black logo resized small

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge Bangkok?

Hvis du besøger Thailand, er det næsten sikkert, at du starter eller slutter din rejse til hovedstaden. Så du spekulerer måske på, hvornår det bedste tidspunkt at besøge Bangkok er.

Det er en livlig by med masser at holde dig underholdt i et par dage. Uanset om du nyder sightseeing, kultur, shopping, spisning eller fest, har Bangkok noget for dig.

I dag vil jeg dele mine tanker om det bedste tidspunkt at rejse til Bangkok på . Jeg håber, at denne guide vil hjælpe dig med at opleve det bedste vejr og aktiviteter under din tid i Thailands hovedstad.

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge Bangkok?

Bangkok very pr mnd

At besøge Bangkok mellem november og marts er din bedste mulighed. Det er, når varmen og fugtigheden er på det laveste.

Det er dog vigtigt at huske, at Thailand har et tropisk klima, så du kan opleve høje temperaturer på et hvilket som helst tidspunkt af året. 

Bangkok Vejret i januar

Hvis du leder efter et sted at ringe ind i det nye år, er Bangkok en god mulighed. Gennemsnitstemperaturen er omkring 27°C, og der falder minimalt med nedbør i byen.

Forvent en rimelig høj luftfugtighed, men jeg syntes det var ret overskueligt i starten af ​​året. I januar vil du normalt opleve over ni timers solskin på en enkelt dag.

Bangkok vejr februar

Med samme vejr som januar, er februar endnu en god måned for at besøge byen.

Temperaturerne vil begynde at stige lidt til en gennemsnitlig dagstemperatur på lige under 29°C. Luftfugtigheden er omkring 72 % i løbet af februar måned. 

Bangkok i marts

Temperaturerne fortsætter stadig med at stige i marts, hvor middeltemperaturen nu stiger til 30°C. Luftfugtigheden er omtrent den samme som i februar, og regnen er stadig minimal, med kun omkring tre eller fire regnfulde dage i måneden. 

Bangkok vejr april

Årets varmeste måned i Bangkok i april, med en gennemsnitstemperatur på 31°C. det er ikke helt regntiden endnu, men der er en stigning i regnfulde dage til et gennemsnit på seks eller syv i april måned.

Hvis du besøger denne fantastiske by, bør du ikke gå glip af det bedste af Bangkoks natmarkeder .

Bangkok Vejret i maj

Temperaturerne i maj er kun en lille smule lavere end i april, så forvent endnu en varm måned i byen. Hvis du besøger i denne periode, skal du sørge for at planlægge masser af afslapning ved dit hotels swimmingpool.

Regnmængden tager markant til i denne måned, med over halvdelen af ​​dagene i måneden, der normalt oplever regn i Bangkok i maj .

Bangkok i juni

Temperaturerne i juni ligger stadig omkring et gennemsnit på 30°C, men de gennemsnitlige daglige solskinstimer falder til omkring 6 timer om dagen.

Nedbør i juni er omtrent det samme som i maj, så planlæg at bruge masser af tid på at ly for regnen, hvis du besøger denne måned.

Bangkok Vejret juli

Vi er helt inde i regntiden nu i juli med omkring 18-19 regnvejrsdage i måneden og over 17 cm nedbør. Gennemsnitstemperaturen forbliver omtrent den samme som juni, så forvent en meget varm og klistret måned i byen. 

Besøger Bangkok i august

Regntiden i Bangkok er i fuld gang i august, med en stigning i nedbør fra de sidste to måneder. Byen kan opleve op til 20 dage med regn, hvilket gør det til et svært tidspunkt at besøge, hvis du planlægger at nyde byens udendørs kulturelle steder.

Bangkok i september

Hvis du leder efter et af de billigste tidspunkter at besøge Bangkok på , er september en god mulighed, da regntiden i Bangkok fortsætter.

September er måneden med mest nedbør, med over 21 dage om måneden, der normalt oplever regnskyl. Gennemsnitstemperaturen er lige under 29°C i denne måned.

Besøger Bangkok i oktober

Oktober, som markerer den sidste måned af regntiden, oplever den næststørste nedbør efter september.

Gennemsnitstemperaturerne forbliver omtrent de samme som den foregående måned, og det er den sidste af de billigere måneder at besøge, før turisterne vender tilbage i november. 

Bangkok i november

At besøge Bangkok i november byder på en fantastisk oplevelse for rejsende. Regntiden er endelig forbi, selvom byen stadig kan opleve op til seks regnvejrsdage om måneden.

Temperaturen ligger omkring 28°C. Dette er den perfekte måned til at nyde byens seværdigheder og festscener.

Bangkok i december

Vejret i Bangkok i december tilbyder dig den perfekte tropiske flugt til jul. Gennemsnitstemperaturen er 27°C og i denne måned falder det mindste nedbør hele året. Forvent over 9 timers solskin hver dag i løbet af denne måned.

Begivenheder i Bangkok

Selvom vejret altid er den vigtigste overvejelse for mig, når jeg planlægger en rejse, kan jeg også godt lide at se, hvilke unikke begivenheder der sker under min rejse.

Her er et par af de vigtigste højdepunkter i Bangkoks kulturelle kalender. Det er værd at tjekke ud, hvis de falder sammen med dine rejsedatoer. Det kan være nogle af de bedste tidspunkter at besøge Bangkok på.

  • Kinesisk nytår – januar/februar – kinesisk nytår er en sjov begivenhed at fejre i Bangkok. Jeg vil anbefale at tage over til byens Chinatown, hvor de største festligheder finder sted.
  • Songkran – april – Denne fejring bringer det thailandske nytår ind og er en kæmpe vandkamp i byer i landet. Forbered dig på at blive gennemblødt i områder som Khao San Road.
  • Loi Krathong – oktober/november – Dette er en af ​​mine yndlingsfestivaler i Thailand, hvor du vil se de lokale flydende lanternebåde på floderne og farvandene rundt om i landet. 
  • Nytårsaften – forvent at se fantastisk fyrværkeri og store festmængder, der bringer det nye år ind i byen.
Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!