black logo resized small

Bedste Luksus Ferie Destinationer for 2022/23

Bedste luksusferiedestinationer 2022/23

Planlægger du din næste glamourøse ferie? Læn dig tilbage, slap af, tag proppen ud af Champagnen, og få inspiration fra de drømmende destinationer, der skal være de bedste ferie-hotspots for 2022/23.

Dette er mine foretrukne luksusferiedestinationer, men der er en idé her for alle, uanset om du planlægger en flugt til en femstjernet spahotel, eller dagdrømmer om morgenmojitos på din egen afsondrede ø. De 10 bedste luksusdestinationer er:

1) Maldiverne

En klynge af Det indiske ocean øer velsignet med idyllisk natur, den Maldiverne er aldrig langt væk fra topplaceringen. De ikoniske hvide sandstrande, blå laguner og svajende palmer er et enormt trækplaster og skaber en ubesværet kæbe-dæmpende omgivelser, der ligner et filmsæt til en casaway-film.

Du vil normalt nå dit afsondrede tilflugtssted i rockstjernestil via vandflyver eller speedbådstransfer, og det bliver kun mere eksklusivt fra da af med solnedgang-champagne-krydstogter og chancen for at leje en hel privat ø for dig selv, eller bare nyde en picnic frokost på én.

Raffinerede feriesteder skubber hinanden til at være tophunde og kommer med stadig mere komplicerede måder for velbeslåede rejsende at forkæle sig selv – fra surrealistiske vandklubber, overvandsvillaer med indbyggede kurbade og vandrutsjebaner, der fungerer som udgange, til undervandsrestauranter og opholdssteder, hvor du kan spise eller sove kun en glaskokon væk fra stimer af farverige fisk.

Bedste luksusdestinationer for 2021 Maldiverne

2) Dubai

Hvis du tænkte på kun at bruge denne eklektiske og velhavende UAE-by som et mellemlanding på vej til et andet sted, går du glip af noget. Dubai har godt og grundigt skabt sig en niche inden for luksusrejsesektoren – og man kan endda argumentere for, at den faktisk var bygget til det.

Både et Emirat og en hovedstad byder den på alt, hvad du nogensinde har brug for på dine rejser: eksklusive shoppingdistrikter med tårnhøje eksempler på moderne arkitektur, smarte hoteller, natteliv og restauranter i verdensklasse, vandlande, markeder og muligheden for at udforske endeløst sand klitter med kamel, 4×4 eller varmluftballon.

Bedste luksusdestinationer i Dubai 2021

3) Mauritius

Denne østafrikanske ø-nation er kommet til sin ret i løbet af de sidste par år for at blive et topvalg for håbefulde rejsende. Bliv ved kysten for varme Det indiske ocean vand, der skvulper for dine fødder, uspolerede strande, berømte dykkersteder og hoteller, der tilbyder en smag af luksus på øerne – men med masser af lokal inspiration.

Hvis du har lyst til et temposkift fra at bruge trættende aftener på at gennemse omfattende cocktailmenuer, så spred dine vinger og krydse vandrestier, bjerge, regnskove og vandfald i landets mindre besøgte indre. Du vil ikke fortryde det.

Bedste luksusdestinationer for 2021 Mauritius

4) Thailand

Lad ikke Thailand’s tag som en backpackermagnet narre dig – her finder du et misundelsesværdigt udvalg af feriesteder i topklasse og nogle af Sydøstasiens fineste etablissementer. Og på trods af den fantastiske infrastruktur for rejsende, vil du stadig finde masser af stiløse skatte.

Det bliver ikke meget bedre end Thailands store hitter tropiske øer, som f.eks Phuket, Krabi og Koh Samui, som giver en dekadent cocktail af strande, kokosnøddelunde og frodige mangroveskove. Find dig selv på femstjernede spahoteller, der tilbyder signaturbehandlinger inspireret af det lokale landskab og råvarer, eller nyd en thailandsk massage i eksklusive omgivelser, herunder afsondrede bugter, forrevne klippetoppe eller kokosnøddeplantager, pyntet med alt det pyntede – fra poolvillaer til udendørs boblebade og personlige butlere.

For noget lidt anderledes, få det bedste ud af Bangkok’s travlhed ved at booke ind på et feriested ved floden og gennemse byens mest eksklusive shopping- og spiseområder, eller nyd en flot udsigt over nabolandene Laos og Myanmar fra luksuriøs indkvartering i trætop i Den Gyldne Trekant. Udforsk Thailand feriepakker her.

Bedste luksusdestinationer for 2021 Thailand

5) Singapore

Sænk et par slinger, spis ude på restauranter, der fanger overskrifter, udforsk unikke bylandskaber, søg ly i grønne, grønne naturparker og botaniske haver, og tag endda på en natsafari.

Singapore er en by, en stat – og et internationalt centrum – hvor du vil være i stand til at forkæle og forkæle dig selv råddent. Kendt for sin innovation, fremsynethed og øko-vision, er det en destination i modsætning til få andre, der formår at kombinere en bred vifte af kulturer, køkkener og arkitektoniske påvirkninger med lethed og panache.

Så det er ikke overraskende, at Singapores akkreditiver for luksuspause fylder seriøst, da dets mest eftertragtede kvarterer byder på en catwalk af paladsagtige hoteller, adskillige prisvindende restauranter, pools på taget, udendørs barer, overbevisende koloniale og moderne design og destinationsshopping. at konkurrere med alt på Oxford Street.

