black logo resized small

Dette kort viser dig Wifi-adgangskoderne til nærliggende hotspots rundt om i verden

At være uden wifi, når du er ude at rejse, er bogstaveligt talt noget af det værste i verden.

Der sagde jeg det. Din bedste mulighed er at hoppe mellem gratis wifi-netværk, men det kan desværre være en stor sag at finde adgangskoderne til disse netværk. Indtast WiFi Map , et interaktivt kort, der bare giver dig adgangskoder til alle de nærliggende gratis wifi-forbindelser.

Ikke mere at chikanere cafepersonalet for wifi-adgangskoden! WiFi Map er en crowdsourced hotspot-finder, der lokaliserer placeringen af ​​alle de gratis wifi-netværk i en by og giver dig adgangskoden ved et klik på en knap. Tjek kortet, find et nærliggende wifi-netværk, og brug adgangskoden, der er gemt på kortet, for at oprette forbindelse.

Når en glad rejsende jager et kodeord, kan de tilføje det til kortet, så fremtidige rejsende kan se, hvor gratis wifi er og oprette forbindelse uden besvær. Nogle virksomheder tilføjer også deres adgangskoder, fordi de elsker deres kunder.

wifi map screens

Brugere har allerede kortlagt større byer rundt om i verden. Rejsende til New York, Hong Kong og Paris, for blot at nævne nogle få, vil have meget nemmere ved at komme rundt under deres ferie.

Det har over 100 millioner (100 MILLIONER) gratis hotspots opført på tværs af mere end 200 lande. Endnu en gang: 100 millioner gratis wifi-hotspots, der hjælper dig med at finde et godt frokoststed, indhente venner og familie derhjemme og få din daglige dosis ExtraRejser artikler.

Og det bedste ved WiFi Map er, at det er helt gratis. Den er tilgængelig som en app til iOS og Android eller i en browser, der fungerer på samme måde som Google Maps. Og ja, du kan bruge WiFi Map-appen uden allerede at være forbundet til internettet. Vi elsker en gratis rejseapp!

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!