black logo resized small

Er det bedre at bruge et rejsebureau eller planlægge din egen ferie?

Afhængigt af hvordan du nærmer dig rejser, kan det være spændende eller udmattende at sammensætte brikkerne på en tur. Nogle mennesker elsker spændingen ved at finde de bedste tilbud på flybilletter, hoteller og destinationer, mens andre ikke ønsker andet end at overdrage det til et rejsebureau for at gøre det for dem. Spørgsmålet er, sparer du flere penge den ene vej frem for den anden?

For at finde ud af, hvad der kan fungere bedst for dig, gennemgår vi i denne artikel lidt om fordele og ulemper ved at booke en ferie alene eller arbejde med et rejsebureau for at hjælpe dig med at gøre det.

Rejsebureauer kan give dig den bedste værdi for pengene

Rejsebureauer har erfaring med shopping for den bedste værdi for dine penge, bare husk – den billigste pris er normalt ikke den bedste handel. Det er bare den billigste pris, og du kan ende med faktisk at bruge meget mere for at få det, du vil have.

Rejsebureauer kan spare dig tid

Booking af en rejse med alle dens arbejdsdele kan tage timer, især hvis du undersøger og sammenligner de bedste tilbud. Et rejsebureau vil tage meget mindre tid til at hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Vi kender også sæsonmæssige tendenser, prisudsving, popularitetscyklusser og… og hvordan bookinghjemmesidernes algoritmemodeller ændrer sig.

At lade en anden booke din rejse for dig frigør dig til at fokusere på at pakke og forestille dig den gode tid, du får.

Rejsebureauer kan skaffe dig frynsegoder/faciliteter

Rejsebureauer har ofte relationer med partnere, der giver dem forhandlede priser, der er bedre end hvad du ville få på egen hånd. Disse omfatter faciliteter såsom gratis morgenmad, opgraderinger, når de er tilgængelige, og tidlig ind- og sen udtjekning.

Booking dig selv sætter dit eget spin på det

Selvom der er nogle klare fordele ved ikke at bruge et rejsebureau, da planlægning af din egen rejse gør turen mere din egen.

Nemme måder at spare penge på, når du planlægger din egen rejse, er at være fleksibel på dine rejsedage, rejse i skuldersæsonen og bruge en flyaggregator til at finde de bedste tilbud på flyrejser. Disse få tips hjælper dig med at få de bedste tilbud, når du booker.

Lokale kuponbaserede virksomheder som Groupon til rabatter på ting som museumsbilletter og andre aktiviteter. Mange steder tilbyder også rabatter, når de besøges på bestemte dage eller på bestemte tidspunkter, som kan findes på den specifikke virksomheds hjemmeside.

Hvis du booker dig selv, sparer du penge

Min holdning er at rejsebureauer er for nemheds skyld, ikke omkostningsbesparende. De modtager returkommission, provisioner og frynsegoder fra mærker, de samarbejder med, så du får ikke rigtig budgetanbefalinger.

Takket være den nemme online booking og søgning er det både lettere og mere overkommeligt at planlægge din egen ferie. Du kan bruge “rejsehacks” såsom kreditkortpoint og miles til at spare på hoteller, fly og andre attraktioner. Ophold på Airbnbs kan reducere prisen på hoteller, og du kan muligvis købe gavekort med rabat eller bruge henvisningskreditter til at booke dit ophold.

madrid free walking tour

Hvis du booker dig selv, sparer du servicegebyrer

Jeg oplever også, at det er mere sandsynligt, at du sparer penge ved at booke rejser selv, hvis du har tid til at lægge i. Rejsebureauer har adgang til de samme priser, og de får ikke provision på flyrejser, så de tilføjer ofte et ekstra reservationsgebyr. Husk at konfigurer Google-fly alerts for at få tilbud på flyrejser, når priserne falder. Jeg har altid været i stand til at få flytilbud selv på store helligdage … med denne taktik.

Jeg anbefaler, at du søger indkvartering gennem udbydere som Booking.com og derefter booker direkte med hotellet, når du har foretaget dit valg, da det ofte sparer dig for et større beløb. For det andet er brug af Skyscanner eller Google Flights en fantastisk måde at sammenligne priser baseret på flyselskaber, datoer og mellemlandinger.

Endelig kan rejsende ved at undgå dyre turgrupper spare tusindvis af dollars ved at oprette deres helt egen vandretur i en by eller en biltur rundt i et land.

Selvom der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at booke en rejse på, vil det hjælpe dig med at beslutte, hvor meget arbejde du vil lægge i, og hvad dine mål er.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!