black logo resized small

G Adventures anmeldelse: Er deres grupperejser stadig de bedste?

Det er aldrig nemt at vælge en grupperejse, især når de alle siger de samme ting. Er de faktisk så gode, som de siger, de er? Find ud af, hvad deres ture har, hvad deres fordele og ulemper er, og hvordan de sammenligner sig med andre rejseselskaber

At rejse alene er ret svært sammenlignet med at rejse i en gruppe med venner eller familie. Du skal tackle alt fra planlægning af rejsen til at navigere din vej til at tale på et fremmedsprog med lokalbefolkningen. 

Rejseselskaber et godt valg for solorejsende, der også har mindre erfaring! De kan hjælpe dig med at optimere din rejseoplevelse bedre. Men som du måske allerede ved, er der en uendelig liste over muligheder, når det kommer til rejseselskaber. Som om det ikke er nok at vælge mellem rejseselskabernes uendelige muligheder, afhænger hele resultatet af din rejse af det rejseselskab, du vælger.

Lad os hjælpe dig med at vælge det rigtige rejseselskab for dig. Vi er her for at anmelde et populært eventyrrejseselskab, G Adventures.

G Adventures er en turservice, der forpligter sig til at “gøre det rigtige” ved at tilbyde rejsende værdifulde oplevelser og samtidig støtte lokalsamfund. Det er en virksomhed, der støtter etisk turisme, og vi syntes, det er værd at være opmærksom på.

Er G Adventures et godt rejseselskab? Læs vores anmeldelse for at finde ud af det!

G Adventures

Hvad er G Adventures?

G Adventures , tidligere kendt som Gap Adventures, blev grundlagt af Bruce Poon Tip i 1990. Det er et eventyrrejsefirma, der udfører guidede ture i små grupper på op til 16 personer. De tilbyder rejseplaner til destinationer rundt om i verden, for det meste med lokale rejseguider til at hjælpe rejsende. 

Siden starten har G Adventures tour opnået berømmelse som en rejsearrangør, der tilbyder unikke og off-the-slagne-sti oplevelser for rejsende med fokus på bæredygtighed og ansvarlig rejse.

Hvem bruger G Adventures?

G Adventures-turen henvender sig til rejsende på 18 år og derover. Dens vigtigste kundebase består af unge til midaldrende rejsende, og nogle ture er begrænset til uafhængige rejsende mellem 18-39 år. Der er dog også pakker til ældre rejsende og familier. 

G Eventyrture er hovedsageligt fokuseret på eventyrrejseaspekter, men de tilbyder andre typer rejseture. De tilbyder en standardrejseservice, som hverken er budgetvenlig eller luksuriøs, men et sted midt imellem. G Adventures er ideel, hvis du har brug for støtte fra et pålideligt rejseselskab, men med rigelig fleksibilitet til at gøre dine egne ting!

Hvad inkluderer en G Adventures-tur?

Hver tur har en Chief Experience Officer (CEO), også kendt som en rejseleder, til at hjælpe gruppen under hele turen. De er for det meste lokale, selvom nogle kan være expats med god viden om destinationen.  

G Adventures sørger for overnatning, transport (inden for destinationen), nogle måltider (for det meste morgenmad) og udgifter til adgangsbilletter til attraktioner og andre større oplevelser inkluderet i rejseplanen. 

Hvad der ikke er inkluderet i prisen er visa, flybillet (medmindre du bestiller via dem), grænseovergangsgebyrer, måltider, yderligere aktiviteter og tips. Så det er nødvendigt at medbringe ekstra kontanter.

Hvilke typer ture tilbydes af G Adventures?

G Adventures tilbyder en lang liste af ture baseret på forskellige rejsestile, oplevelser og alderskategorier.

