black logo resized small

5 ting turister gør i Thailand der driver lokalbefolkningen til vanvid

1. Drik på de værst tænkelige steder/tidspunkter.

For to år siden, da kongen af ​​Thailand døde noget uventet, blev de internationale medier oversvømmet med historier om turister, der overvejede at aflyse deres rejser eller afkorte dem, når det først blev opdaget, at alkohol ikke ville blive serveret i flere dage, og høj musik og dans ville ikke være tilladt. 

Selvom landet bestemt er berygtet for sine fuldmånefester på Koh Phangan, var det temmelig nedværdigende for thailændere at afskrive det som et sted, der ikke er værd at besøge uden en Sang Som og Cola i hånden.

2. Insister på at bruge engelsk.

Jeg så engang en høj britisk mand gå ind i en 7-11 i Ao Nang og skændes med ekspedienten om at returnere en åben øl. I stedet for at være opmærksom på linjen bag ham, gik hans klager til sidst over i at råbe “Det er FLAT. Det er FLAT!!!”, havde tilsyneladende ingen anelse om, at intet, han sagde, kom igennem til den thailandske kvinde.

Selvom mange thailændere kan tale flydende engelsk, og det normalt er det bedste internationale sprog at falde tilbage på, når dit thai ikke eksisterer, så er det, hvis nogen kan forstå enhver nuance i sproget, f.eks. en “flad” drik, den kolonialistiske mentalitet, når den er værst ( og desuden: Thailand blev aldrig koloniseret).

3. Nævne den rigtige pris.

Som i andre lande i Sydøstasien er det alt for almindeligt at prutte om prisen for markeder, tuk-tuk’er, taxaer og endda nogle hoteller i Thailand. 

Selvom jeg aldrig har set nogen sælgere blive oprigtigt ked af det, da jeg foreslog en absurd lav pris for at modvirke deres absurd høje pris, fik jeg et råb og skubbede mig væk, da jeg påpegede prisen, jeg havde betalt for en nips til en tilfældig turist, han havde. endnu ikke nærmet sig. Rod aldrig med nogens pung.

4. Fornærme kongen, endda i spøg.

Denne praksis kan ændre sig, efterhånden som den konge, vi tænker på – og mange thailændere stadig tænker på – som aftvingende respekt var Bhumibol Adulyadej, der døde i 2016.

Hans søn, Maha Vajiralongkorn, er i øjeblikket anerkendt som kongen af ​​Thailand, selvom han siger, at han har det samme niveau af respekt fra alle ville nå.

Ikke desto mindre, på trods af ændringen i lederskab, er billedet af kongen helligt. Hans ansigt er på alle penge, offentlige bygninger, boliger og hvert eneste forretningssted – gå ind på en thailandsk restaurant i ethvert land, og du vil sandsynligvis se hans billede. 

At gøre grin med ham på nogen måde er ikke kun en kæmpe fornærmelse og kulturel faux pas, det er også ulovligt og kan give dig et par års fængsel i henhold til Lèse-majesté love.

 

5. Brug toilettet forkert.

Det burde ikke komme som en stor overraskelse, at toiletter er anderledes i Thailand

Mange i lufthavne og store indkøbscentre er automatiske, men dem i landdistrikterne har ofte intet papir og kræver “skylning” med en vandspand. 

Vestlige turister, der besøger smilets land, begår ofte den fejl at efterlade toiletpapir i skålen i stedet for at bruge en skraldespand, men for et par år siden blev kinesiske turister forbudt fra et tempel på grund af “upassende toiletbrug”… hvad end det betyder. Hændelsen var alvorlig nok til at gøre mange rejsebureauer på vagt over for at acceptere kinesiske rejsegrupper.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!