black logo resized small

Hvor skal man rejse hen i Juni

Solen er endeligt kommet. Og det er et godt øjeblik at komme lidt væk inden skoleferien rammer (og med dem nogle gange højere priser og større menneskemængder).

Det vil føles som om du har hele verden til din rådighed.

Vi har håndplukket ideerne nedenfor for at få dit sind til at løbe rundt om dine muligheder for måneden. 

Nyd Kroatien når der er smukkest

Kroatien er relativt nyt som en verdensomspændende turistdestination, hvilket er overraskende i betragtning af tiltrækningen af ​​dets spektakulære kystlandskab og dets lange og interessante historie, perfekt til en ferie i Kroatien.

Kroatien legemliggør Middelhavets fortryllelse med glinsende vand, gamle byer og uforglemmelige retter. 

Med overdådige museer, imponerende stenbygninger og naturskønne stenstrande kombinerer Kroatien historisk ærefrygt og uovertruffen afslapning. 

Langs kysten er århundreder gamle havnebyer spækket med stenbygninger fra den venetianske æra, mens utallige stenstrande byder på ting at lave, såsom dykning, vandski og windsurfing.

Ved Adriaterhavet er Kroatiens salige øer et paradis for lystsejlere og dem, der bare ønsker at slappe af og nyde Middelhavets solskin.

croatia hvar harbor 4

Fra et innovativt køkken til romerske og barokke vægge, vil du opleve kulturen, historien, skønheden og den fuldstændige elegance.

Tilbring ferien midt i arkitektoniske vidundere og det dragende Adriaterhav, fortryllede skove og terrasserede søer, mens du oplever Kroatiens sande pragt og berømte charme.

Højdepukter

  • Dubrovniks gamle bymur

  • Diocletians palads i Split

  • Plitvice Lakes National Park

  • Hvar By

  • Pulas romerske arena

 
 
Planlæg din rejse

error: Content is protected !!