black logo resized small

At spise alene er nemt, når du ved hvordan

Selvom det ikke tænkes over at spise alene af mange solorejsende, er det stadig et problem for nogle, især dem, der er nye til at rejse alene.

De føler sig akavet. Mindre velkommen af ​​ventepersonalet. Observeret og måske bedømt af andre spisende gæster.

Men som solorejsende er du en eventyrer. Gør det til din fortælling. Omfavn den tillid, dette antyder, for når du rejser alene, vil du spise alene, i det mindste noget af tiden.

Hvis du stadig er lidt utilpas med det, er det nyttigt at have nogle strategier til at gøre spisning alene til en sjov og endda social oplevelse.

Nedenfor er tips, der kan gøre spisning alene til et højdepunkt på dine solorejser.

spise alene mand

Taktik til at spise alene på en restaurant

På trods af et overraskende tiltag fra en to-stjernet Michelin-restaurant i London om at opkræve det dobbelte af solo-diners, byder langt de fleste restauranter i verden solorejsende velkommen. Faktisk designer mange restauranter for at rumme solorejsende med siddepladser specielt velegnet til singler, der også fungerer for par.

Her er måder at være tryg ved at spise alene på restauranter.

 1. Se efter fælles borde . Der er nogle gode restauranter med fælles borde. Bonussen er, at du sandsynligvis vil ende i en samtale med en lokal. For at finde sådanne restauranter skal du bruge et websted som Yelp og placere “communal table” og din destination i søgefeltet. Op vil pop restaurantmuligheder med borde til deling.
 2. Spis i baren . Selv i et udsøgt spisested er baren en god mulighed for dem, der spiser alene. Jeg møder ofte folk i baren og har interessante samtaler. Jeg har endda fået købt min aftensmad til mig efter sådan et møde.
 3. Vælg frokosttid. En fin restaurant har den samme chefkok hele dagen lang. Spis på en berømt restaurant til frokost, og du vil sandsynligvis spare penge og være i mere afslappede omgivelser.
 4. Fokuser på din mad . At gå på restaurant på egen hånd giver dig mulighed for virkelig at fokusere på din mad. Nyd hver mundfuld. Nyd kokkens kunstfærdighed i menuen, usædvanlige kombinationer og præsentationer. Diskuter dem med din server. Bed sommelieren om at anbefale vinparringer. Oplev din middag fuldt ud.
 5. Skriv i din dagbog eller læs en bog. Dette er selvfølgelig klassikeren.
kaptajn restaurant sanger

Alternativer til restauranter for solorejsende

Hvis du bare vil have et godt måltid, har du mange flere muligheder end formelle restauranter.

 1. Caféer eller terrasser . Når du har verden at se på og folk at se på, vil du ikke føle dig nær så oplagt at spise alene. Nyd maden og byens summen.
 2. Indie kaffebarer . Tjek deres menuer online, før du går. Madmulighederne er nogle gange få, men maden er ofte enestående. Plus, i kaffebarer er den enlige person normen.
 3. Street food/food trucks. Foodtruck- og streetfood-scenerne er ikke længere den billigste, hurtigste mad, der er mulig. I nogle tilfælde er maden enestående, da leverandøren har specialiseret sig i kun en eller to ting og gør dem meget godt. Alligevel er omkostningerne rimelige med lav overhead. Du vil ofte finde picnicborde i nærheden til fælles spisning. Vi har ikke fundet en rigtig pålidelig, omfattende app eller hjemmeside til at søge efter food trucks internationalt, men hvis du googler “street food” og din destination, vil du finde masser af information til at guide dig.
 4. Mad ture . En madtur tager dig til det bedste, en by har at byde på. Du vil typisk nyde lokal vin eller øl og specialiteter sammen med et halvt dusin eller deromkring andre rejsende. Du vil forlade turen tilfreds og have haft en sjov, social eftermiddag. Tidspunktet for disse ture spænder ofte over frokost og middag og inkluderer en masse mad, hvilket giver dig to mindre måltider at bekymre dig om.
mad klub

Madoplevelser for rejsende

Alle vil have selskab nu og da, selv solorejsende. Hvordan finder en solorejsende sociale madoplevelser til de tidspunkter, hvor de ikke har lyst til at spise alene? Vær så god.

 1. Tag et madlavningskursus, hvor alle deler et måltid til sidst. Kokkeskoler er en vidunderlig mulighed for at lære om en kultur gennem dens mad, udvikle nye færdigheder, møde mennesker, der deler din passion for mad, og dele et måltid med nye venner til sidst. 
 2. Find et kokkebord . Et kokkebord er normalt ude ved siden af ​​hovedkøkkenet på fine restauranter. Jeg har spist ved to kokkeborde, og i begge tilfælde var der over 8 personer ved bordet. Nogle kendte hinanden og andre ikke. Vi blev serveret af chefkok og sommelier, der lavede særlige planer for middagen baseret på sæsonbestemt mad. Kokkens borde er sjove, sociale og meget behagelige for solorejsende.
 3. Middag med en lokal . At spise hjemme hos en lokal er en fantastisk oplevelse. Der er et par websteder, der vil hjælpe dig med at booke middag med en lokal. Prøv EatWith eller BonAppetour. Hvis du skal hjem til nogen, så giv dem samme hensyn, som du ville gøre til en ven. Fortæl dem om eventuelle allergier, du måtte have, medbring en lille gave, kom til tiden og bliv ikke for sent, drik moderat, da det er en udgift, de har, og bidrag til samtalen uden at monopolisere det.
 4. Deltag i et foodie-møde . Hvis du vil have et måltid på en restaurant med lokalbefolkningen, gå til Meetup.com, vælg din destinationsby og se efter en mad- og vingruppe. Der er ofte mange mad- og vinmødegrupper i en by. Forhåbentlig vil der være et arrangement, du kan deltage i, når du er i byen.
spise alene pige
Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!