 • Klassiske ture : En blanding af forskellige oplevelser, der inkluderer store attraktioner og aktiviteter, kulturelle steder, ualmindelige og lokale oplevelser.
 • National Geographic Journeys : En avanceret tur med nærbilleder af de bedste attraktioner og aktiviteter på destinationen.
 • 18- Thirtysomethings Tours : Sjove, tempofyldte og eventyrlige ture, der er ideelle for de unge. Forvent en masse fest og druk.
 • Wellness Tours : Ture med fokus på yoga, meditation, nærende mad og anden oplevelse med fokus på selvforbedring. Ideel, hvis du leder efter et tilflugtssted.
 • Aktive ture : Actionfyldte aktiviteter som vandreture, kajaksejlads, cykling og andre oplevelser, der er ideelle for eventyrsøgende.
 • Togture : Ture langs berømte jernbaneruter i verden, og oplev forskellige byer undervejs.
 • Marineture : Krydstogtsture, der udforsker livet i havet og andre attraktioner, som kun er tilgængelige med både eller skibe. Fx: G Adventures Arctic krydstogter.
 • Local Living Tours : Ture, der giver dig en god portion lokalt liv på hver destination.
 • Familieture: Skræddersyede ture til at tage højde for alle familiemedlemmer med børnevenlige aktiviteter.

Hvad er fantastisk ved G Adventures?

 • Praktisk

I en G Adventures-tur er alle vigtige aspekter af en tur planlagt for dig, hvilket sikrer, at du får en problemfri oplevelse. På denne måde kan du fokusere på at nyde turen uden at bekymre dig om logistik, overnatning osv. Du behøver heller ikke bekymre dig om at tage fat på et nyt sprog, da din rejseleder vil hjælpe dig.

 • Bedre rejseoplevelse

Mange guidede turfirmaer gennemfører ture i store, overfyldte grupper, og det er ikke en særlig behagelig oplevelse. Det meste af tiden føles det, som om du er taget fra sted til sted med mindre tid til at nyde dem. G Adventures-ture giver mulighed for mere interaktion. De hyrer kyndige lokale rejseguider til at give dig informative detaljer! Deres ture fokuserer også på autentiske og off-the-slagne-sti aktiviteter, der hjælper dig med at få mere lokale oplevelser.

 • Overkommelig

Mange G Adventures anmeldelser roste tjenesten for dens rimelige priser. Der er ture tilgængelige i forskellige budgetintervaller, der tilbyder et valg for alle. At rejse med et rejseselskab bør ikke koste dig en arm og et ben, og G Adventures er et godt eksempel på det.

 • Gennemsigtighed

G Adventures “Ripple Score” viser virkningen af ​​dine udgifter på lokalsamfund. På denne måde ved du, hvordan din rejse understøtter levebrødet for mennesker og virksomheder, der har brug for støtte. Hvis du har lyst til at gøre en indflydelse, mens du rejser, er dette den perfekte mulighed for at gøre det!

 • Kvindevenlig

Hvis du er en kvindelig solorejsende, ville der være en masse bekymringer, uanset hvor sikker en destination er. G Adventures er kendt som et af de bedste rejseselskaber for kvindelige rejsende. De parrer dig med en kvindelig rejsende, når de deler bolig og vil opdatere dig om tips til at holde dig sikker, når du rejser rundt.

Hvad er ikke godt ved G Adventures?

 • Rejseledere

Din rejseguide kan hæve eller hæmme din oplevelse markant. Mens de fleste af dem har en tendens til at være meget vidende og ivrige efter at hjælpe, er der tilfælde, hvor rejsende er gået i stå med upålidelige guider, der bare er der for pengene.

 • Afbestillingspolitikken

Selvom G Adventures hævder at have en fleksibel tilbagebetalingspolitik, ser det ud til at være anderledes. Mange kunder måtte igennem en frustrerende proces og elendig kundeservice for at annullere deres rejser og kræve en refusion. Nogle måtte vente over et år.

G Adventures havde også aflyst mange rejser i løbet af det sidste år på grund af pandemien og har nægtet at yde refusion, hvilket har generet mange kunder. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvad andre mennesker har sagt om deres oplevelser.

 • Dårligt valg af bolig (sjældent)

Der havde været tilfælde, hvor rejsende skulle bo på underordnede hoteller under hele deres tur. Klagerne omfattede mangel på faciliteter, insektbid og dårlig kundeservice. Vi synes, det er vigtigt at sørge for komfortabel indkvartering, så rejsende kan få et godt hvil før deres næste rejse.

