black logo resized small

Den ultimative overlevelsesguide til langdistanceflyvninger

Lange flyrejser er spændende, fordi det normalt betyder, at du skal et fantastisk sted hen! Men de lange internationale flyvninger kan også tage hårdt på din krop. For enhver, der føler sig intimideret af en 10+ timers flyvning, er der et par tricks-of-the-trade, som vil få dig igennem din flyvning og føle dig som en mester.

Her er min overlevelsesguide til langdistanceflyvninger!

packing bag

Pak smart til langdistanceflyvninger

At pakke smart er nøglen, når du er ude at rejse. Planlæg præcis, hvad du skal bruge under din flyvning, på forhånd. Afhængigt af din rejsetype har du muligvis brug for et stykke håndbagage til dit tøj, men du har næsten altid brug for en personlig taske.

Bortset fra håndbagage, anbefaler jeg altid at medbringe en form for “personlig taske” til genstande, som du nemt kan få adgang til og enten opbevares ved dine fødder eller i overhead-spanden under din flyvning.

  • Til korte ture: Jeg anbefaler at medbringe en taske , der også kan fungere som dagtaske på din rejse.
  • Til længere ture eller forretningsrejser: Jeg medbringer personligt min laptop taske som carry-on bagage for sikkert at bære min bærbare computer og lidt snacks.

En god personlig rejsetaske skal have masser af plads, lynlåslukning og lommer og rum til organisering.

Væsker

Selvom det er vigtigt at have disse væsker ved hånden for at forblive fugtet, er det også vigtigt at sørge for, at du pakker dem korrekt. Sørg for, at de er under 3,4 ounce og læg alt i en enkelt klar plastikpose, der ikke er større end 1-quart.

Det er aldrig sjovt at smide en helt ny flaske dyr ansigtscreme væk, så så sørg for alt er  i rejsestørrelse (Max 100ML).

drinks og pas

Drik nok væske

Det er SÅ vigtigt at forblive hydreret, når du er tusindvis af kilometer oppe i himlen! Fly dehydrerer hele din krop hurtigt og vil ikke kun få dig til at føle dig dårlig, men kan også påvirke din hud og dine øjne.

Jeg foreslår en god håndfugtighedscreme, en tonet ansigtsfugtighedscreme , der også kan fungere som en concealer, under øjencreme , læbepomade og en genanvendelig vandflaske. Vapur-vandflasker er fantastiske til dine rejser, da de ruller sammen små nok til at passe i lommen, når de er tomme, men alligevel rummer de en hel liter vand.

Nyttigt tip: En cocktail under flyvningen er meget mere potent og dehydrerende end på land. Sørg for at begrænse dit alkoholindtag og dobbelt op på vand, mens du flyver!

Frisk`dig op

At flyve tager en vejafgift på alles friskhed, men gør dig selv og dem omkring dig en tjeneste ved at have produkter i rejsestørrelse, der vil friske dig op før og efter din flyvning.

Jeg foreslår Colgate Wisps til dine tænder og en ansigtsrenseserviet til dit ansigt. En deodorant i rejsestørrelse og åndemynte er andre nemme trin til at hjælpe dig med at føle dig frisk og ren før under og efter din flyvning.

Nyttigt tip

Hvis din langdistanceflyvning omfatter en lang pause, så tag til en lufthavnslounge. Du kan kvalificere dig til adgang afhængigt af dit flyselskabs status eller type flybillet. Hvis du ikke er berettiget til gratis adgang, kan du overveje at betale gebyret (normalt omkring $20 USD) for at hænge ud i én – de fleste tilbyder gratis mad og drikkevarer og har endda brusere, så du kan genopfriske mellem flyvningerne. Det er pengene værd, hvis du har lidt extra i budgettet!

Seat on Hong Kong Business Class

Sov godt

Det er vigtigt at få hvile under din flyvning, og selvom det kan være udfordrende, er det fuldstændigt muligt. Kom forberedt ved at medbringe din egen rejse-nakkepude (jeg foreslår den oppustelige slags), en øjenmaske til at blokere lyset, ørepropper til den grædende baby og, hvis du virkelig har brug for det, måske et sovemiddel.

