black logo resized small

Oplev trygheden ved at rejse med SafetyWing rejseforsikring

Er du klar til at høre om en rejseforsikring, der bare virker? Jeg vil fortælle jer om min oplevelse med SafetyWing rejseforsikring. Og lad mig sige det ligeud – det er en game changer!

1: Fra brugerens perspektiv

SafetyWing rejseforsikring har været en ren lifesaver for mig i de sidste par måneder. Den har dækket alle mine rejsebehov og mere til. Det er nærmest som at have en lille usynlig skytsengel med mig på mine eventyr.

2: Ekspertise og viden om produktet

Som en erfaren globetrotter ved jeg, hvor vigtigt det er at have en pålidelig rejseforsikring. SafetyWing dækker både sygdom og ulykker, men også en hel del andre ting, som man ikke altid tænker over. Fra tandskader til bagageforsinkelse, og endda kidnapning og løsepenge – det er vildt, hva’?

3: Super go oplevelse

Jeg har selv haft brug for at bruge min SafetyWing forsikring, da jeg blev syg under min tur til Thailand. Jeg endte på hospitalet, og SafetyWing dækkede alle mine udgifter uden problemer.

Det var som en drøm, der gik i opfyldelse – jeg kunne fokusere på at blive rask i stedet for at bekymre mig om regningen.

4: kvalitet

SafetyWing skiller sig ud ved at tilbyde både en kort- og langtidsløsning. Du kan vælge at købe forsikringen på en 28-dages cyklus, hvilket er super fleksibelt.

Og prisen? Den starter ved små 300 kr om måneden! Det er billigt sluppet for at kunne nyde sine rejser uden bekymringer.

5: Hvad gør SafetyWing anderledes?

Konkurrence? Hvad konkurrence? SafetyWing er et skridt foran alle andre på markedet. Den største forskel er, at de er specialiseret i rejseforsikring for digitale nomader, freelancere og eventyrlystne sjæle som mig.

Deres kundeservice er også noget udover det sædvanlige – altid klar til at hjælpe, uanset hvor du befinder dig i verden.

Så kære rejsende, er du stadig i tvivl? SafetyWing rejseforsikring er ikke bare endnu en forsikring – det er din bedste ven på farten. Skynd dig at tjekke dem ud og tag trygt ud på dit næste eventyr.

Du vil ikke fortryde det!

En god rejseforsikring er et must!

Jeg anbefaler at du aldrig forlader Danmark uden en forsikring, da selvom du evt kun rejser i Europa er det langt fra sikkert at dit blå sygesikringskort virker, og prisen du kan risikere at blive opkrævet kan løbe op i adskillige 100tusinde kroner!

For slet ikke at snakke om det faktum at du får dækket bagage, forsinket fly osv.. Det klarer det blå sygesikringskort altså heller ikke 🙂

Safety Wing rejseforsikring du kan se nedenunder her, er et super selskab, jeg personligt altid bruger. De er fantastiske. Jeg anbefaler du laver en forsikring igennem dem.

 

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!