 • Ekstraudstyr

Selvom det ikke rigtig er en ulempe, vil vi gerne advare dig om, hvordan ekstramateriale nemt kan hobe sig op for dine udgifter. Når du rejser i en gruppe, er du noget tvunget til at tage med resten – det være sig middag på en dyr restaurant eller en flodkrydstogt (hvem vil være en festpooper?). Du kan bruge overforbrug, hvis du ikke er forsigtig nok, især hvis du har et stramt budget.

travel mountins

G Adventures vs. Contiki-ture – Hvad er forskellen?

Et populært spørgsmål blandt rejsende, der leder efter rejseselskaber at vælge imellem, er forskellen mellem G Adventures-turen og Contiki-turen. Hvilket rejseselskab tilbyder den bedre turoplevelse, og hvorfor?

G Adventures og Contiki er begge eventyrbaserede ture, der henvender sig til unge voksne. De er begge små til mellemstore ture, der tilbyder autentiske og lokale oplevelser. Hvis du er en solorejsende, vil begge ture sandsynligvis parre dig med en eller flere rejsende af samme køn i delt indkvartering. 

Generelt, hvis du er interesseret i socialt samvær, få nye venner og feste, kan Contiki være et bedre valg. Hvis du er interesseret i en langsommere tur med mere fritid, så er G Adventures måske det bedre valg for dig.

Som altid er det en god idé at tjekke de individuelle ture, som du er interesseret i, for at se, hvilke slags aktiviteter eller personer det ville tiltrække. Hvis du ikke er interesseret i anstrengende aktiviteter, er Contiki måske et bedre valg, men der er også altid forskellige turmuligheder i G Adventures.

Contiki kan være lidt billigere og budgetvenlig end G Adventures, men husk på, at forskellige rejseplaner kan variere i omkostninger, og du kan også bruge mere under din rejse på valgfrie aktiviteter.

Hvad er der med klagerne fra G adventures?

Som med ethvert rejseselskab vil dine oplevelser variere fra de mennesker og guider, du rejser med. Der synes dog at være et par G Adventures-klager, der taler om de samme punkter. Vi vil opsummere nogle G Adventures anmeldelser her for dig, så du kan træffe en mere informeret beslutning om at vælge det rigtige rejseselskab for dig.

En af de store klager, som mange brugere har oplevet, er niveauet af viden, “CEO’erne” har under deres rejse. Nogle “CEO’er” vil give en fremragende guide, der går ud over, hvad du ville forvente på en grupperejse, mens andre måske ikke. Med grupperejser er det meget svært at vide, hvem du får, men størstedelen af ​​anmeldelserne om kvaliteten af ​​deres guider er ret positive.

Nogle rejsende har opdaget, at deres kostrestriktioner ikke blev overholdt under turen. Dette kan skyldes den manglende kommunikation mellem tjenesten og deres cateringfirmaer. Hvis du har diætrestriktioner, så sørg for at tjekke op inden turen for at sikre dig, at alt er godt!

En anden klage, som rejsende havde med G Adventures, var de faciliteter, der følger med indkvarteringen. Nogle af de rejsende fandt ud af, at der ikke var aircondition, sengetøj, varmt vand osv. under deres ophold på trods af, at rejsebeskrivelsen sagde, at de er forsynet. En god tommelfingerregel er altid at tjekke op med rejsearrangøren på forhånd for at bekræfte og sikre, at alle bekvemmeligheder er der!

Er G Adventures det værd?

Med over 30 års erfaring, synes vi, at G Adventures er et fantastisk rejseselskab, der ved, hvad der er godt for deres klientel. Det kræver besværet med at organisere alt selv og er en mere sikker måde at rejse på. Der er selvfølgelig ulemper, som med alle andre rejseselskaber. De tilbyder heller ikke ture til alle lande i verden, så sørg for at tjekke det. Valget afhænger også af din personlige præference, og du kan kontakte deres supportteam og afklare din tvivl.

Min vurdering: 4,6/5

Fordele:

 • Eventyr-baserede rejser
 • Lokale, ægte og bæredygtige oplevelser
 • Overkommelige ture
 • Mange positive oplevelser fra tidligere rejsende

Ulemper:

 • Mangler faciliteter (nogle gange)
 • Varierende kundeservice
 • Frustrerende afbestillingspolitik
 • Dårlig indkvartering (nogle gange)

Overordnet kan du med et realistisk syn på tingene kun være super glad for deres ture. De gør et kanon arbejde, og jeg kan kun anbefale G Adventures.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!