black logo resized small

G Adventures anmeldelse: Klassisk Peru

At vandre på Inca-stien har længe været på min rejse-bucket-liste, og efter at have rejst med G Adventures før, vidste jeg, at jeg kunne stole på, at min G Adventures Classic Peru-rejse ville leve op til forventningerne. Og selvom jeg ikke endte med at vandre på Inca-stien (i stedet for at vælge Lares Trek), endte jeg med at have en fantastisk tur med G Adventures i Peru.

vandre pa Inca stien

Jeg ville gerne dele mine oplevelser med dig i denne G Adventures-gennemgang af den klassiske Peru-tur, jeg tog på i oktober 2017.

Ting, vi vil dække i denne klassiske Peru G Adventures anmeldelse.

Update: Turen er nu blevet ændret en anelse til det bedre, så nu kalder de det den “Upgraded Peru Tour”. Men alt der er  min artikel er på den opgraderede tur!

 • Grunde til at tage på en grupperejse med G Adventures
 • Fordele og ulemper ved at rejse med G Adventures
 • Hvorfor jeg foretrækker at rejse med G Adventures.
 • Hvad kan du forvente på en G Adventures-tur
  •  Indkvartering
  • Mad
  • Aktiviteter
 • Gruppestørrelser og aldre
 • Hvad skal man budgettere med på en G-tur.
 • Hvad kan du forvente på Classic Peru G Adventures-turen.
 • The Inca Trail vs Lares Trek .
Peru gammel dame

G Adventures anmeldelse

HVORFOR TAGE PÅ EN GRUPPEREJSE?

For mig på denne særlige tur var det bekvemmelighed. Jeg havde 10 uger til at se 6 lande – ingen ringe bedrift! 

Jeg havde også kun 2 måneder til at planlægge min 10-ugers rejse, og det var derfor uundgåeligt, at min rejseplan til Sydamerika ville omfatte et par grupperejser.

Jeg havde også læst en masse om, at Sydamerika er et farligt sted at rejse, og så tanken om at rejse med et velrenommeret rejseselskab gav mig en vis trøst og dulmede mine forældres angst. Det viser sig, at det er meget mere sikkert at rejse i Sydamerika, end pressen giver udtryk for, og at rejse alene i Sydamerika ville have været helt fint.

Når det er sagt, er jeg stadig glad for, at jeg tog på grupperejser i Sydamerika, da det gav mig mulighed for at opnå meget på kort tid – langt mere, end jeg ville have opnået, hvis jeg organiserede min egen transport! Og selvom jeg også elsker at rejse alene, kan du nogle gange ikke slå bekvemmeligheden ved en grupperejse.

Jeg valgte at rejse Peru med G Adventures, fordi jeg tidligere har taget adskillige G Adventures-ture og altid har været virkelig imponeret over deres professionalisme og etik. Du kan læse mere om hvorfor jeg elsker G Adventures i denne G Adventures Vs Intrepid anmeldelse .

Inca vandring gruppetur

HVAD ER FORDELENE VED AT REJSE MED G ADVENTURES?

 • Bekvemmelighed. Du behøver ikke bruge timer på at planlægge de kedelige aspekter af rejsen, såsom hvordan du kommer fra A til B. I stedet kan du fokusere på de sjove ting som at vælge, hvilke udflugter du vil tage på!
 • Garanteret selskab. Ingen grund til at bekymre dig om at spise ude alene eller vandre på egen hånd og fare vild! Du vil have et færdigt sæt venner, som sandsynligvis vil være ligesindede. I vil i det mindste have en eventyrlyst til fælles! Jeg har tidligere fået nogle fantastiske venner på gruppeeventyrture .
 • Sikkerhed. Mens det nu er sikrere at rejse i Sydamerika, end mine forældre stadig tror, ​​vil der stadig være uundgåelige risici. Mest af tyveri og småkriminalitet. At rejse i en gruppe, hvor I alle holder øje med hinandens ryg, vil hjælpe med at beskytte jer mod at blive et offer og vil hjælpe med at forsikre jeres familie og venner derhjemme om, at I vil vende tilbage i ét stykke med alt jeres ejendele! Din kyndige rejseleder kan også hjælpe med at rådgive dig om, hvilke bydele der er sikre, og hvilke områder der bør undgås!
 • Information. Hvis din guide ligner de 5 G Adventures-guider, jeg har rejst med, vil de være et springvand af information. Fra de nyttige praktiske ting som hvor man kan finde en pengeautomat til småting med info om et steds historie, kultur og geografi.
G Adventures guider

HVAD ER ULEMPERNE VED AT REJSE MED G ADVENTURES?

