black logo resized small

Hvad tænker du når du hører ordet digital nomad?

Hvad betyder det for dig at blive digital nomade?

Forstår du virkelig op- og nedturene i nomadelivet?

Være ærlig! Jeg mener ikke ordbogsdefinitionen. Jeg mener, hvilken klokke ringer inde i dit hoved, når du hører nogen kalde sig en digital nomade?

Okay… jeg går først. Jeg tænker “Hvad for en fisk!” Jeg er sikker på, at det er muligt at få gratis fly, gratis hotelværelser og presserejser, der er betalt for alle udgifter, men de der mennesker på mit Instagram-feed med kun 2k følgere og uendeligt genskabte billeder… de udlever helt sikkert ikke den drøm.

Og for at være retfærdig er det ikke den drøm, jeg ønsker at leve . Jeg foretrækker meget at bo med lokalbefolkningen, lære en by virkelig at kende, danne det bånd og den forbindelse og så modvilligt fortsætte med at gøre det hele igen.

Jeg har rejst til og fra siden jeg var 18 (jeg bliver snart 38), og jeg har aldrig selv forsøgt at blive en digital nomade … indtil nu.

Ærlig advarsel: vi er ikke klar til at gå på pension endnu.

fyrkeri under vandet

Livet som digital nomade et helt bestemt ikke et nemt projekt.

Vi lærte hurtigt, at for at få denne digitale nomade-livsstil til at fungere, skal du være en professionel til at balancere arbejde og leg . Du skal også være villig til virkelig at tænke ud af boksen. 

Digitale nomadejob kræver ubarmhjertig kreativitet. Forhåbentlig kan du finde et par praktiske ideer nedenfor, som vil hjælpe dig på din egen rejse. 

Jeg har en venninde som er fotograf og journalist, så mens hun arbejder sine sædvanlige 9-5, laver hun også private fotoshoots. Hun er en ninja til ‘pregnant lady photography’, da Madonna og Demi Moore (jeg viser min alder lidt nu, ikke?) gjorde det populært, er der virkelig efterspørgsel efter det.

Hvis du bruger mange  rejseapps , så prøv at henvende dig til tekniske websteder og tilbyd at gæsteblogge for dem. 

Carol (min venninde fra overstående) gjorde dette med fotografering, og selvom pengene ikke var fantastiske, hjalp det med at fylde bankbogen op.

Jeg har min egen rejseblog, men jeg tjener ikke de store penge på den endnu. 

Jeg har affiliate links i diverse artikler, og min største indkomst her på bloggen er fra rejseforsikringer. (Nemt at sælge et produkt der er fantaskisk, og som alle har brug for!).

Aspirerende digitale nomader skal vaere kreative
Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!