black logo resized small

Regler til den perfekte roadtrip

Blandt de mange forlystelser jeg holder af, rangerer roadtrip-turen højt

Fra vildmarks-krydsningsture til sydøst europa, eller rejse gennem Spanien, er det at komme ud på vejen med en flok venner en af ​​de bedste måder at både komme ud og derefter komme tættere.

Mens roadtrip er et rejseformat, der faktisk egner sig ret godt til spontanitet og catering til dem, der måske har, skal vi sige, noget af en “løs enhed” rejsestil, skal der lægges nogle grundregler. En sund følelse af modstandsdygtighed og evne til at være fleksibel vil tjene dig langt ud over bare, når du er på rejse, men nogle yderligere velplacerede roadtrip-regler vil absolut give en mere jævn tur.

For at sikre, at du kommer til dine destinationer uden dæk eller venskabsudblæsning, er her de officielle uofficielle regler for en roadtrip.

Driveren vælger musikken

Nu gik den oprindelige retningslinje noget i retning af “chaufføren vælger musikken, haglgeværet lukker sit kagehul.” Af hensyn til en lidt mere venlig bilatmosfære vil vi udvide denne regel for at sige, at roadtrip-playlister kan samarbejde. Forslag til podcast-episoder kan blive sendt til den rejsende gruppe. En aux cord DJ kan få lov til at flekse deres færdigheder i forskellige perioder. Men i sidste ende, når push virkelig kommer til at skubbe, har chaufføren vetoret over musikken, der afgiver din sommer roadtrip.

For at sige det enkelt, så har chaufføren den hurtige og rasende skæbne for alle i bilen i hænderne og skal derfor respekteres. De kan også foretage opkald om lydstyrken af ​​nævnte musik på ethvert givet tidspunkt.

Sidemanden er navigator

Sidepassageren på føresædet sidder på et afgørende sæde, et sæde med stort ansvar, der opererer i tandem med føreren. På vejen er det haglgeværets forpligtelse at fungere som en klar og dygtig navigatør. Det er rigtigt, at fordi vi lever i smartphonens tidsalder, er det sandsynligt, at der vil køre GPS-anvisninger, uanset om nogen aktivt navigerer eller ej. Uanset hvad, bør haglgeværet være klar til enhver tid for at lade føreren vide, om det er denne venstre eller den næste.

Ud over dette ville vi lægge en anden roadtrip-regel om, at haglgeværet skal være vågent og åbent for samtale eller konsultation med føreren. (Medmindre chaufføren er okay med, at de sover, selvfølgelig.)

roadtrip regler for din sommerferie

Hvis der er mere end tre personer, skal der være to eller flere chauffører 

Denne roadtrip-regel er på plads som sådan, fordi selvom en velvillig chauffør kan være glad for at færge en eller to nære venner rundt på Australiens fineste asfalt, er det ikke sandt at være den eneste chauffør blandt fire eller flere mennesker.

Det er måske ikke altid muligt at dele kørebelastningen helt lige, baseret på din rejseplan og forskellige færdighedsniveauer – for eksempel kan nogle mennesker være mere komfortable med at køre i regnvejr end andre og ville påtage sig flere køretimer i dårligt vejr – men vi er sigter på en forholdsvis ligelig spredning her.

Det er dog uacceptabelt at undgå at køre bil ved ikke at underskrive lejeaftalen, hvis du lejer en bil. Apex Car Rentals opkræver ikke betaling for yderligere chauffører, så alle i din besætning, der kan køre, bør køre.

Væsentlige ikke-indkvarteringsstop skal planlægges på forhånd eller aftales af alle

Det er fint at tilføje meget nødvendigt brændstof og badepauser, men hvis du skal på en omvej for at besøge en antikvitetsbutik, som du og kun du gik i som barn, skal hele selskabet gå med til det. Ideelt set føjes alles ønskede bruncher, pubfrokoster eller stop ved esoteriske seværdigheder til dit Google Sheet for gruppeferier, før du er på farten.

Juster dig selv først, før du beder om justeringer

Vi håber, at denne regel det meste af tiden ville være dækket af folks generelle samvittighedsfuldhed. Men nogle gange skal det åbenlyse siges. Hvis du føler dig for varm, så prøv at skifte til et lettere lag eller få en kold drink, før du knækker ruderne. Hvis du er for kold, så tag en trøje på, før du beder om at få temperaturen hævet. Kort sagt, hvis der er noget, du kan gøre for at opnå mere komfort, skal du gøre det først, før du justerer en indstilling, der ændrer alles miljø. 

Snacks = deling er omsorgsfuldt

Ved du, hvad de kalder variation? Livets krydderi. En række forskellige roadtrip-snacks kan således kun bidrage til den nævnte turs krydrede karakter. Ud over at sørge for at medbringe en overflod af snacks, vil vi også sige, at det generelt er en god idé at dele dem. Det er sjovt, det er et samtale- (eller debatemne), det er en måde at bryde brødet på og fortsætte med at knytte bånd på vejen mellem destinationer.

Den åbenlyse undtagelse er, hvis nogen ikke medbringer snacks, eller bringer frygtelige snacks. I så fald har du større problemer, end disse regler kan løse.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!