black logo resized small

Hvad skal man pakke til et Yoga Retreat: Min Pakkeliste

Hvis du ønsker at uddybe din yogapraksis, eller blot ønsker at bruge lidt tid på at genoprette forbindelsen til dig selv, et yoga-retreat er den perfekte pause. Som altid er omhyggelig pakning nøglen til en behagelig og stressfri tur, men hvis du er i tvivl om, hvad du skal pakke til et yoga-retreat, er her mine bedste tips og min egen yoga-retreat-pakkeliste til at hjælpe dig.

Jeg er overbevist om, at yoga-retreats er den bedste flugt. Enhver, der dyrker yoga, kender de fordele, det bringer til sind, krop og sjæl, og når det kombineres med en tur til varmere himmelstrøg eller at blive fordybet i en anden kultur, har du den perfekte afslappende og foryngende flugt.

Hvis du ikke allerede har valgt og booket dit perfekte retreat, så tjek ud www.bookyogaretreats.com hvor du kan søge efter yoga retreats over hele verden og læse anmeldelser fra tidligere gæster.

bali ubud risterrasser yogastilling

Yoga-retreats er også den ideelle ferie for kvindelige solorejsende, da du vil have travlt med aktiviteter i sjove og trygge omgivelser med masser af sund mad og møde ligesindede, så der ikke er nogen risiko for at føle dig ensom. Mange retreats tilbyder også lokale sightseeingudflugter, så du kan se de bedste seværdigheder, en destination har at byde på, samtidig med at du får en afslappende og helbredende retræteoplevelse.

Yoga retreats er så varieret i dag, fra yoga og surfcamps til Hawaii, Bali og Portugal til yoga, meditation og vandreture i Nepal, shamansk healing trækker sig tilbage Mexico eller Peru og endda vinsmagning og yoga-retreats i Italien og Frankrig.

yoga retreat pakkeliste

Min yoga retreat pakkeliste

Karakteren af ​​dit valgte retreat vil informere din yoga-retreat-pakkeliste i et vist omfang. Men det væsentlige forbliver det samme, og som altid er overpakning en sikker måde at tilføje mere besvær og omkostninger til din rejse, plus at du ikke har plads tilbage til lokale lækkerier, souvenirs eller gaver, som du vil tage med hjem.

For at hjælpe dig i gang har jeg sammensat min essentielle yoga-retreat-pakkeliste.

Læs videre for at finde ud af, hvad du virkelig har brug for at tage på dit næste yoga-retreat, eller spring til slutningen for at finde en hurtig pakkeliste til yoga-retreat.

kuffert yoga retreat pakkeliste

Hvad skal man have på på et yoga-retreat

Dit yoga-retreat er en mulighed for at træde væk fra hverdagens pres og virkelig skabe forbindelse til dig selv, din krop og din yogapraksis. Selvom du måske tager dit yndlings moderigtige aktive tøj på til dine yogatimer derhjemme, kan du på dit retræte prioritere komfort og let bevægelse.

Komfort vil selvfølgelig afhænge af, hvor du er på vej hen til dit tilbagetog! Hvis du har valgt et yoga-retreat i udlandet eller for at øve dine solhilsener i solen, skal du muligvis tilpasse dit sædvanlige yogatøj til de varmere omgivelser. Overvej shorts frem for lange leggings og lette veste i stedet for t-shirts. Toppe med bh inkluderet er også en god måde at holde sig kølig, når man træner i varme omgivelser.

yogatime på stranden

Et yoga-retreat er dit øjeblik til at modtage skræddersyet opmærksomhed fra din yogalærer, med flere praktiske justeringer for at komme dybere ind i den korrekte justering af asanas. For at din lærer kan se de subtile nuancer i din kropsholdning, skal de være i stand til at se din silhuet. Af denne grund er super lavt skridt haremsbukser måske ikke det bedste kald! Mere tilpasset tøj vil hjælpe din lærer med at hjælpe dig ind i den korrekte kropsholdning.

Men hvis dit tilbagetog finder sted i en traditionel ashram, shala eller et sted for åndelig tilbedelse et konservativt sted som f.eks. Indien der kan også være krav til tøj at overholde. Kulturelle og spirituelle påklædningskoder varierer, så tjek med retreatarrangøren før dit besøg, mange yogalæreruddannelser kræver, at du bærer helt hvidt til åbnings- og afslutningsceremonier, og det er altid en god idé at medbringe et sjal til at dække op med.

Din yogamåtte

yoga måtter

Yoga-retreatcentre plejede at levere alt det essentielle yogaudstyr, du har brug for til din asana-praksis, men på grund af pandemien kræver mange nu, at du medbringer din egen måtte af hygiejneformål.

Så tjek med dit retreat, hvis du skal medbringe din egen yogamåtte og rekvisitter som klodser og stropper. Selvom de gør det, hvis der nogensinde har været en god undskyldning for at opgradere din yogamåtte – et yoga-retreat er det, og det føles bare mere hygiejnisk at have din egen.

Ikke alle yogamåtter er lige, og det sidste du ønsker, er at smutte rundt under din hund, så tag dig tid til at vælge en yogamåtte af god kvalitet med et godt greb og dæmpning, så du føler dig godt tilpas. Hvis du er ret ny til yoga, så overvej en måtte med justeringsmærker for at hjælpe dig med at finde din perfekte krigerposition.

Der er så mange miljøvenlige yogamåtter i disse dage, hvor du er forkælet med valg. Overvej muligheder for naturgummi, hamp eller kork for at reducere din indvirkning på miljøet.

