behøver du ikke bekymre dig om størrelsen på kufferten, men du vil måske tænke på vægten, fordi du skal løfte den for at placere den i bagagerummet.

Der er mange mennesker, der ikke ønsker at gå igennem besværet med at leje en bil, når de rejser og vælger offentlig transport. Disse mennesker har brug for en rygsæk eller en lille kuffert. En rygsæk er nemmere, når du rejser med bussen eller toget.

Opbevaring over hovedet vil være tilgængeligt på tog og nogle busser, men det vil være et mareridt at prøve at finde et sted at placere din store kuffert. Det er heller ikke nemt at stige af og på toget eller bussen med en kuffert, især hvis du rejser med et ældre tog, der stadig har flere trapper.

Gåture er en fantastisk måde at se stederne på og værdsætte den nye by, du er i. Hvad den ikke er god til, er din kuffert, især hvis du er på Europas brostensbelagte gader.

At gå fra togstationen i Rom til dit hotel kan slå dine arme og din kuffert ihjel. Hvis du skal gå til din bolig, skal du have en rygsæk eller have arme af stål. Byer som Venedig er endda bekymrede over den støj, som rullekufferter laver, og fremlægger planer om at forbyde dem.

backpack woman

Hvilken er nemmere at pakke?

Nøglen til vellykket omfattende rejser er at pakke korrekt. Det er vigtigt at bruge hver en smule plads i din taske, fordi du vil have en masse ting, der skal passe ind i den. Så hvad er nemmest at pakke?

En kuffert er nem at pakke. De åbner nemt, har stropper til at holde alt nede og vil ofte have ekstra lommer, som du kan bruge. Du kan også nemt nå alt dit udstyr, når du bruger en kuffert, men du skal være forsigtig med at skifte.

Rygsække er lidt mere touch and go, når det kommer til nem pakning. Det afhænger virkelig af, hvilken type rygsæk du har. Hvis du har en top-loaded rygsæk, kan du finde det svært at pakke i starten, fordi du skal være strategisk omkring, hvad du pakker hvor.

Heldigvis kan du få en front-loaded rygsæk, der åbner som en kuffert. Disse rygsække er meget nemme at bruge, men du skal være forsigtig med vægtfordelingen.

Fordele ved en rygsæk

Når det kommer til rygsække, er en af de største fordele deres alsidighed. En god rygsæk kan bruges til alt fra en kort storbyferie til en længerevarende rygsækrejse.

De er gode til rejsende, der konstant er på farten og har brug for at holde hænderne fri. En rygsæk giver dig også mulighed for at være mere adræt og nemt manøvrere gennem overfyldte steder.

En anden fordel ved rygsække er deres vægtfordeling. Når den bæres korrekt, er vægten jævnt fordelt over din ryg og skuldre, hvilket gør det meget lettere at bære tungere byrder i længere perioder. Dette er især nyttigt, når du rejser til destinationer med ujævnt terræn eller uden ordentlige fortove.

Vægtfordeling er mindre af et problem, når du pakker en kuffert, fordi du kommer til at trække den. Med en rygsæk, hvis du har en tung side, kommer du til at mærke det. Skuldersmerter og rygsmerter vil være almindelige besøgende, når du får forkert vægt på din rygsæk.

Travle områder er = Hovedpine

Togstationer, lufthavne og busterminaler er travle, for ikke at nævne gaderne på turistdestinationer. Travle områder skal forhandles korrekt, så du ikke mister din taske, slår dig ind i for mange mennesker eller falder ilde for mistænkelige karakterer. Så er en kuffert bedre til travle områder eller en rygsæk?

Dette er faktisk ikke et let spørgsmål at besvare, fordi det afhænger af din evne til at skændes med din kuffert og størrelsen på den rygsæk, du får.

Man skulle tro, at en rygsæk ville være bedre, men hvis det er en stor 70L rygsæk, risikerer du at vælte folk omkuld for hvert skridt, du tager. På en togperron med en masse mennesker samlet omkring dig, kan en stor rygsæk faktisk hindre din evne til at bevæge dig gennem mængden.

Selvfølgelig er en kuffert måske ikke bedre. Faktisk kan det være værre afhængigt af det overfyldte område, du er i. Store kufferter har potentialet til at vælte en masse mennesker og trille over et par tæer. Hvis du ikke hænger i din kuffert, kan den også lettere stjæles end en rygsæk.

Ulemper ved en rygsæk

En af de største ulemper ved rygsække er den begrænsede mængde opbevaringsplads. Mens nogle rygsække kommer med ekstra rum og lommer, er de stadig begrænset i størrelse sammenlignet med kufferter.

Dette kan især være udfordrende, hvis du planlægger at medbringe en masse udstyr, eller hvis du rejser i koldere måneder og har brug for at pakke mere omfangsrigt tøj.

En anden potentiel ulempe ved en rygsæk er, at det er sværere at holde orden på dine ejendele. Med alt i ét hovedrum kan det være udfordrende at finde tingene hurtigt. Dette kan især være frustrerende, hvis du har travlt eller har brug for at finde noget specifikt.

Fordele ved en kuffert

Kufferter er ofte den foretrukne mulighed for rejsende, der planlægger at blive ét sted i en længere periode. De tilbyder mere opbevaringsplads og gør det nemmere at holde dine ejendele organiseret. Dette er især nyttigt, hvis du bærer skrøbelige genstande, såsom kameraudstyr eller souvenirs.

En anden fordel ved en kuffert er, at den generelt er nemmere at pakke og pakke ud. Med en kuffert kan du blot lyne toppen ud og lægge alt ud, hvilket gør det nemmere at finde det, du har brug for hurtigt. Dette er især nyttigt, hvis du bor på hotel eller ferieudlejning og planlægger at pakke dine ejendele ud.

Ulemper ved en kuffert

En af de største ulemper ved kufferter er deres manglende manøvredygtighed. De er ikke så adrætte som rygsække, hvilket gør det sværere at navigere gennem overfyldte steder. Dette kan især være udfordrende, hvis du rejser til en by med brostensbelagte gader eller uden ordentlige fortove.

En anden potentiel ulempe ved en kuffert er, at den kan være udfordrende at have med i længere perioder. Mens nogle kufferter kommer med hjul, kan de stadig være tunge og besværlige, hvilket gør det vanskeligt at bære op ad trapper eller på offentlig transport.

backpack vs kuffert

Konklusion

I sidste ende kommer beslutningen mellem en rygsæk og en kuffert i sidste ende ned til personlige præferencer og arten af din rejse.

Hvis du planlægger at rejse til flere destinationer eller har brug for at holde hænderne fri, kan en rygsæk være den bedre løsning for dig. På den anden side, hvis du planlægger at blive ét sted i længere tid eller har brug for at bære en masse udstyr, kan en kuffert være vejen at gå.

Personligt har jeg en tendens til at læne mig op ad rygsække til mine rejser, da jeg elsker den frihed, de giver.

Når det så er sagt, bruger jeg en kuffert til længere ture, da det gør det nemmere at holde orden på mine ejendele. Ogs¨fordi jeg er afhængig af min laptop når jeg rjser, da jeg arbejder selv om jeg er på ferie, og med den i mente, er det jo klart at at placere en laptop i en rygsæk og så den smidt rundt af flypersonalet er ikke en god ide.. I sidste ende handler det om at finde den rigtige balance og vælge den mulighed, der fungerer bedst for dig.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][better-ads type=”banner” banner=”13261″ campaign=”none” count=”2″ columns=”1″ orderby=”rand” order=”ASC” align=”center” show-caption=”1″ lazy-load=””][/vc_column][/vc_row]

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!