black logo resized small

Hvad er der egenligt i Italien?

Italien er rigdommens støvleformede land. Med noget af den fineste kunst og arkitektur i verden, velbevarede ruiner af gamle civilisationer, uspolerede naturlandskaber og livsændrende madkultur, har bel paese det hele. 

Du planlægger at besøge Italien til din næste rejse, og du leder efter de bedste steder at besøge?

Godt valg, der er mange smukke ting at se i landet, du vil elske det!

Med mange smukke byer , en rig historie , fantastiske landskaber , nogle af de smukkeste middelhavsøer og selvfølgelig lækker mad , kan jeg uden tvivl sige, at Italien er en af ​​mine yndlingsdestinationer i Europa.

Omkring 50 millioner besøgende om året gør det til det femtemest besøgte land i verden – og her er dets stjerneattraktioner.

Søg efter de bedste & billigste fly billetter lige her

Bedste & og billigste overnatningsmuligheder

Vatikanet

Rom for historie-elskere

Roms historie er lige så imponerende som byens arkitektur og kunst. For historie-elskere er Rom et must-see, med dets utallige monumenter, ruiner og museer, der

rejseguide til italien 2

Rejseguide til Italien

Italien er en af ​​Europas mest ikoniske og populære destinationer. Hjem til utrolig mad, fabelagtig vin, tonsvis af gamle ruiner og maleriske landskaber, bør det

top 9 ting du skal lave i napoli

Top 9 ting du skal lave i Napoli

I denne artikel vil jeg give dig en af hver.. Det spektakulære udsigtspunkt Hop i en kabelbane til det bakkede, afslappede Vomero-distrikt, og tag til

rom rejse guide

Rom Rejse Guide

Rom, der blev betragtet som centrum for den vestlige verden i århundreder, er Cæsars fødested og hjemsted for den katolske kirke. Det er også sprængfyldt med

VENEDIG REJSEGUIDE

Venedig – Ultimativ Rejse Ruide

Med sine ikoniske kanaler, maleriske gondoler og snoede gader er det ingen overraskelse, at Venedig betragtes som en af ​​de mest romantiske byer i verden. Men

Italien, der er hjemsted for mange af verdens største kunstværker, arkitektur og gastronomi, glæder sig, inspirerer og bevæger sig som ingen anden.

Kulturelle rigdomme

Epicenter for Romerriget og fødested for renæssancen, denne europæiske virtuos stønner under vægten af ​​sin kulturelle cachet: det er her, du vil stå i nærværelse af Michelangelos fresker af David og Det Sixtinske Kapel, Botticellis fødsel af Venus og Primavera og da Vincis. Den sidste nadver . Faktisk har Italien flere Unesco World Heritage kulturelle steder end noget andet land på jorden. Skal du gå i de gamle romeres fodspor i Pompeji, svælge i Ravennas glitrende byzantinske skatte eller blive forpustet over Giottos revolutionære fresker i Padua? Det er en kulturel gåde lige så spændende, som den er overvældende.

Uefterlignelig stil

Få steder blandes kunst og liv så ubesværet. Dette kan være Dantes, Titian og Verdis land, men det er også hjemsted for Prada, Massimo Bottura og Renzo Piano. Skønhed, stil og flair forsyner alle aspekter af dagligdagen, lige fra de ulasteligt knyttede slips og sømløse espressoer til de flirtende smil fra slående fremmede. Roden til italiensk psykologi er en dedikation til at leve livet godt, og ubesværet som det kan synes, at drive denne dedikation er en ærefrygt for de finere ting. Så sæt farten ned, stil op og forkæl dig selv med lidt vita all’italiana (liv, italiensk stil).

Uendelige fester

Det ligner måske en støvle, men madbesat Italien føles mere som en dekadent fyldt julestrømpe. Fra delikat tagliatelle al ragù (pastabånd i en kødbaseret sauce) til fløjlsblød cannoli (sprøde wienerbrødsskaller fyldt med sød ricotta) kan hver bid føles som en åbenbaring. Hemmeligheden: superlative ingredienser og finjusteret knowhow. Og selvom Italiens kulinariske sjæl måske foretrækker enkelhed, er den lige så genial og sofistikeret. Forvent nogle af verdens bedste fine-dining-destinationer, fra San Pellegrino ‘Verdens bedste 50’ hotspots til Michelin-stjernede musts. Så uanset om du er på en smags-odyssé i Modena, på trøffeljagt i Piemonte eller svirrende røde vine i Valpolicella-vinregionen, så forbered dig på at løsne bæltet.

Spektakulære landskaber

Italiens forter strækker sig ud over dets gallerier, garderober og spisestuer. Landet er et af naturens mesterværker, med en ekstraordinær naturlig mangfoldighed matchet af få. Fra nordens iskolde alper og gletsjersøer til sydens brændende kratere og turkise grotter er dette et sted at gøre såvel som at se. Den ene dag river du ned af Courmayeurs pudderagtige skråninger, den næste kan du galoppere hen over Maremmas moser eller dykke i koralbesat campansk farvand. Ikke dårligt for et land, der ikke er meget større end Arizona.

error: Content is protected !!