black logo resized small

6 bedste ting at lave i Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria er hovedstaden på Gran Canaria og er en af ​​hovedstæderne på De Kanariske Øer sammen med Santa Cruz de Tenerife

Byen er fantastisk at besøge, hvis du leder efter en solrig storbyferie, da du kan finde interessante steder at besøge, gode restauranter, shoppingmuligheder og også en smuk strand (faktisk en af ​​de bedste bystrande i Spanien).

Hvad skal man lave i Las Palmas de Gran Canaria - Seværdigheder, attraktioner og steder at besøge

Las Palmas er faktisk en af ​​de største byer i Spanien, så der er masser af aktiviteter og ting, du kan, hvis du planlægger at besøge byen i løbet af en dagstur, selvom du endda kunne komme og blive lidt længere… hvordan om en forlænget storbyferie til Las Palmas, Gran Canarias hovedstad?

old town of Vegueta

Gå rundt i Vegueta for en historisk tur

Den historiske gamle bydel i Vegueta er, hvor det hele begyndte, og Las Palmas blev dannet – her finder du bygninger af stor historisk betydning som Casa de Colon og Santa Ana-katedralen.

Interessepunkter i Vegueta, den gamle bydelCasa de Colon – eller Colombus House, er et museum dedikeret til at beskrive Columbus’ rejser og til at forklare De Kanariske Øers rolle i hans rejser.

På trods af sit navn var Casa de Colon på det tidspunkt residens for guvernørerne i Las Palmas.

Selve bygningen er en smuk ting at se, der repræsenterer den typiske kanariske arkitektur.Catedral de Santa Ana – bygningens stil er kendt som Atlantic Gothic, og for billetprisen kan du besøge indersiden af ​​katedralen, samt Museum of Sacred Art.

Du kan også købe en billet til at gå op i tårnet, hvor du får en spektakulær udsigt over byen Las Palmas de Gran Canaria.Museo Canario – dedikeret til øens præ-spanske historie.

Hvis du er interesseret i at finde vores mere om de første indbyggere på Gran Canaria her, vil du lære om den oprindelige befolkning på øen, canarios. Museet ligger kun få minutter væk til fods fra katedralen.

Udforsk strandene i Las Palmas

Det fantastiske ved Gran Canarias hovedstad er, at den er fuld af muligheder:

Hvis du vil på sightseeing eller udforske, kan du gøre det i Vegueta.

Hvis du vil shoppe så har du masser af muligheder. Og hvis du vil slappe af på stranden, kan du gøre det lige ved byens strande.

Las Canteras strand

Las Canteras beach

Dette er den mest populære strand i Las Palmas, beliggende lige i hjertet af byen og strækker sig omkring 3 km. Du har en fantastisk promenade samt gode restauranter og barer.

Stranden Las Canteras er flere gange blevet kåret som den bedste bystrand i Spanien, og den er ideel til svømning og snorkling, da den er beskyttet mod store bølger, og der altid er livreddere på stedet.

Andre strande i Las Palmas er Playa de las Alcaravaneras, Playa de la Laja, Playa de la Puntilla og Playa del Confital – som er den mest afsondrede, rolige og nudistvenlige .

Der er noget for enhver smag, selv med hensyn til at tilbringe tid på stranden, så du kan vælge en anden strand for hver dag, du tilbringer her.

Poema del Mar

Poema del Mar

Dette er en ret ny attraktion i Las Palmas, og det er et fantastisk akvarium, som børn helt sikkert vil nyde. Det er placeret på Sanapu Dock, og det er udviklet af virksomheden, der også ejer Loro Parque og Siam Park på Tenerife.

  • Der er gratis adgang for børn under 4 år
  • Spring over billetkøen
  • Kørestolsvenlig attraktion
Hop On Hop Off Bus What to do in Las Palmas de Gran Canaria

Hop-på-hop-af-bus

Hvad skal du lave i Las Palmas de Gran Canaria, hvis du besøger kun 1 dag?

Hvis du kun er i byen for en dag, er det en god idé at købe en billet til turistbussen, der kører dig rundt i byen, med stop ved de vigtigste steder at besøge i Las Palmas.

Billetten inkluderer også 2 gratis vandreture rundt i byens centrum og en tapa med drink på en restaurant.

Hop-på-hop-af-bussen er en god idé for folk, der ankommer til Las Palmas på krydstogter og kun har et par timer til at udforske.

På denne måde kan du se så meget som muligt på kun én dag.

Centro Comercial Las Terrazas

Shopping i Las Palmas de Gran Canaria

Der er så mange indkøbscentre i Las Palms, at det er svært kun at vælge ét at besøge.

  • Centro Comercial Las Terrazas – placeret før du går ind i byen på GC-1
  • Centro Comercial El Mirador
  • Centro Comercial La Ballena
  • CC Las Rambls Centro
  • CC Las Arenas El Corte Ingles
  • Calle Triana – største shoppinggade i Las Palmas
carnival in Las Palmas

Karnevallet i Las Palmas

Hvis du er på øen i karnevalssæsonen, som typisk er februar og/eller marts, bør du komme til Las Palmas for at deltage i øens største karneval. Karnevallets vigtigste begivenheder , som du ikke må gå glip af, er dagen for den store parade, efterfulgt af begravelsen af ​​Sardinen den næste dag.

Hvis du planlægger en tur til Gran Canaria, anbefaler jeg at du tjekker min hotel+fly prissammenligningsmaskine, så du kan få den billigst mulige pris for en samlet pakke!

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!