black logo resized small

Bedste europæiske byer at besøge på et budget

Hvor meget ville du betale for en weekendrejse i Europa ?

I modsætning til hvad mange tror, ​​behøver du ikke at aflevere et ton kontanter for at få en utrolig oplevelse. Ifølge CNN offentliggjorde det britiske postkontor sit årlige City Costs Barometer, som analyserer, hvad turister betaler (i britiske pund) for at nyde en bred vifte af faciliteter, der tilbydes i europæiske byer.

Barometeret rangerer de mest omkostningseffektive (læs: budgetvenlige) byer i Europa, og finder de mest overkommelige steder for turister at tage hen, hvis de leder efter en sjov, europæisk weekendrejse uden at skulle betale høje priser for daglige rejsebehov.

Den billigste by, der topper listen, er Vilnius, Litauens hovedstad. Middelalderbyen er landets største by og et utroligt sted for sightseere, kendt for sin barokke arkitektur i sin gamle bydel, som er på UNESCOs verdensarvsliste . Det er også en bucket list destination for enhver historieinteresseret, da dens historie går helt tilbage til stenalderen.

De samlede omkostninger for et ophold i Vilnius, inklusive den mindste kop kaffe og et ophold på to nætter på et trestjernet hotel i alt 1317kr. Lige i hælene på Vilnius ligger byerne Beograd, Serbien (1350kr) og Warszawa, Polen (1431kr).

Nedenfor er en liste over de 10 billigste europæiske byer.

  1. Vilnius, Litauen
  2. Beograd, Serbien
  3. Warszawa, Polen
  4. Istanbul, Tyrkiet
  5. Bukarest, Rumænien
  6. Porto, Portugal
  7. Riga, Letland
  8. Bratislava, Slovakiet
  9. Moskva, Rusland
  10. Prag, Tjekkiet

Hvis du ønsker at spare endnu mere på din ferie, så sørg for at tjekke gode tilbud fra lavprisflyselskaber nedenunder

Og sørg for, at du ser på de billigste måneder for bestemte destinationer for at maksimere dine besparelser.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!