black logo resized small

8 ting de lokale i Barcelona siger ​​du skal vide

1. Nej, vi er ikke “Spanien”.

Det er let at bemærke, at noget her ikke er som resten af ​​landet. Vi taler et andet sprog og fejrer vores egen uafhængighedsdag, iført T-shirts, der hævder, at vi er på randen af ​​en ny republik. Kampen for uafhængighed mellem Catalonien og Kongeriget Spanien er ingen nyhed, så det er vigtigt at være opmærksom på det. 

Hvis du hænger ud med lokalbefolkningen, vil du ofte finde dig selv involveret i en eller anden debat om, hvorvidt vi skal blive i Spanien eller løsrive os. Der er ingen neutralitet, når du bliver bedt om en udtalelse, så læs dine fakta og hav et godt svar klar.

2. Vores by er ikke bare en sommerlegeplads.

Hvert år er springet i befolkningstallene på grund af turisme … ja, dramatisk, for at sige det let (for at være helt reel, det er helt sindssygt). Sidste år gik vi fra 1,6 millioner faste indbyggere til hele 9 millioner i de varme måneder. Du laver regnestykket. 

Jeg vil ikke engang vide, hvad tallene for sommeren 16 bliver, men her er takeaway: selvom lange sommernætter er den perfekte scene til vilde house-fester, klubber på La Terrazza til kl. , nogle af os skal stadig op og gå på arbejde. 

Nu, at skulle hoppe over en besvimet engelsk bror proppet i en tutu til hans polterabend på min trappe er ikke lige den start mandag morgen, jeg håber på. 

Vær opmærksom på, at byen er hjemsted for en masse mennesker, der har brug for søvn, og prøv at holde den nede.

3. Vi har et af de bedste køkkener i verden.

Flyt over, Frankrig. Selv guden for alle rejser, den dårlige kok Anthony Bourdain anerkendte vores enkle, men geniale køkken, og jeg citerer: “Uden for Asien er Spanien det største sted for kulinariske præstationer i verden.” Så simpelt er det. 

Vi vil have dig til at vide, at du kan lave dig en latterligt lækker pa amb tomàquet med et stykke brød, en tomat og olivenolie. Vores jamón, både ibérico og serrano er i top, og det samme er vores Manchego ost. 

Vi har frisk bacalao og muslinger, der kommer ind fra Middelhavet hver morgen, som vi afslappet smider en esqueixada, saftig butifarra og alioli i (som jeg personligt putter på alt). Selvom du kun kom her for at spise, vil det være umagen værd.

4. Ingen løber ærinder i weekenden.

Fordi vi har liv! Faktisk kan vi godt lide at hvile os og køre op ad Montjuïc-stierne med eller cykle i Sarrià, så forvent ikke, at noget er åbent.

5. Vi ønsker, at du får dit helbred på.

“Godt du vågner tidligt, du skal passe på dig selv,” fortæller min pige, mens hun hver morgen afleverer den eftertragtede café con leche på min sædvanlige 365 bagerplads. 

Selv når travle tidsplaner kommer til os, har vi stadig 30 minutter her og der til at cirkle rundt om Barceloneta med vores rulleskøjter på, skøjte med MACBA eller løbe ved havnen. Lokalbefolkningen i Barcelona kan lide at spise godt, dyrke motion og tilbringe tid med familie og venner, for for dem er dette et sundt liv. Rul med dem længe nok, og du vil lære at nyde livet lidt mere.

6. Vi lærer dig catalansk gratis.

Catalanere elsker at tale deres eget sprog og hjælper også altid andre med at lære det. Regeringen havde endda udrullet et gratis integrationsprogram, hvor du kan tage 3 grundlæggende niveauer gratis, før du beslutter dig for, om du vil holde fast i det eller ej. 

Jeg vil fortælle dig det meget – hvis du er en expat eller endda en besøgende, der taler catalansk, vil din tid her være meget mere autentisk, og du vil blive behandlet som en nær ven.

7. Vi accepterer ikke noget Pis.

Du vil bemærke, at lokalbefolkningen i Barcelona siger deres mening meget. 

Uanset om det er for at opmuntre eller argumentere med dig, uanset om det er at forhandle om et bedre produkt til en mindre pris eller at forhandle løn, så føler de lokale sig meget trygge ved at repræsentere sig selv og kræve præcis, hvad de vil have, indtil de får det. Tag noter.

8. Tolerance er vigtig for os.

Mens Europa har stået over for en af ​​de hårdeste migrationsprocesser på det seneste, er mange lande skeptiske og endda uvelkomne over for flygtninge. 

Ikke os. “Velkommen flygtninge”-plakaten prydede Plaça Sant Jaume hele sommeren, for så længe du har brug for hjælp og kommer med gode intentioner, er vi her for dig.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!