 • Som med alle grupperejser er der mulighed for, at du ikke kommer videre med din turgruppe. Jeg finder det meget usandsynligt, at du ikke vil finde nogen i din gruppe, du klikker med, men jeg gætter på, at det i teorien er en mulighed. Når det er sagt, på alle 5 G Adventures-ture, jeg har taget, har jeg haft dejlige grupper og har fået venner for livet.
 • Mens det høje tempo på en grupperejse giver dig mulighed for at se mange steder på kort tid, kan du af og til finde et sted, du elsker, og du ville ønske, at du havde mere tid til at udforske. Du kan dog altid komme tilbage igen på egen hånd for at udforske mere…
 • Ture er ikke altid den billigste måde at rejse på. Når det er sagt, er G Adventures et af de mest fornuftige rejseselskaber, jeg er stødt på, og tilbyder forskellige niveauer af komfort afhængigt af, hvad du har råd til, og hvordan du kan lide at rejse.
Peru inc dame

HVORFOR JEG VÆLGER G ADVENTURES FREM FOR ANDRE EVENTYRREJSESELSKABER 

 • Min erfaring er, at alle rejselederne er lokale på det sted, du besøger. Det betød, at de var i stand til at give et større indblik i den lokale kultur og historie. Jeg rejste også med Dragoman i Sydamerika, men mens jeg nød turen og den overlandende rejsestil, var jeg til tider skuffet over vores guides manglende viden om lokalområdet, sandsynligvis fordi de var briter, der guidede os rundt i Sydamerika! Hver tour guide, jeg har haft med G Adventures (jeg har haft 5) har været strålende og er gået ud over for at sikre, at turen var strålende for alle.
 • De har en god afbestillingspolitik. Mens de fleste ture vil beholde dine penge, hvis du trækker dig ud af en tur, og din eneste mulighed er at gøre krav på din rejseforsikring , giver G Adventures dig mulighed for at bytte din rejse til en af ​​samme værdi i fremtiden.
 • G Adventures tager ansvarlige rejser alvorligt. De arbejder tæt sammen med de samfund, de rejser indenfor. 
Peru inca mand frmer

HVAD KAN DU FORVENTE PÅ EN G ADVENTURES TOUR

G Adventures Indkvartering.

Dette vil variere afhængigt af placeringen og typen af ​​tur. Min Galapagos G Adventure tur var faktisk virkelig luksuriøs. Det samme var min indkvartering i Sydøstasien (sandsynligvis fordi hotellerne var så billige der!) Min indkvartering i Sydamerika var en smule mere grundlæggende, men altid behagelig.

G Adventures Mad

Nogle af dine måltider vil være inkluderet, men de fleste vil ikke være det. Ofte er morgenmad inkluderet, men frokost og aftensmad skal budgetteres. Ofte finder gruppen middag sammen, men der er ikke noget pres, hvis du foretrækker at tage afsted og udforske selv.

G Eventyraktiviteter

Tjek altid på forhånd, hvilke G Adventure-aktiviteter , der er inkluderet, og som du skal betale ekstra for. Normalt er der en blanding. Det er fantastisk, da det giver dig fri tid til at gøre dine egne ting ved lejlighed. Tjek de valgfrie udflugter i rejsenotaterne for at beslutte på forhånd, hvor du vil bruge dine penge.

G ADVENTURES GRUPPESTØRRELSE OG ALDER

G Adventures gruppestørrelser

En af de ting, jeg elsker ved G Adventure-rejser, er, at de holder gruppestørrelserne små. Mens de kan have op til 16 personer på én tur, vil jeg sige, at gennemsnittet er tættere på 10-12. Folk nok til, at du er bundet til at få mindst et par venner, men ikke så mange, at du begynder at føle dig som en flok kvæg, der bliver drevet fra sted til sted!

