black logo resized small

Hvor skal man rejse hen i Maj

Måneden vi alle har ventet på. Med helligdage og stigende temperaturer er maj et alt for passende farvel til årets start og en varm velkomst til sommerens varme.

Vi har håndplukket ideerne nedenfor for at få dit sind til at løbe rundt om dine muligheder for måneden. 

Oplev Budapest, Ungarn i den tidlige sommer

En by i fantastiske naturlige omgivelser med en rig arkitektonisk og historisk arv, der tilbyder en uovertruffen kombination af kultur, udsøgt køkken og termiske bade…

Den ungarske hovedstad fortjener at blive kaldt en by med en levende historie. Som kurby er Budapest mere end summen af ​​sine badefaciliteter, da den byder på en unik blanding af romersk, tyrkisk og europæisk badekultur. 

Budapest er ikke længere begrænset til restauranter, udendørs terrasser og kaffehuse, men byder snarere på et køkken bestående af en blanding af traditionelle ungarske smage og de seneste spisetrends.

visit budapest

Budapest er beliggende i hjertet af Centraleuropa, så det er nemt og hurtigt tilgængeligt med vej, tog og luft fra næsten alle europæiske storbyer. 

Den rige historie, enestående arkitektoniske og kulturelle arv gør byen, også kaldet Donaus dronning, til en attraktiv destination for turister.

Budapest er en smeltedigel af vidtfavnende subkulturer, der gør det et besøg værd, da det er en velkendt og sikker metropol med et menneskeligt ansigt, der også byder på et væld af nyheder, oplevelser og overraskelser for åbensindede besøgende.

Højdepukter

  • Budapest Spring Festival
  • Sankt Stefans Basilika
  • Matthias-kirken
  • Lukács Thermal Badet
 
 
Planlæg din rejse

error: Content is protected !!