black logo resized small

Osprey Stratos 36 Rygsæk anmeldelse

Nu hvor alt kommer tilbage til det normale, er det nu, du skal bruge lidt tid udenfor.

Den store udendørs er klar til at blive set igen.

Til det fik jeg mig en Osprey Stratos 36 rygsæk, som bare er perfekt til vandreture! Det er holdbart, det er alsidigt, men vigtigst af alt er det ekstremt behageligt at have på.

Osprey nyder at lave rygsække med bestemte aktiviteter i tankerne, og dette er et godt eksempel på en: Det er en let vandretursrygsæk. Den har mange gode funktioner og ekstramateriale, og jeg elsker den.

Jeg synes, det er en fantastisk taske, hvis du rejser til regioner med varmt klima, som f.eks. Sydøstasien . Så hvis du er ligesom mig, klar til at komme derud, fortsæt med at læse for min anmeldelse af denne fantastiske rygsæk til folk, der rejser let: Osprey Stratos 36.

Osprey Stratos 36 specifikationer

Lad os først tale om tal og detaljer. Osprey Stratos 36 er en 36-liters rygsæk , der vejer 3,2 lbs (1,4 kg) . Den er lavet af 210D og 420HD nylon , og den føles meget robust.

Den kommer i tre farver: sort, Eclipse-blå og gator-grøn. Det er en top-loader, med en indvendig ramme lavet af aluminium, og har 6 udvendige lommer .

Osprey Stratos 36 funktioner

Med det af vejen, lad os tale om selve tasken. Det første jeg lagde mærke til var at toplåget ikke kan tages af, men det gider jeg overhovedet ikke. Den er stor nok til at bære en masse snacks og har en indvendig netlomme med en nøgleholderstrop .

Den har mange lommer, og de er alle meget gode: lynlåsene er stærke og trækhåndtagene er store og nemme at bruge selv med handsker på.

Hovedrummet er stort nok. Den åbner og lukker med en træksnor, og den har en hydreringslomme til vandblærer. På ydersiden har den en masse gode stropper, med to sidekompressionsstropper, og den unikke ‘stow-on-the-go’ til at bære dine vandrestave uden for tasken.

Den har også en nødfløjte . Der medfølger et regnslag , det kommer i sin egen lille lomme, hvilket er rigtig fint, og det er aftageligt.

På bunden af ​​Osprey Stratos 36 kan du finde et rum til sovepose . Vær blot opmærksom på, at din sovepose skal være godt komprimeret for at kunne passe der, men derudover er det en fantastisk funktion at have i en taske i denne størrelse.

Den har også udvendige stropper, så du kan have et liggeunderlag eller et telt med dig, og stropperne er meget faste.

På forsiden af ​​rygsækken finder du en meget praktisk lomme med lodret lynlås: perfekt til at få ting, du har brug for, uden at åbne hovedrummet. 

elplacerede lommer Osprey Stratos 36

Apropos velplacerede lommer, så er der to meget praktiske lommer i bæltestroppen, som bare er fantastiske. Den er lige stor nok til din telefon, et eksternt batteri, dit pas, snacks, you name it. De ting, du har brug for hurtigt, er lige ved hånden. 

Men den bedste egenskab, Osprey Stratos 36 har at tilbyde, må være dens bagpanel og Osprey’s Airspeed Suspension-system.

Det er et mesh-rygpanel, der lader luften flyde frit i ryggen, så du kan have rygsækken på uden at bekymre dig om, at din ryg bliver svedig.

Hvad kan du få plads til i Osprey Stratos 36?

Osprey Stratos 36 ikke er en taske til traditionel backpacking.

Jeg oplever, at jeg kan bære en masse værktøj og udstyr uden for tasken, og stadig har masser af udvendige lommer at fylde.

For at være ærlig fyldte jeg den med ting for en weekend, en førstehjælpskasse, et par ekstra støvler, min telefon og pas og mine tre k king-stænger, og jeg kunne stadig ikke fylde den helt. Her er hvad jeg fik inde i det.