På den klassiske Peru-tur startede vi som en gruppe på 10, men blev delt op i grupper på 5 til Lares-vandringen og Inca Trail afhængigt af, hvilken sti vi valgte. Vi havde derefter hver et par ekstramateriale, som sluttede sig til vores gruppe fra en anden G Adventures-tur. Vi var alle blevet så nære venner på kort tid, at vi ikke kunne vente med at blive genforenet efter vores ture og udvekslet historier og billeder.

Hvad er gennemsnitsalderen på en G Adventures-rejse?

Gennemsnitsalderen på en G adventure-rejse ser ud til at variere meget afhængigt af hvilken turstil du vælger og hvilket land. Budgetrejser i Sydøstasien ser ud til at tiltrække flere unge mennesker i begyndelsen af ​​20’erne, men i min Sydamerika-gruppe var vi i alderen mellem 25 og 60 med gennemsnitsalderen omkring 30-35. Hvis du er lidt ældre og ønsker at øge chancerne for at rejse med en blandet flok af aldre, så gå efter mellembudget- eller komfortture frem for de skosnære.

Men uanset hvor gamle medlemmerne af dit G Adventures-team er, kan du næsten garantere, at alle vil være unge af sind og ivrige efter et eventyr!

Kan jeg tage på G Adventures tur alene?

De fleste, der deltager i disse ture, er på egen hånd, så det er fantastisk til singler og solorejsende. Nogle gange kommer folk i par eller par, men hvis du rejser alene, vil du blive parret med en person af samme køn og en lignende alder for at dele et værelse, så du ikke behøver at pådrage dig et enkelt tillæg. Hvis det er vigtigt at have et værelse for dig selv, kan du normalt vælge at få dit eget værelse mod et ekstra gebyr. dette er ikke altid tilgængeligt på bådture eller campingdele af turen.

Peru so

SÅDAN BUDGETTERER DU FOR EN G ADVENTURES-TUR

Det gode ved en G Adventures-rejse er, at du ved, at din transport og overnatning er dækket, så du kun behøver at budgettere med mad og aktiviteter, derfor er det nemmere at administrere dine penge på vejen.

På en typisk G Adventures-rejse er morgenmad inkluderet på de fleste hoteller, men meget få frokoster eller middage er, medmindre det specifikt er nævnt i rejsebrochuren. Derfor skal dette medregnes i dit budget.

Fly er ikke inkluderet, så dette vil være dit største udlæg oven i prisen på G Adventures-rejsen.

Normalt vil der være nogle ture og aktiviteter inkluderet i rejsens pris. Yderligere udflugter er ofte nævnt i den fulde rejseplan sammen med omkostninger, og det er derfor nemt at hjælpe dig med at budgettere for din G Adventures-rejse.

Andre omkostninger at overveje er vaccinationer, malariamedicin, drikkevand og taxaer.

HVAD KAN DU FORVENTE PÅ G ADVENTURES CLASSIC PERU TUREN?

Vi startede vores G Adventures Classic Peru tur i Lima. Jeg ankom sent om aftenen, så jeg fik ikke meget chance for at udforske. Ud fra hvad mine turkammerater har fortalt mig, er Lima rart nok, men du behøver ikke give meget tid til at udforske. Der er andre meget bedre steder i Peru, der er mere værdig til din tid og penge.

Titicaca-søen

Den følgende morgen hoppede vi på et indenrigsfly sammen for at nå Puno ved bredden af ​​Titicaca-søen. Vi brugte dette som en base for at udforske denne storby og den smukke Titicaca-sø .

Inkluderet i prisen for denne tur, var en overnatning i Titicaca-søen, hvor vi besøgte de flydende øer Uros (øer og hjem udelukkende lavet af flod-ukrudt), besøgte en landsby på Taquile-øerne og derefter boede på et homestay på en ø på søens bredder.

Screenshot 1

Homestay var en genial måde at opleve det “virkelige liv”, og vi blev budt hjerteligt velkommen i vores værts hjem. 

Mens de talte lidt engelsk, og vores spanske ikke var strålende, fandt vi måder at kommunikere på, og dette homestay var et af højdepunkterne på min rejse. 