Andet aktivitetstøj

vandre bjerge

Afhængigt af hvilken type retreat du deltager i, har du sikkert også brug for noget andet end yogatøj! Din rejseplan kan omfatte sightseeingudflugter eller andre sportsgrene, såsom surfing, vandreture eller udendørs aktivitet, i hvilket tilfælde du muligvis har brug for tøj og udstyr, der er specifikt for den pågældende aktivitet.

Hvis du kombinerer surfing med yoga, tilbyder de fleste retreater leje af bord og våddragt, hvis det kræves, men til vandreture skal du helt sikkert medbringe komfortabelt og robust fodtøj og en jakke, der passer til klimaet. Selvom du besøger en varm, tropisk destination, kan det regne, så tag en let vandtæt jakke.

Hvis du har en social workshop eller middag om aftenen, vil en behagelig kjole eller lette bukser og top hjælpe dig med overgangen fra zen til social mode. Hvis du er på vej ud til en vinsmagning med din retreatgruppe, foretrækker du måske at tage en solkjole på for at holde dig chik og kølig, mens du udforsker de lokale vinmarker.

thailandske strandbåde

Et stort tørklæde eller letvægtssjal er helt sikkert også nyttigt, uanset om du holder dig varm på kølige morgenvandringer, som et dække for at besøge templer eller kirker eller som en sarong til strandbesøg. Hvis dit retreatcenter har en pool eller spa eller er tæt på stranden, glem ikke at pakke et par badetøj!

Overvej endelig at pakke et par lange, tykke sokker, ideelt set yogastrømper med greb. Hvis din bolig er køligere end forventet om natten, eller hvis du skal deltage i workshops om aftenen eller tidligt om morgenen eller meditation, kan flip flops eller bare fødder føles for kølige.

Du vil måske også tage en yoga håndklæde hvis du dyrker hot yoga eller ashtanga eller besøger et varmt land for at holde dig godt tilpas, mens du sveder, og en tæppe for at få dig til at føle dig hyggelig savasana eller i tidlig morgen eller aften meditation. Jeg kan også godt lide at tage en behagelig fleece top (uden hætte, fordi den falder over dit hoved i nedadgående hund) – selv på steder som f.eks Indien Jeg føler mig kølig om morgenen, især om morgenen Rishikesh.

usikker på, hvad du skal pakke til et yoga-retreat - tjek min yoga-retreat-pakkeliste

Andre vigtige ting at pakke til et yoga-retræte

Hvis du er heldig nok til at flyve til et solrigt land og udforske naturen på dit tilflugtssted, skal du ikke spare på solbeskyttelse og myggespray. Det sidste, du ønsker, er at føle dig utilpas, når du står på skulderen, fordi du har brændt dine skuldre eller har kløende bid.

Lad make-up’en blive derhjemme, hvis du kan – den vil kun glide af i varmen, og et tilbagetog er en fantastisk mulighed for at omfavne dig selv au naturale. Men husk selvfølgelig at du ikke glemmer at pakke noget væsentlige lægemidler du måske har brug for. Det er en god idé at tage dem med emballagen og en kopi af din recept, da nogle almindelige lægemidler kan være ulovlige i andre lande.

Samt en solcreme med høj SPF, pakke solbriller og -en bredskygget solhat for at holde dig beskyttet, mens du er ude på dine eventyr. Hvis du går i vandet, så vælg miljøvenlig reef sikker solcreme også! Du kan også vælge miljøvenlige toiletartikler og menstruationsløsninger. Periodebukser er de mest behagelige at øve sig i.

yoga beach cape town sydafrika

Din retræterejseplan vil sandsynligvis omfatte en række aktiviteter ud over yogatimer. Gennem alle disse, fra meditationsworkshops til bjergvandringer, bliver du nødt til at forblive hydreret. En god størrelse genopfyldelig vandflaske vil være din bedste ven på din retreatoplevelse og er også venlig over for miljøet. Du kan ikke gå galt med rustfrit stål eller glas for at reducere unødvendigt plastikaffald, og retreatet bør have et sted at fylde din flaske op med frisk, sikkert drikkevand.

Hvis du nogle gange kæmper for at sove i et nyt miljø, eller lyden af ​​junglen holder dig vågen, så pakker du en øjenmaske og nogle ørepropper vil garantere dig en god nats søvn.

Et yoga-retreat kan være en livsændrende oplevelse, så du måske også ønsker at tage en notesbog eller dagbog at optage din rejse. En lille mulepose el letvægts rygsæk er en smart idé til at pakke det væsentlige med til yoga-workshops eller på udflugter.

Hvis du bruger briller, så overvej at bruge kontakter til dit retreat, hvis du kan, da det som at bære briller under yogapraksis kan være akavet.

en yogamåtte er en vigtig del af din yogaretreat-pakkeliste

Min Quick Yoga Retreat Packing Checklist

På baggrund af, at du er på vej til en uges yogaretreat i et varmt miljø, uden nogen særlig dresscode, er her din tjekliste til yogapakning:

 • 3 par yogashorts/beskåret leggings
 • 4 yogaveste
 • 3 sports bh’er
 • 8 par undertøj (pak altid et ekstra!)
 • Udendørs aktivitetssandaler/sko
 • Flipfops
 • 2 lette afslappede/sociale outfits
 • Stort tørklæde eller letvægtssjal
 • Varm fleece top
 • Badedragt
 • Lange sokker
 • Yoga måtte
 • Solbeskyttelse
 • Solbriller
 • solhat
 • Vandflaske
 • Øjenmaske
 • Ørepropper
 • Mulepose/letvægts rygsæk
 • Kontaktlinser
 • Essentielle toiletartikler og medicin
 • Pas, visum (hvis påkrævet) rejseforsikring, kort og lokale penge

Med denne yoga-retreat-pakkeliste er du klar til din yogaferie. Nu skal du bare afsted på dit eventyr.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!