Bedste luksusdestinationer for 2021 Singapore

6) Bali

Luksuriøse wellness pauser og Bali gå hånd i hånd. Den smukke vulkanske ø nyder en nylig genopblussen og byder på rigelige naturlige vidundere – fra dens verdensberømte strande til varme kilder, mudderbade, rismarker, flere vandfaldsstier, end du har tid til at vandre, og selvfølgelig er den imponerende — og aktive — vulkaner.

Du kan feste som en VIP på tagterrassebarer og poolklubber, men det er Balis Ubud, der tiltrækker kreative i massevis, takket være dens magiske blanding af traditionel kunst, kunsthåndværk, templer og helligdomme. Dette gør den indonesiske ø til en ideel destination for en eksklusiv ferie med et twist, da du kan parre disse aktiviteter med et resortophold baseret på dine interesser – uanset om det er at fordybe dig i et femstjernet hotel med et state-of-the-art yogastudie, tebutik og juicebar, eller et guidet meditationsretreat, spa-pause, surfeferie og endda en tur fyldt med kultur- og håndværksværksteder.

Bedste luksusdestinationer for Bali 2021

7) Sri Lanka

Der er masser af Sri Lanka som forbliver vildt og utæmmet, hvilket gør det til det perfekte rejsemål for rejsende, der håber at blande spænding og betagende naturskønhed, uden at snyde på dikkedarerne og de særlige detaljer, der gør en ferie mindeværdig.

Skyskovshytter, øko-lodges møbleret med lokale varer, koloniale teplantager, der er blevet til boutiquehoteller, og eksklusive strand- og spa-resorts – Sri Lanka byder på mange.

Surfing, dykning, snorkling og prøveudtagning af te ved kilden … der er masser til at holde nysgerrige sind og eventyrlystne beskæftiget, for ikke at nævne acres på acres af nationalpark og perfekt trekkingterræn. Og det er før du overhovedet har sat din fod på safari, som giver mulighed for at få et glimt af dyrelivet, herunder leoparder, elefanter og krokodiller, tæt på.

Bedste luksusdestinationer for 2021 Sri Lanka

8) Canada

Apropos forskellige landskaber, Canada fortjener at være en overskrift, når det kommer til luksusdestinationer. Hvis du er en city-breaker, sprawling Toronto, Vancouver, Ottawa, Quebec City og Montreal byder alle på glitter og ritz af byudforskning. Fra de internationale flagskibshoteller, du ville forvente med fine restauranter, Michelin-stjernekokke, piano-loungebarer, high-teas og jacuzzier på taget, til trendy boutique-muligheder i historiske kvarterer, vil du ikke mangle muligheder.

Men du kan også sagtens nyde et Canada multicenter ferie uden at miste noget af luksus-faktoren ved at flygte fra byen til søerne, den takkede kystlinje, tætte skove og den generelle robusthed i Britisk Colombia. Der er ingen grund til at gøre det hårdt i ubehagelige hytter, for der er masser af luksuslodges, ranches og resorts, hvor du kan hvile dine trætte fødder, før du begiver dig ud i den store vildmark – uanset om det er for at se hval, sejle i kano eller køre med tog på tværs af området. Rocky Mountains.

Bedste luksusdestinationer for 2021 Canada

9) Mexico

Forøger konstant sit turismespil, Mexico’s afslappede charme betyder, at du vil finde adskillige ædelstene, når du søger efter et eventyr uden omkostninger. Forkælet for valg med kystlinje, kan du vælge Det Caribiske Hav eller Stillehavet, summen af Cancunde gyldne strande af Riviera Mayaeller Maya-ruinerne og wellness-retræter af Tulum.

Det er nemt at gå altomfattende såvel som all-out med en Mexico-feriepakke, med typiske tilbud, herunder strandvendte hoteller i festbyer, såvel som mere fjerntliggende øko-resorts, som tager inspiration fra lokale køkkener og kulturer, samt mayaernes historie. Swim-up-suiter, infinity-pools og spabade ved havet eller traditionelle temazcal-behandlinger, stammebesøg og svømning i cenoter – du kan få det hele i Mexico, som eksemplificeret af den seneste tendens til at kombinere cocktails med yogatimer.

Bedste luksusdestinationer for 2021 Mexico

10) Cypern

Når det kommer til luksus Europa, Cypern gør sig bemærket som et glimrende alternativ til de sædvanlige mistænkte. Langt væk fra sit gamle ry for vildt natteliv og overfyldte strande, tiltrækker den østlige middelhavsø-nation masser af beundrere for sine bølgende bakker, historiske byer, olivenlunde, Blå Flag-strande og varme gæstfrihed.

En banket for dem, der elsker all-round resorts, vil du finde hoteller af høj kvalitet med alt tilbehør. Poolbeboere, strandelskere, dykkerfanatikere og madelskere vil finde masser at forkæle sig selv med – uanset om det er at slappe af ved baren med drinks i hånden, dykkelektioner året rundt eller spisning hele dagen med generøst portioneret lokalt køkken under de berømte lange og rolige måltider.

Bedste luksusdestinationer for 2021 Cypern

Husk at du du kan altid finde de bedste & billigste flybiletter & hoteller igennem vores søgemaskiner der sammenligner adskillige fly og hoteller og giver dig de absolut bedste priser..

Find De Billigste & Bedste Flybilletter lige her

book hoteller uden reservationsgebyrer

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!