Til en enkeltdags vandretur kunne du montere en sovepose og telt, liggeunderlag udenfor, noget andet vandreudstyr, skiftetøj, vandblære, vandrestave, masser af snacks, et kamera og din telefon. Ikke for lurvet.

Nogle af jer kan endda være i stand til at pakke meget mere, det er jeg sikker på. Så: hvis kan bære nok ting til en episk dagstur eller en enkelt natcamping (måske 2, hvis du er god til at pakke ting).

Hvad kan du fa plads til i Osprey Stratos 36

Iført Osprey Stratos 36 – Hvordan føles det?

Osprey Stratos 36 er absurd komfortabel. Jeg talte om bagpanelet før, men det er værd at nævne igen: det er bare fantastisk. Din ryg bliver ikke svedig. Men den vil også bære rygsækken uden at belaste den: du kan justere stropperne, så de passer til din størrelse, højde og bygning.

Bagpanelet har en velcro, som du kan tage af og justere stropperne, så de passer lige, som du ønsker det. Bælte og torso stropper kan naturligvis justeres, og vægtfordelingen er meget afbalanceret.

Lad os så tale om vægten. Osprey Stratos 36 er lidt tung sammenlignet med andre rygsække af lignende størrelse, men det er prisen på komfort og fremragende funktioner, som den bringer til bordet.

Jeg følte helt ærligt slet ikke den ekstra vægt. Den er lavet af meget slidstærkt, let aluminium, så jeg ved, at den ekstra vægt kommer fra alle de ekstra funktioner, lommer og det fantastiske bagpanel.

Samlet set er det bare en fantastisk rygsæk at have på, og jeg kunne vandre med den og ikke have tasken generet mig i mange timer. Fordi den er mindre end andre rygsække, kan jeg også have den med mig på skødet, hvis jeg er i bil eller bus, uden problemer.

Osprey Stratos 36 føles meget alsidig, meget komfortabel og meget robust.

Denne rygsæk er designet til mænd, men helt ærligt syntes jeg ikke det er et problem for mig, da jeg natuligvis ikke render rundt med 40 kilo på ryggen.

Osprey Stratos 36 Fordele og ulemper

Så her er et par ting, som jeg betragter som fordele og nogle andre, som jeg betragter som ulemper. Se om du er enig med mig:

Fordele

 • Lavet med den lette vandrer i tankerne
 • Lille nok til at du kan bære den i skødet i bussen
 • Masser af lommer, lommer og rum
 • Flot regnslag medfølger
 • Ekstremt behagelig, især om sommeren og i varmere klimaer
 • Lavet af slidstærke, robuste materialer
 • Stor bæreevne for dens størrelse
 • Store kompressionsstropper
 • Fuldt justerbar
 • Livstidsgaranti fra Osprey

Ulemper

 • Lavet med den lette vandrer i tankerne
 • Den sidder på den tungere side
 • Nettet fra sidelommerne er ikke det mest buskevenlige
rygpanel Osprey Stratos 36

Er Osprey Stratos 36 noget for dig?

Osprey Stratos 36 er for dig, hvis du er en let vandrer, en weekendrejsende eller en person med en enkelt overnatning. Den er også til dig, hvis du skal have mange flere ting med dig, end hvad almindelige dagspakker kan klare. Det er ikke noget for dig, hvis du ønsker at rygsække eller campere i længere perioder.

Hvis du leder efter langtidsrejsetasker, så tjek andre guides.

Osprey Stratos 36 har en perfekt størrelse, hvis din rejse er kort, eller hvis du rejser meget let. Når det er sagt, hvis du kan lide komfort, pålidelighed og alsidighed, er dette rygsækken for dig.

Osprey Stratos 36 er bare en fantastisk taske, med masser af gode funktioner. Hvis du værdsætter komfort mere end størrelse eller bæreevne, er dette helt sikkert rygsækken for dig.

Du kan finde rygsækken på Amazon lige her.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!