black logo resized small

3 fantastiske dagsture fra Lissabon, du ikke må gå glip af

Her er 3 eventyrlige dagsture fra Lissabon

Portugal er kendt for sine smukke byer som Lissabon, Porto og Braga. Men det er også kendt for sine smukke slotte, lækre vin og fantastiske kyster. Så til dette indlæg skal vi ud af hovedbyerne og udforske et par eventyrlige dagsture fra Lissabon.

Alle tre rejser er ret unikke, forskellige og bringer noget særligt til hele din oplevelse af Portugal, og det er en del af grunden til, at vi valgte dem. 

Alle tre kan sagtens laves som dagsture fra Lissabon, men kan også laves som weekendture. Det hele afhænger af, hvor meget tid du har til at udforske disse små vidundere i Portugal.

En strandfyldt dagstur til Cascais

morar em cascais

Tid fra Lissabon: Det er omkring 45 minutter at komme til centrum af Cascais fra Lissabon med tog.
Bedste måde at komme dertil: Tog er den hurtigste og billigste (omtrent 3$ hver vej)
mme ud af byen og udforske nogle fantastiske strande? 

Cascais er denne helt fantastiske kystby, der er kendt for at være en ferieby. Byens centrum vibrerer med en masse lækre steder at spise og udforske. 

Tag dig tid til at strejfe rundt i de søde gader i Cascais, der er fyldt med caféer, søde butikker og lækre restauranter. 

Når du har fået nok af det, så tjek en af ​​de mange smukke strande i byen. 

Medbring noget solcreme og vand og nyd havet væk fra folkemængderne. 

Ting at se i Cascais:

  • Udforsk byens centrum
  • Citadellet af Cascais
  • Casa de Santa Maria
  • Boca de Inferno
  • Lækker mad på House of Wonder

En sjov dagstur til et farverigt slot og den smukke by Sintra

sintra hlo portugal

Tid fra Lissabon: Det er omkring 45 minutter at komme til centrum af Sintra fra Lissabon med tog .
Bedste måde at komme dertil: Tog er den hurtigste og billigste (omtrent 3$ hver vej)

Alle sagde, mens du er i Portugal, du skal besøge Sintra. Vi vidste ikke for meget om Sintra, men da vi indså, at det var mindre end en time væk, sørgede vi for at lave en dagstur ud af det. 

Sintra er fuld af smukke ting at se. Det berømte Pena-palads og Maurernes Slot er to af de ikoniske stop, man kan tage, mens man besøger Sintra. Vi elsker at vandre, så selvfølgelig vandrede vi op til Castle of Moors, og det var så sjovt. Du kommer væk fra de travle folkemængder på denne måde og kommer til at bruge lidt tid i Sintra National Park.

Du vil blive imponeret over, hvor smuk denne del af Portugal er. Det er så grønt og frodigt, og historien i dette område er så interessant med Pena Palace og de andre slotte i Sintra. 

Der er så meget, der bare venter på at blive udforsket i denne del af Portugal. Jeg mener, vi tilbragte en hel dag bare i Pena Palace og måtte så vende tilbage senere for at vandre op til det mauriske slot.

Hvis du får mulighed for at forlade Lissabon tidligt om morgenen, så anbefaler vi det virkelig. På denne måde vil du slå alle folkemængderne til de ikoniske steder omkring Pena og Moors. Derudover behøver du ikke stå i kø for at få billetter, og du får en meget sjovere dag.

Ting at se i Sintra:

  • Gå langs murene i Castle of Moors
  • Udforsk Pena Palace 
  • Vandretur op til Cruz Alta
  • Sintra Nationalpalads
  • Udforsk Sintras gader 

Besøg det mest vestlige punkt i Portugal, Cabo de Roca

Cabo de Roca

Tid fra Lissabon: Det er lige under 2 timer at komme til Cabo de Roca med tog og bus.
Bedste måde at komme dertil: Tog er den hurtigste og billigste (omtrent 5$ hver vej)

Jep! Du kan besøge det vestligste punkt på det europæiske fastland lige her i Portugal. Cabo da Roca er et af Portugals mest ikoniske punkter på grund af dets vestligste punkt. Det er også en af ​​de mest magiske kystlinjer, du nogensinde vil se. 

Der er et fyrtårn lige ved kysten, der startede i drift i 1772. Det må være en af ​​de bedste seværdigheder i Atlanterhavet fra toppen af ​​fyrtårnet. 

Da du vil være omkring 150 meter over havets overflade, vil du have en betagende panoramaudsigt over Atlanterhavet. Nemt en af ​​de bedste udsigter i hele Portugal. 

Cabo de Roca har også nogle gode vandrestier, så du kan udforske området og få en fornemmelse af portugisisk natur. Vi valgte at vandre til Praia da Ursa, og det var uden tvivl en af ​​de bedste vandreture, vi nogensinde har lavet i Portugal.

Vandreturen går fra fyrtårnet, og du ender ved Praia da Ursa-stranden . Undervejs har du nogle ret fantastiske udsigter langs kysten. Hvis du får chancen, skal du gøre det!

Ved et tilfælde, hvis du går om aftenen, så vent til solnedgang, fordi Cabo da Rocas solnedgange er helt utrolige.

Del Artiklen
Facebook
Twitter

Jeg har lavet dette site for at du kan følge med på mine rejser, og samtidigt kan jeg dele mine erfaringer med jer, mine fantastiske læsere :-)

Nyhedsbrev

Del Artiklen
Facebook
Twitter
error: Content is protected !!