black logo resized small

Bryllupsrejser til Tyrkiet, hvor skal man tage hen og hvad man kan se

Din bryllupsrejse er ikke bare endnu en ferie. Åh nej, det er langt mere end det. Du vil have, at det skal være magisk, mindeværdigt, fuld af undren og den perfekte start på jeres ægteskabsliv sammen.

At vælge det sted, du beslutter dig for fejre din bryllupsrejse kan være svært.

Langt de fleste mennesker tænker på øerne i Det Indiske Ocean, Caribien eller måske Thailand, men hvad nu hvis du ikke vil gå så langt væk? Eller hvad hvis du allerede har gjort det, og du leder efter noget andet?

Tyrkiet er et godt valg.

Hvor skal man bryllupsrejse i Tyrkiet_ Tyrkiske lanterner

Der er nogle fantastiske bryllupsrejsedestinationer i Tyrkiet; du skal bare gøre dit hjemmearbejde og vælge den bedste for dig. Den anden gode nyhed er, at der er mange femstjernede hoteller i topkvalitet i alle større byer og feriesteder. Nogle er kun for voksne, og de vil næsten helt sikkert tage højde for bryllupsrejser med masser af ekstra frynsegoder og særlig behandling!

Så for at hjælpe dig med at beslutte, hvor du skal hen til din mindeværdige ferie, lad os se de bedste bryllupsrejsedestinationer i Tyrkiet.

Bryllupsrejse i Istanbul

Bedste hoteller i nærheden af ​​Den Blå Moske -
Den blå moské, Istanbul

Det mest oplagte sted at starte er Istanbul. Dette er Tyrkiets største by og et af de mest actionfyldte, historiske og fantastiske steder, du nogensinde vil besøge. Er der konstant travlt? Ja. Betyder det noget? Nej, fordi du vil være optaget hele tiden!

Istanbul har nogle seriøst imponerende hoteller du kan vælge til din bryllupsrejse, hvor sandsynligvis den mest overdådige er Ciragan Palace. Du kan finde mange hoteller med fantastisk udsigt over Bosporus og faciliteter på stedet, såsom kurbade, restauranter i topkvalitet mv.

Der er fantastiske muligheder for sightseeing i Istanbul, herunder Den Blå Moske, Hagia Sofia og Dolmabahce-paladset, for blot at nævne en håndfuld. Shopping er imponerende, og maden? Åh, maden! For ekstra romantik, sørg for at tage på en tur til Bosporus ved solnedgangen med aftensmaden. Det bliver en aften, du sent vil glemme.

 

Bryllupsrejse i Pamukkale

Sådan kommer du fra Pamukkale til Cappadocia - Pools
Pamukkale, Tyrkiet

At være omgivet af naturens vidunder er en glimrende idé til din bryllupsrejse, og du vil ikke finde et sted, der er mere fantastisk end Pamukkale. Beliggende mellem Izmir og det sydlige feriested Marmaris, i en by kaldet Denizli, er Pamukkale lokalt kendt som ‘bomuldsslot’ på grund af dets fremragende udseende.

Det er varme kilder, der fosser ned ad kalkstensklipper, og udseendet er noget at se. Der er også et uheldssæt med ruiner tæt på, inklusive Afroditetemplet – kærlighedens gudinde!

Intet er mere romantisk end at nyde de varme kilder sammen; det er næsten som en udendørs spa! De velrenommerede sundhedsmæssige fordele er én ting, men oplevelsen er en helt anden.

Der er flere hoteller at vælge imellem, men Richmond Pamukkale Thermal Resort er et sted, du aldrig ønsker at forlade.

 

Bryllupsrejse i Antalya

Antalya Guide - Hidirlik Tower i Antalya, Tyrkiet

Antalya er en hel region af Tyrkiet, men også en by. Med nogle af de mest betagende strande inden for rækkevidde, samt historiske ruiner og vidunderlige naturlige seværdigheder såsom den romantiske udsigt fra toppen af ​​Tahtali-bjerget (bare rolig, der er en svævebane), er dette en by, der byder på alt hvad bryllupsrejser får brug for.

Hvis du ønsker et mindre hektisk tempo til din bryllupsrejse, kan du vælge at bo på Lara Beach, meget kort afstand fra selve byen. Her finder du nogle seriøst imponerende femstjernede hoteller med det berømte Titanic Resort. Det er luksuriøst med stort L og perfekt til bryllupsrejser.

