black logo resized small

De bedste veganervenlige hoteller

De bedste veganervenlige hoteller rundt om i verden

Flere og flere hoteller og resorts har taget essensen af ​​veganisme til sig, og i dag bliver rejsende forkælet med et udvalg af veganervenlige etablissementer. For at hjælpe dig med at vælge dit næste veganske eventyr over hele verden, tilbyder vi dig en liste over de bedste veganervenlige hoteller rundt om i verden.

1) Hotel Carpe Diem, Tyskland

Hotellet er beliggende i 3000 kvadratmeter grønt område nær Østersøen i en gammel sømandslandsby og meget tæt på nationalparken Western-Pomeranian Boddenlandschaft. Denne charmerende perle har en japansk Kukatsu-pool, finsk sauna og et moderne sundhedsstudie. Gæsterne kan nyde sund vegansk mad og blive budt velkommen af ​​ejerne, der gør deres bedste for at give deres økologiske livsstil videre.

Hotel Carpe Diem

2) Amilla Fushi, Maldiverne

Din perfekte veganer-venlige Maldiverne resort venter i Baa-atollens naturlige skønhed, kun 30 minutter fra Male-atollen. Beliggende i et UNESCO World Biosphere Reserve, er indkvarteringen på Amilla Fushi omgivet af frodige og eksotiske træer og svæver over det krystalklare vand i Det indiske ocean. Ikke alene kan gæsterne slappe helt af med resortets brede udvalg af spa- og retreatpakker, men al mad, der serveres, er blevet tilberedt med naturlige og nærende ingredienser.

Amilla Fushi

3) Sandos Caracol Eco Resort, Mexico

Forkæl dig selv med det altomfattende feriested Sandos Caracol Eco Resort, som ligger i Playa del Carmen, Mexico, og fordyb dig i overdådige grønne områder og glitrende vand i en gammel jungle-cenote. Du kan vælge at slappe af hele dagen på det bløde sand eller opleve et adrenalinsus i det spændende vandland. Det bedste ved resortet er dog, at det har en vegansk restaurant på stedet og giver dig mulighed for at svælge i virkelig bæredygtige værdier, mens du er omgivet af naturens fredfyldte atmosfære.

Sandos Caracol Eco Resort

4) Laguna Lodge Eco-Resort & Nature Reserve, Guatemala

Laguna Lodge Eco-Resort & Nature Reserve ligger i roen ved den legendariske sø Atitlan i Guetemala og kombinerer luksus og bæredygtig livsstil. Deres suiter ved søen er inspireret af den omgivende natur og vulkanske sten og har komfortable håndhuggede kingsize-senge og indviklede vævede tekstiler. Om aftenen kan du nyde den romantiske atmosfære i Zotz Restaurant, som serverer det fineste øko-køkken med karakteristiske smagsoplevelser og naturlige fødevarer.

Laguna Lodge Eco Resort

5) Waterfall Villas Wellness Retreat, Costa Rica

Besøg det smukke feriested Waterfall Villas Wellness Retreat i Costa Rica og nyd essensen af ​​et vegansk paradis i balinesisk stil. Resortet har en mission om at bevare integriteten af ​​den omgivende regnskov og samtidig skabe en atmosfære til deling, læring og undervisning af gæster, hvordan man lever mere bæredygtigt og gavner økoturisme. Du kan også benytte dig af særlige workshops, der har til hensigt at lade din kreative energi flyde, såsom Tai Chi, kinesisk akvarelmaling og Feng Shui.

Waterfall Villas Wellness Retreat

6) Raphael Hotel, Italien

Beliggende i hjertet af det historiske Rom, Raphael Hotel ligger kun få skridt fra Pantheon og St. Peters Kirke, hvilket gør det til den bedste base for at opleve byens elegance og charme. Nyd den storslåede udsigt fra terrassen på den vegetarvenlige restaurant Mater Terrae, der byder på et udsøgt vinkort og flere vegetariske muligheder, som du kan prøve under en uges ophold.

Raphael Hotel | De bedste veganervenlige hoteller rundt om i verden | Luksus ferier

7) Cabot Shores Wilderness Resort, Canada

Forbind med naturen og slap af i det rolige miljø Cabot Trail i Nova Scotia, Canada. Cabot Shores tilbyder en bred vifte af hyggelig indkvartering, herunder træhytter, trætopkupler og mongolske jurter og cedertræer. Resortet inviterer også gerne nogen af ​​dine lodne venner, da det også er kæledyrsvenligt. Nyd den fantastiske bistro på stedet, som har specialiseret sig i vegetariske retter med friske, vilde og lokale råvarer.

Cabot Shores Wilderness Resort

8) Serenity Sands, Belize

Flygt til det perfekte miljøvenlige Bed & Breakfast i det nordlige Belize og nyd en unik tropisk oplevelse med et ophold på Serenity Sands. Lad feriestedet være base for dig til at udforske Belizes vidundere med den fantastiske liste over aktiviteter og eventyr, det har at byde på, med snorkling i det næststørste barriererev i verden og klatring af templerne i den gamle Maya. Ikke kun dette, men det bedste er, at du kan nyde en 100% vegansk morgenmad.

Serenity Sands

Husk at du du kan altid finde de bedste & billigste flybiletter & hoteller igennem vores søgemaskiner der sammenligner adskillige fly og hoteller og giver dig de absolut bedste priser..

Find De Billigste & Bedste Flybilletter lige her

book hoteller uden reservationsgebyrer

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!