black logo resized small

Hoteller med verdens bedste balkonudsigt

Hoteller med verdens bedste balkonudsigt

Forestil dig at vågne op til en fantastisk udsigt og nyde solnedgangscocktails lige fra din boligs komfort på din næste ferie.

Takket være vores ultimative liste over fantastiske altanudsigter rundt om i verden, kan drømmen om det blive din virkelighed. Fra helt romantisk havudsigt til at kigge ud på ikoniske seværdigheder som f.eks Burj Al Arab og Eiffeltårnet, her er vores guide til vores håndplukkede hoteller med udsigt at dø for.

Ladera, St Lucia

Værelse: Hilltop Dream Suite

Kan prale af sæder på forreste række Gros Pitons, St Lucia’s mest berømte seværdigheder at se, den fantastiske Ladera Resort er et fuldstændig romantisk tilflugtssted og er det eneste feriested, der ligger på UNESCOs verdensarvsliste. Placeret 1.000 fod over havet vil du føle, at du er i skyerne og Hilltop Dream Suite er den perfekte oase med et udendørs kingsize soveværelse og opholdsområde med udsigt over Pitons – og hvis det ikke er utroligt nok, er der en gyngestol over den private pool!

Book dit ophold på Ladera

Ladera Hilltop Dream Suite Den bedste balkonudsigt rundt om i verden

Le Sirenuse, Amalfikysten

Værelse: Juniorsuite Superior med havudsigt

Engang et sommerhus og nu et charmerende hotel med udsigt over maleriske Positano, Le Sirenuse er et luksuriøst hotel til blot at nyde det smukke landskab med farverig arkitektur og funklende blå hav. For en beundringsværdig havudsigt, book dit ophold i Junior Suite Superior med havudsigt, hvor du kan vågne fra din komfortable seng, åbne de smukke balkondøre og nyde morgenmaden med billedskøn udsigt.

Book dit ophold på Le Sirenuse

Le Sirense Juniorsuite Havudsigt Verdens bedste balkonudsigt

Sun Rocks, Santorini

Værelse: Sun Rocks suite

Når man tænker på en drømmende Santorini ferie, morgenmad med udsigt, poolsuiter med udsigt over calderaen og solnedgangscocktails du tænker på. Det er derfor, vi har inkluderet det fantastiske kun voksne Sun Rocks Santorini til vores bedste altanudsigt rundt omkring i verden. Dette ultimative hotspot til bryllupsrejse og bryllup har alle ingredienserne til en romantisk flugt, og Sun Rocks Suite er vores bedste værelsesvalg. Vi elsker det af mange grunde, men én stikker mere ud end resten – den fantastiske hule-stil dyb pool, der tilbyder uforstyrret udsigt over havet og vulkanen.

Book dit ophold på Sun Rocks Santorini

Sun Rocks Hotel Santorini Pool Suite Verdens bedste balkonudsigt

Shangri-La Paris, Frankrig

Værelse: Duplex Terrace Eiffel View Suite

For den bedste udsigt over Eiffeltårnet er der ingen tvivl om det Shangri-La Paris vil imponere selv den mest kræsne rejsende. Beliggende i hjertet af Paris, med gammeldags elegance, er et ophold i Duplex Terrace Eiffel Tower Suite noget at huske. Med 2 etagers parisisk boligareal, marmorbadeværelser med dybe badekar og gulvvarme, er denne suite designet til den mest luksuriøse rejsende. Den virkelige showstopper ved denne suite er uden tvivl den private terrasse med panoramaudsigt over det ikoniske Eiffeltårn, som du kan nyde dag eller nat.

Book dit ophold på Shangri-La Paris

Shangri La Paris Eiffeltårnssuite Den bedste balkonudsigt rundt omkring i verden

Six Senses Yao Noi, Thailand

Værelse: Ocean Panorama Pool Villa

Beliggende 45 minutter fra Phuket på Koh Yao Noi, den Seks sanser Yao Noi tilbyder dig den ultimative rolige thailandske flugt. Med nuancer af grøn og blå overalt, hvor du kigger hen, bliver du transporteret en verden væk fra kaos og i stedet inviteret af naturlige landskaber. Forestil dig at vågne op til panoramaudsigt over havet med Phang Nga-bugten i det fjerne … jamen det kan du i den fantastiske Ocean Panorama Pool Villa med din helt egen swimmingpool at dykke ind og ud af.

Book dit ophold hos Six Senses Yao Noi

Six Senses Yao Noi Thailand Den bedste balkonudsigt rundt omkring i verden

One&Only Cape Town

Værelse: The One Above Penthouse

Når man tager tanken om enestående bolig op et hak (eller tre), er The One Above Penthouse det mest overbærende fristed på den berømte V&A Waterfront med uhindret udsigt over havnen og det majestætiske Taffelbjerg. Med ikke én, men to private pools, er dette virkelig den mest eksklusive Penthouse i Cape Town og det ultimative opholdssted for en familiesafariferie i Sydafrika. Når du ikke slapper af på din skønne altan, kan du nyde dit helt eget arbejdsværelse, bibliotek, fitnesscenter, køkkener, stuer og 4 soveværelser.

Book dit ophold hos One&Only Cape Town

One&Only Cape Town Penthouse Suite Den bedste balkonudsigt rundt om i verden

Jumeirah Al Naseem, Dubai

Værelse: Ocean Terrace Suite

Jumeirah Al Naseem er den ultimative familieferiedestination, beliggende ved stranden med to km privat strand at nyde, spisning i verdensklasse og en fantastisk børneklub, der er så meget at nyde! Reserver Ocean Terrace Suite, som kan prale af en smuk privat terrasse med udsigt over det ikoniske Burj Al Arab – og hvis det ikke er nok, kan du nyde gratis adgang til Wild Wadi Waterpark!

Book dit ophold hos Jumeirah Al Naseem

Jumeirah Al Naseem Burj Al Arab Udsigt De bedste balkonudsigter rundt omkring i verden

The Langham Melbourne, Australien

Værelse: Executive terrasseværelse

Nyd solskinnet og Melbournes smukke skyline, hvor gammel arkitektur og moderne bygninger ligger side om side. Executive Terrace Room på The Langham Melbourne er det perfekte sted at se på folk, og kan prale af 45 kvadratmeter udendørsliv at nyde mellem alle Melbournes fantastiske attraktioner.

Book dit ophold på The Langham Melbourne

The Langham Melbourne Den bedste balkonudsigt rundt om i verden

Husk at du du kan altid finde de bedste & billigste flybiletter & hoteller igennem vores søgemaskiner der sammenligner adskillige fly og hoteller og giver dig de absolut bedste priser..

Find De Billigste & Bedste Flybilletter lige her

book hoteller uden reservationsgebyrer

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!