 

Bryllupsrejse i Marmaris

Ting at lave i Marmaris, Tyrkiet

Marmaris er et feriested på sydkysten og ligger omkring 90 minutter ad landevejen fra den nærmeste lufthavn i Dalaman. Mens Marmaris har et ry for natteliv, er det langt mere end det. Der er masser af ting at se og gør det med fantastiske strande i nærheden, herunder den fængslende Incekum Beach og Cleopatra Island.

Der er også nogle topkvalitetshoteller, såsom Green Nature Diamond ved stranden, Marmaris Palace og Casa de Maris, med dets en fantastisk spa på stedet.

Du kan tage afsted på en romantisk privat bådtur, gå over til det næste feriested Icmeler eller endda tage på en dagstur til Rhodos. Marmaris er et komplet og tilfredsstillende bryllupsrejsevalg, og du kan vælge det allerbedste af luksus for at tage det til næste niveau.

Bryllupsrejse i Bodrum

Bodrum gadeudsigt i Tyrkiet

Bodrum er en anden af ​​Tyrkiets sydkystresorts, men denne by har et glitter- og glamourry. Der har været mange kendte spottings rundt om Bodrum-kysten, hvor de rige og berømte besøger luksusyacht mere end én gang. Det massive slot på bakken er det bedste sted at tjekke ud fantastisk udsigt og selvfølgelig den romantiske solnedgang.

Med shopping i topkvalitet, fantastisk gastronomi og nogle fantastiske hotelvalg. Bodrum er et smukt sted for en bryllupsrejse, og du kan endda tage en dag eller to til den kosmopolitiske by Izmir også, som ligger i kort afstand.

Mandarin Oriental og Caresse Luxury Resort & Spa er ideelle muligheder for bryllupsrejser.

 

Bryllupsrejse i Cesme

Alaçati-Çeşme-İzmir-Tyrkiet_shutterstock_2048500691-600x900

Cesme er en anden strandresort, men det er placeret på den vestlige kyst, kort afstand fra Izmir. Alacati er et lille feriested i Cesme-regionen, og det er den perfekte blanding mellem gammelt og nyt.

Et besøg i Cesme er mere lavmælt end nogle af de bryllupsrejsedestinationer, vi hidtil har talt om, men det er måske præcis, hvad du ønsker til din særlige ferie. Sørg for at tage til Pirlanta Plaj, en fantastisk strand tæt på centrum af Cesme, og tag en privat sejltur over til Donkey Island. Der er endda varme kilder i umiddelbar nærhed, hvor I kan slappe af sammen.

Ilica Hotel Spa & Wellness Resort er det ideelle sted for bryllupsrejser eller Boyalik Beach Hotel & Spa i centrum af Cesme.

 

Bryllupsrejse i Cappadocia

Bryllupsrejse i Tyrkiet_Lykkeligt par på ferie i Cappodocien

Der er meget få destinationer, der er mere romantiske end Cappadocia. Du skal blot Google det, og du vil se, hvad vi mener! Dette verdensberømte sted er et af de mest fotograferede i verden, og en luftballon tur over den berømte Goreme Park vil være noget, du aldrig vil glemme.

Sørg for at bo i et hule hotel og nyd en komplet tyrkisk morgenmad med udsigt over ‘fe-skorstenen’-landskabet, som området er så berømt for. Du kan gå ture, cykle eller nyde en spa-behandling for par på et af topkvalitetshoteller, såsom Cappadocia Cave Resort & Spa.

 

Bryllupsrejse i Olu Deniz

Ting at lave i Oludeniz - Blå lagune i Oludeniz, Tyrkiet

Det endelige valg er uden tvivl et fantastisk sted for bryllupsrejser. Med strålende blåt hav, hvidt sand og uendelige underholdningsmuligheder er Olu Deniz en yndet feriedestination af en grund.

Dette er også et af de bedste steder i verden at prøve paragliding, så måske kunne I gøre det som et par og få nogle ærefrygtindgydende minder fra jeres bryllupsrejse!

Med enorme, skyhøje bjerge og fyrreskove, der indrammer din udsigt, er dette et sted, du øjeblikkeligt vil blive forelsket i. Det er også hjemsted for den berømte blå lagune, med vand så klart, at du ikke tror dine egne øjne.

Der er mange ruiner rundt omkring i området, beliggende på den berømte Lycian Walk, og du kan også tage over til Butterfly Valley. Alt dette og masser af topkvalitetshoteller henvender sig til bryllupsrejser, såsom Garcia Resort & Spa eller Belcekiz Beach Club.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!