black logo resized small

De 18 mest beskidte udtryk på græsk (og hvordan man IKKE bruger dem)

Den græske kulturs mangeårige tilknytning til alt erotisk og seksuelt kan spores tilbage til det antikke Grækenland, hvor seksualitet blev anset for at være uadskillelig fra skabelsen af ​​universet.

Seksualitet, sex og kærlighed forbliver centrale i græsk identitet selv i dag og er udbredte temaer i græske reklamer, musik og endda sprog. Det kan derfor ikke være overraskende at lære, at mange af de mest beskidte udtryk på græsk har et stort fokus på sex, selv når de slet ikke har noget med det at gøre! 

Men grækerne er ikke kun optaget af alt, hvad sex angår; de har også en tilsyneladende forkærlighed for beskidte kropsfunktioner (og utrolige græske villaer) Freud ville sandsynligvis sige, at grækere, og måske den græske kultur som helhed, har fundet sig selv fast i de tidlige faser af psykoseksuel udvikling – oral, anal og fallisk. Ikke sikker på, hvad jeg mener?

Tjek 18 af de mest beskidte udtryk på græsk nedenfor, og du vil se, hvorfor grækere kan blive gjort til sex-besatte hunde.

1. Grækerne siger ikke, at et sted er overfyldt eller travlt; de siger, “horen sker” (γίνετε της πουτάνας / yinete tis poutanas ).

2. Grækerne siger ikke, at de simpelthen er ligeglade med noget; de siger: “Jeg skød mig selv” (χέστηκα / hestika ).

3. Og de siger ikke, at noget har irriteret dem; de siger, “det har fået mine baller til at svulme op” (μου έπρηξε τ’αρχίδια / mou eprikse t’arxidia ).

4. Grækerne vil ikke fortælle dig, at de bare er ligeglade; de siger: “Jeg skriver det på mine baller” (στα αρχίδια μου / sta arxidia mou ).

5. Eller “Jeg skriver det på min pik” (στο μπούτσο μου / sto boutso mou ).

6. Grækere siger måske ikke “lort” eller “forbandet”, når de er kede af det; de tager det et par hak op og siger: “Jeg knepper min hore” (γαμώ τη πουτάνα μου / gamo ti poutana mou ).

7. Grækere må ikke bruge meget venlige udtryk for hengivenhed; de kalder måske deres ven for en “dunk” for at udtrykke hengivenhed (μαλάκα / malakia ).

8. Grækerne siger ikke, at de har vendt et sted vrangen ud eller på hovedet; de siger, “vi forvandlede det til et bordel” (το καναμε μπουρδέλο / to kaname bourdelo ).

9. Grækerne vil ikke fortælle dig, at de har rodet, eller komplicerede en situation, eller lavet noget rod i noget; de vil fortælle dig, “Jeg kneppede dem” (τα γάμισα / ta gamisa ).

10. En græker vil ikke sige, at han havde sex med en pige; han vil fortælle dig: “Jeg droppede hende” (την έριξα / tin eriksa ).

11. Grækere siger måske ikke til nogen, at de skal kneppe, når de er vrede; de kan i stedet spørge, “hvorfor knepper du os ikke?” (δεν μας γάμας; / den mas gamas? ).

12. Grækerne siger ikke blot, at de blev snydt; de siger, at deres partner “sæt horn på mig” (με κεράτωσε / me keratose ).

 

13. Grækere må ikke bede nogen om at fare vild eller stoppe med at bullshitte; de siger måske, “hvorfor skider du ikke på os?” (δεν μας χέζεις; / den mas xezeis? ).

14. Grækerne vil ikke fortælle dig, at du overdriver det; de vil fortælle dig “du har overskidt dem” (τα έχεις παραχέσει / ta exeis paraxesi ).

15. En græker siger ikke blot, at du rejste dem op; de vil sige, “du prutter på os” (μας κλάνεις / mas klaneis ).

16. En anden måde, en græker kan udtrykke at blive rejst op af nogen, er at sige, at personen “skrev mig på deres numse” (με έγραψε στον κώλο του / me egrapse ston kolo tou ).

17. Og de siger ikke, at du er fjollet eller tåbelig; de siger, “lort i dit ansigt” (σκατά στα μουτρα σου / skata sta Moutra sou ).

18. Og endelig, hvis en græker sætter en fuld håndflade med fem udstrakte fingre mod dit ansigts retning, giver de dig den klassiske græske moutza (μούτζα), AKA et stort “fuck you.”

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!