Afhængigt af længden af ​​din flyvetur, kan en let sovepille eller melatonin hjælpe med at sætte gang i disse zzz’er. Åh, og hvis du er så heldig at få en række for dig selv, så gør alle en tjeneste ved at beholde dine sokker på og IKKE sætte fødderne ind i gangen.

Nyttigt tip: Du er sandsynligvis også tidsrejse, mens du er i luften, så så snart du går ombord, skal du indstille dine ure til den lokale tid på din destination og hvile, som om du allerede var der. Det kan betyde, at du ikke sover på dit fly, eller du bliver nødt til at vågne dig selv efter et par korte timers hvile.

airport board schedule

Hvad skal jeg tage på

Bare fordi du har en lang flyvetur foran dig, betyder det ikke, at du ikke kan være sød OG behagelig på samme tid. Jeg foreslår stretchy eller løstsiddende underdele, såsom leggings, en behagelig top og en hyggelig oversize sweater eller cardigan, der også kan fungere som et tæppe.

Slip-on sko er gode for sikkerhedslinjen og for at blive behagelige på din flyvning. Du vil også gerne pakke et par kompressionsstrømper  (jeg elsker disse tåløse, så jeg stadig kan have sandaler på!) for at undgå sundhedsrisici, såsom klatpropper og DVT (dyb venetrombose).

Jeg pakker også altid en slags hat eller tørklæde for et øjeblikkeligt smart look lige fra flyet.

airplane food

Mad på en langdistanceflyvning

Pak en snack! Du VIL blive sulten på lange flyvninger, så at have en sund, TSA-godkendt snack ved hånden helbreder ikke kun sult, men giver dig også noget at lave.

Jeg foreslår en pose mandler eller en proteinbar af en slags, som er nem at pakke, nem at spise og nem at skille sig af med. Hvis du vil beholde dine naboer som allierede, skal du ikke pakke noget med en stærk lugt.

Tun kan fremkalde vrede, mens en Big Mac kan fremkalde jalousi. Uanset hvad, vil du ikke have den slags opmærksomhed fra folk omkring dig.

Nyttigt tip: Jeg anbefaler, at du medbringer din egen mad og springer flymaden helt over, hvis du kan hjælpe det. Men hvis du planlægger at spise ombord og har nogen form for fødevareallergi eller præference, skal du huske at notere det online, når du bestiller din billet. Flyselskaberne planlægger deres måltider på forhånd, så du ikke ønsker at ende med en mulighed for “kylling” eller “oksekød” som vegetar.

fly slap af

Underholdning på fly

Nogle flyselskaber har personlige underholdningssystemer med gratis film og musik til rådighed på langdistanceflyvninger. Men du skal ikke antage og komme uforberedt. Det sidste, du ønsker, er at sidde fast og stirre på bagsiden af ​​et sæde og et bakkebord i timevis. Kom forberedt med en tablet, telefon, iPod eller bog… alt, hvad der kan hjælpe med at fordrive tiden!

dental

Vågn op

At stå af det fly til din længe ventede destination er spændende, og selvfølgelig vil du gerne se bedst muligt ud. Gå på toilettet cirka en time før landing for at opfriske din mund og dit ansigt, og tag lidt mascara på, under øjenskjuler, læbepomade og et ekstra par undertøj, så du føler dig frisk og selvsikker!

Vent ikke til sidste øjeblik, ellers kan du ende med at stå over for en langline eller et “spænd din sele”-skilt.

fly billeter og pas

Glem ikke

De sidste par overlevelsesgenstande er nogle af de vigtigste ikke at glemme! Triple check for dit pas eller en licens (hvis du rejser indenrigs), en kuglepen til eventuelle toldformularer, opladere til din teknologi og eventuelle rejsedokumenter, du har brug for, såsom en hotel- eller rejsereservation.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!