black logo resized small

Bedste græske øer for par, der ønsker en romantisk ferie

Denne artikel er for elskede par – af alle slags. Hvis du planlægger en ferie på en græsk ø for par, er denne artikel for dig.

couple-santorini

LISTE OVER DE BEDSTE GRÆSKE ØER FOR PAR

Vil du vide, hvor man skal holde ferie i Grækenland for par? Heldige dig, vi har sytten steder til en parrejse til Grækenland.

 1. Alonnisos ø
 2. Amorgos ø
 3. Astypaleia-øen
 4. Korfu ø
 5. Kreta ø
 6. Folegandros-øen
 7. Hydra Island
 8. Ios ø
 9. Kefalonia-øen
 10. Koufonisia-øen
 11. Milos ø
 12. Mykonos ø
 13. Naxos ø
 14. Øen Paros
 15. Rhodos Island
 16. Santorini ø
 17. Zakynthos ø

Bedste græske ø for romantiske par

greece flag

Santorini

Hellllllo, Santorini! Uden tvivl er den mest romantiske græske ø Santorini – men det vidste du allerede rigtigt?

 

Lad os nu se, hvilke andre øer i Grækenland der er gode for par.

Bedste græske ø for unge festpar

Mykonos til Ios færgeinfo - Lille Venedig på Mykonos Island, Grækenland

Uden tvivl må den bedste ø for yngre par være Mykonos! Min mand og jeg lejede scootere i 20’erne her og fester i dagevis! Mykonos for par er en no-brainer.

Den kosmopolitiske ø Mykonos er et utroligt ferieparadis i den kykladiske klynge af øer, og det er en af ​​de mest eksklusive øer midt i det græske Ægæiske Hav.

Mykonos er hjemsted for vanvittigt natteliv, diskoteker og strandklubber, og Mykonos har med rette fortjent berømmelsen som Grækenlands bedste festø.

Ikke alle er dog klar over, at Mykonos har et par skjulte landsbyer, der er rolige og afslappende, og som kan være gode til en familieferie.

 

Bedste græske ø for aktive par

Chania-strande - Kedrodasos-stranden nær Elafonissi-stranden på Kreta-øen

Hvis du vil tage på vandretur, trekking med et strejf af skjult strandsolbadning, så pak dine kufferter til Kreta.

Bedste små græske øer for par

Antiparos, Grækenland - 28. september 2020: Græsk gade med souvenirbutikker på Antiparos Island, Grækenland Kykladerne

Den lille ø Antiparos er en lille ø i Ægæerhavet, som ligger kun 10 minutter fra den mere kendte ø Paros. Faktisk blev Antiparos længe betragtet som en fantastisk dagstur fra Paros, men efterhånden som årene er gået, er mange mennesker begyndt at vælge Antiparos på grund af dens afslappede stemning og status uden for den slagne vej.

 

Bedste græske ø for par, der ønsker at springe en fest over

Mindre kendte græske øer - Naxos
Naxos, Grækenland

Naxos må være den bedste Kykladerne-ø for par. Det er en lille ø, men den byder på meget. Det er en fantastisk destination for par med fantastiske strande, top gastronomi og rig historie.

 

Bedste græske ø for par, der ønsker total stille

Island Hop Grækenland, her er hvordan man rejser mellem græske øer - Skopelos Island
Skopelos ø

Hvis du er et par, der ønsker at undslippe masseturistiske folkemængder, så sæt Skopelos på din shortliste. Nyd romantiske gåture i den rustikke gamle bydel, eller tag din scooter og bliv elsket i en af ​​de mange hemmelige bugter.

Bedste græske ø for strandpar

Idéer til ting at lave på Korfu om vinteren for alle - Paleokastrisa Resoirt
Paleokastritsa Resort

Strandbumser bør bestille en parrejse til øen Korfu. Denne græske ø er en klassisk grøn ø-destination og har nogle af de bedste badebyer i Grækenland for par. Uanset om du er på besøg for at udforske dens rige historie, vandre i bakkerne eller blot for at nyde solen på en af ​​dens storslåede strande, har Korfu en række resorts og indkvartering, der passer til enhver rejsende; tjek nogle her.

Flere øer at besøge i Grækenland for par

Alonnisos ø

Luftfoto af den berømte Agios Dimitrios (Saint Demetrios) strand på øen Alonnisos, Sporaderne, Grækenland

Agios Dimitrios Strand på øen Alonnisos ville være en meget romantisk dag på stranden.