Vi legede med børnene, spiste lækker hjemmelavet mad, viste vores familier billeder hjemmefra og om morgenen hjalp vi vores familier med jobs rundt på gården.

Cusco og Den Hellige Dal

Fra Puno rejste vi nordpå til Cusco, en smuk by beliggende i de peruvianske bjerge. Nu var vores højdesyge ved at lægge sig, og vi nød at vandre på markederne og kirkerne i Cusco før en dagstur for at se The Sacred Valley. 

Du skal se The Sacred Valley for at tro det! Vi klatrede til toppen af ​​Ollytambo-ruinerne og blev belønnet med smuk udsigt i alle retninger.

Peru The Sacred Valley

Vi besøgte også det lokale Planeterra-projekt som f.eks. kvindevævningsinitiativet i Ccaccaccollo forsamlingshus, hvor vi lærte, hvordan den superbløde alpacauld blev vævet ind i smukke produkter såsom sweatere og tørklæder, og vi fyldte op med julegaver til vores familier derhjemme.

Parwa Community Restaurant

Frokost var på Parwa Community Restaurant, en anden lokal virksomhed støttet af G Adventures og noget af det bedste mad, jeg smagte hele min rejse.

Inca Trail eller Lares Trek

Næste stop for os var starten på vores vandring ind i Andesbjergene. For mig var dette Lares-vandringen.

Inka dgammel dame Peru

For mange er spørgsmålet på dette tidspunkt, om man skal vælge Lares-vandringen eller Inka-stien. I sandhed er begge ture fantastisk, og jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde, hvad end du vælger. Halvdelen af ​​vores gruppe gik Inka-stien og halvdelen valgte Lares-vandringen.

Et par ting du bør vide før du vælger;
 • Inca Trail kræver en tilladelse, og nogle gange skal disse indhentes op til 6 måneder i forvejen.
 • Lares-vandringen fører dig ikke lige til Macchu Pichu, du bliver nødt til at tage den naturskønne jernbane til Aguas Calientes, hvor du overnatter og besøger Machu Pichu om morgenen. Ulempen er, at du ikke får dit første glimt af Machu Pichu fra solporten, men fordelen er, at du er bruset og veludhvilet for at nyde inkaruinerne og den spektakulære natur fuldt ud.
 • Inca Trail bliver travlt, og campingpladserne er store. Hvis du leder efter fred og ro, så vælg Lares Trek, vi så knap et andet menneske bortset fra nogle få bønder og børn.
 • Lares Trek går til en højere højde end The Inca Trail, men er kortere – 3 dage i forhold til 4.
 • Intet kan helt forberede dig til din første observation af Machu Pichu, det er virkelig smukt.
first sighting of Machu Pichu

Jeg kan personligt anbefale Lares Trek – det var en af ​​mine yndlingsoplevelser i Sydamerika til dato. Udsigten var fantastisk, freden og roen forfriskende, præstationen tilfredsstillende. Jeg har hørt lige så positive ting om Inca Trail, så uanset hvad du vælger, vil det sandsynligvis være noget, du vil huske i meget lang tid.

Tilbage til Cusco

Du vil derefter have et par dage i Cusco, før turen slutter. Tag en tur til det flerfarvede Rainbow Mountain eller tag på ridning eller quad-cykling i nærheden af ​​Cusco, eller brug tid på at vandre i den maleriske by. Desværre blev jeg syg og tilbragte det meste af min tid på mit hotelværelse! Men Cusco, jeg kommer tilbage..!

Fra Cusco fløj jeg til La Paz og rejste gennem Bolivia, Chile, Argentina og Brasilien. 

Hvis du besøger Peru og planlægger at tage enten Lares-vandringen eller Inca Trail, bør du bestemt overveje den klassiske Peru-tur med G AdventuresSom du måske har indset ved at læse andre af mine artikler, er jeg en stor fan af G Adventures. Alle meninger er mine egne, og denne rejse blev betalt fuldt ud af mig selv. Jeg håber, du har fundet denne anmeldelse af G Adventures ‘Classic Peru’ nyttig, og jeg er sikker på, at hvis du vælger at tage turen med G Adventures, vil du få den mest vidunderlige tur.

Peru machu pakke arket
Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!