Astypaleia-øen

Astypaleia Island Grækenland

Ofte betragtet som en af ​​Grækenlands smukkeste øer, er Astypaleia en perfekt destination for en fredelig ferie for par. Hvis du leder efter et fantastisk kykladisk landskab, vil øen ikke skuffe! De maleriske, hvidkalkede landsbyer på toppen af ​​bakken dominerer øens landskab.

En række traditionelle vindmøller med røde tage står ved siden af ​​hinanden, mens du går op til det venetianske slot og kirke, der kroner bakken på toppen af ​​bebyggelsen. Herfra er udsigten over det omkringliggende hav fantastisk.

Der er flere rolige strande, du kan nå med en lejebil eller også vandreture. Den noget mærkelige form af Astypaleia, der ofte beskrives som en sommerfugl, opdeler øen i to forskellige sektioner, der er værd at udforske.

Hydra Island

Hydra Island, Grækenland

Hjem til en unik charme og karakter, er den græske ø Hydra beliggende i centrum af Argo Saroniske Bugt, kun få sømil fra Athen.

Øens mest bemærkelsesværdige egenskab er, at ingen biler er tilladt på øen – perfekt til romantiske gåture, eller du kan tage et æsel og vandtaxier.

Ios ø

Ting at lave på Ios Island - Traditionelle græske taverner på gaden. Ios ø

Ung, livlig og byder på masser af underholdningsmuligheder, Ios er en trendy festø i Grækenland, der følger lige efter det meget mere sofistikerede Mykonos. Og stadig har Ios formået at bevare et traditionelt kykladisk landskab, en rustik livsstil i nogle af dens glemte klippetopbebyggelser og et malerisk scenarie lavet af hvidkalkede huse og små kapeller langs brostensbelagte stier i dens hovedby.

 

Kefalonia-øen

Vandring Grækenland - Bjerget Ainos i Kefalonia Grækenland

Den største ø i Det Ioniske Hav, Kefalonia, er en fantastisk græsk feriedestination med smukke dybblå vandstrande. Øen er mindre berømt end andre destinationer i området og har et bjergrigt, men frodigt landskab med betydelige naturlige grønne områder, som par kan udforske uden folkemængderne.

Milos ø

Cyclades Island Hopping - Milos Island (Kleftiko Cove)
Kleftiko Cove

Med samme vulkanske oprindelse som Santorini er Milos en af ​​de mange storslåede græske øer, i den sydligste del af Kykladernes ø-klynge. Og det er netop på grund af sin vulkanske fortid, at Milos har et fantastisk månelandskab og en bizar kystlinje med nogle af de mest eksotiske strande, du kan finde i Grækenland.

Øen byder på utrolige ting at gøre på trods af at den er relativt lille. Du kan udforske traditionelle hvide landsbyer, tjekke arkæologiske steder, spise lækker mad i autentiske græske taverner og slappe af på øens storslåede strande.

 

Øen Paros

Cyclades Island Hopping - Paros Island
Paros Island, Grækenland

Zakynthos ø

Den bedste sandstrand i Grækenland - Navagio Beach - Shipwreck Beach, Zakynthos Island, Grækenland

Zakynthos er en eksotisk ø, der hører til den ioniske klynge af græske øer ikke langt fra øen Korfu. Øen, som også er kendt under navnet Zante, er en populær sommerdestination i Europa, der modtager tusindvis af besøgende fra slutningen af ​​maj til langt ind i september.

Øen regnes ofte blandt de mest besøgte græske destinationer med sit unikke turkise vand og betagende strande. Du har helt sikkert set et billede af Zakynthos mest kendte strand. Navagio (eller Shipwreck)-stranden er blevet portrætteret i endeløse rejsebøger, græske ø-guider og rejsewebsteder, som ofte fremhæver den som en af ​​de smukkeste strande i Grækenland.

Græsk øhop som et par

Bedste græske øer for par

Det bliver svært at vælge kun én af disse græske øer til dit pars ferie, så lad være! Vælg et par stykker og ø-hoppe. 

Bedste tidspunkt at besøge de græske øer

Når du vil udforske den græske ø, skal det bedste tidspunkt at være i Grækenland være mellem maj og oktober. 

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!